Hae
Queen of Eve

Kiitos seksiä tarjonneet, mutta ei kiitos

Kun Iltalehti viime lauantaina nosti uudestaan otsikoihin lähes vuoden vanhan haastatteluni sinkkuudesta ja selibaatista minua ennakkoon tiedottamatta, koin aikamoisen shokin. Alkujärkytyksestä päästyäni tiesin, että taas mennään. Vaikka sinkkuudessa ja vapaaehtoisessa seksittömyydessä ei pitäisi olla mitään pahaa saati nolosteltavaa, aihe silti ärsyttää joitain ihmisiä ja aiheuttaa vihaa. Tiesin, että taas minua, valintojani ja etenkin ulkonäköäni tullaan ruotimaan ja hyvästä sekä positiivisesta jutusta huolimatta jotkut ihmiset näkevät sen huonona asiana. Tätä asiaa käsittelinkin jo jonkun verran kirjoituksessani ”Oot niin ruma niin siksi et saa”, mutta ajattelin vielä palata asiaan.

Joku järjen jättiläinen oli kokenut tehtäväkseen ilmoittaa minut ties mihin sinkkujen yhteisöihin, seuranhakupalveluihin ja sinkkusivustoille, mutta onneksi niihin rekisteröidyttäessä tarvitsee vahvistaa sähköposti hyväksymällä. Kiitos, mutta ei kiitos. Minulle riittää jo olemassaoleva Tinder. Sekin oli ihan mieletön askel minulta, että sellaiseen suostuin parin vuoden miettimisen jälkeen lähtemään mukaan. Edelleenkään en oikein koe sitä itselleni oikeaksi paikaksi, mutta annan sen nyt olla.

Molempina kertoina kun tämä juttu on ollut esillä, olen saanut paljon kaveripyyntöjä ja yksityisviestejä Facebookissa ja Instagramissa, sekä muita sähköpostitse lähetettyjä yhteydenottoja. Niihin on mahdoton vastata yksi kerrallaan koska niitä on lukemattomia, mutta tahdon kuitenkin kiittää kaikista kauniista sanoista ja mukavista viesteistä. Minuun yhteydessä olevista henkilöistä 95% ovat miehiä, joko samankaltaisessa tilanteessa eläviä tai sitten sellaisia jotka muuten vaan ovat kiinnostuneita luomaan kontaktia. Pieni osa minua lähestyvistä ihmisistä on naisia, useimmiten sellaisia jotka kertovat samaistumisen tunteestaan ja siitä, että elämä ilman seksiä ja sinkkunakin on oikein mukavaa.

Naiset ovat aika hyvin aina tajunneet jutun juonen, miehet eivät aina. Monet miehet luulevat toimittajan tekemää juttua jonkinlaiseksi valtakunnalliseksi seuranhakuilmoitukseksi, tai seksin puutteessa elävän naisen hätähuudoksi. Sitähän se ei kuitenkaan ollut, jutun lukemalla ja lukemansa ymmärtämällä asia olisi selvinnyt. On turha hämmästellä miten ihmeessä en voi saada seksiä, tai miten pystyn kieltäytymään seksistä ja vastustamaan kiusausta, kun siitäkään ei ollut kyse. Kiusausta ja halua ei ole kun ei ole kiusauksen aiheuttavia ja minua henkisesti ja fyysisesti miellyttäviä miehiä.

Kiitos, mutta ei kiitos

Ehkä miesten on tätä vaikea ymmärtää koska heillä seksi voi olla koko ajan mielessä ja siihen kelpaa vähemmän sopiva yksilökin, mutta itselleni naisena henkinen yhteys, kemia ja muu vetovoima on todella tärkeää minkäänlaisen seksuaalisen virittyneisyyden saavuttamiseksi. Vaikka Brad Pitt on komea, minua ei silti kiinnosta harrastaa seksiä hänen kanssaan. Pelkkä ulkonäkö ei riitä, meidän tulisi tutustua, tuntea toisiamme hieman ja ihastua. Brad Pittin näkeminen ei siis aiheuta minussa mitään vastustamatonta tarvetta hypätä sänkyyn enkä joudu päivittäin taistelemaan Brad Pittejä vastaan. Elämä sinkkuna ja seksittömänä on ihan normaalia, siinä missä eläminen seksuaalisesti aktiivisena ja/tai parisuhteessa.

Se mitä monen on vaikea ymmärtää on se, ettei seksittömyys tarkoita etteikö olisi seksuaalinen ihminen, eikä myöskään sitä, että jossain olisi jokin vikana tai että eläisi seksinpuutteessa. Ehkä se onkin se asia joka ärsyttää. Jos itse kokee jäävänsä jostain paitsi eikä saa tarpeeksi seksiä, niin voihan se kismittää, että joku kieltäytyy siitä vapaaehtoisesti. Tasan ei mene nallekarkit siis tässäkään asiassa. Toiset sitä haluaa muttei saa, ja toiset taas ei halua vaikka tarjotaan. Minun seksittömyydestä ei kuitenkaan kannata olla huolissaan, sillä se on asia joka varmasti muuttuu oikean ihmisen kohdatessa ja parisuhteen löytäessä. Vielä ei ole tullut vastaan. Sitä odotellessa.

♡ SEURAA MINUA ♡

Instagramissa Bloglovinissa / Facebookissa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.