Hae
Queen of Eve

Pieni suuri onneni

Pieni suuri onneni

Se pieni mutta suuri onneni mun elämässä on ollut ilostuttamassa mua nyt kahden vuoden ajan. Kiitän jotain korkeampaa voimaa siitä, että en jäänyt odottamaan ikuisesti sitä ”oikeaa hetkeä”, sitä milloin mulla muka olisi aikaa. Ei sellaista ”oikeaa hetkeä” tule koskaan jos sitä jää odottelemaan. Se tulee kun sitä tarpeeksi haluaa.

Onneksi minä halusin.


Se pieni suuri onneni elämässäni on tämä, tänään sunnuntaina kaksi vuotta täyttänyt esikoiseni. Suloinen ja aina niin kiltti kaikkien kaveri. Kainaloinen ja suukkosuu. Sileä ja pehmoinen. Hassu höpönassu.

Ingrid on chocolate-tan värinen lyhytkarvainen 2,9 kiloinen chihuahua, yksi kaunein koira maan päällä, eikä vain fyysisesti vaan myös henkisesti. Näiden kahden vuoden aikana Ingrid on tuonut elämääni todella paljon iloa ja onnea, eikä yksinäisyyttä ole tänä aikana tarvinut koskaan potea.

Minä rakastin Ingridiä niin paljon heti ensi metreiltä, että päätin välittömästi etsiväni sille jossain vaiheessa oman kaverin. En raaskinut pitää Ingridiä ainoana koirana, sillä pelkäsin sen kokevan yksinäisyyttä, sillä en ihmisenä voisi koskaan tyydyttää sen kaikkia tarpeita. Viime vuonna Ingridin täyttäessä vuoden, olikin hänen syntymäpäivälahjansa uusi ”sisarus” ja siitä lähtien taloudessa on ollut kaksi chihua.

Tänään Ingridillä oli siis toistamiseen ihan oma synttärivieras Silvia ja kemuja juhlittiin kotona koko päivä leikkien ja painien, ulkona olevasta sateisesta säästä piittaamatta. Lahjana toimi läheisyys, extrarapsutukset ja yksi kanatikku enemmäin kuin siskolle.

Hyvää syntymäpäivää pieni suuri onneni Ingrid 

 

♡ SEURAA MINUA ♡

Queen Of Everything Instagramissa Bloglovinissa / Facebookissa

4 kommenttia

  1. Ann kirjoitti:

    Olisi kiva kuulla myös sun toisesta koirasta! :)

  2. Chrisis kirjoitti:

    Paljon onnea pikkuselle <3 <3 <3 On hän kyllä todella suloinen tapaus.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *