Hae
Queen of Eve

Tilasin kevään kauneimmat tennarit

*Sisältää mainoslinkkejä

Kauneimmat tennarit ikinä on juuri maksettu ja nyt vain odottelen postia. Tein tilauksen keskellä yötä hätäpäissäni, kun huomasin ettei omaa kokoani ollut enää montaa jäljellä ja kaikki kengät on 25% alennuksessa Elloksella. Tänään maanantaina muuten viimeistä päivää, joten jos uudet kengät kevääseen ja kesään mietityttää niin nyt kannattaa toimia ja nopeasti!

Mä ostin itselleni kauan himoitsemani turkissandaalit (alunperin olin näiden suhteen kahden vaiheilla, että onko nää ihan mauttomat ja kamalat vaiko ihanat) kun vihdoinkin löysin miellyttävän mallin. Pelkkä turkissandaali sellaisenaan ei ollut mun juttu, mutta koristeiden kanssa aivan ihanat. Nämä samat sandaalit löytyy myös mauven sävyssä. Toiset kengät jotka halusin oli ihanat tennarit metallinhohtoisina tekoturkispörrösomisteilla. Nää on vaan niin ihanat, ja näitäkin löytyy parissa muussa värissä! Molemmat kengät ovat Steve Madden mallistosta ja näistä merkkikengistäkin sai sen 25% alennusta joten oli todella kannattava ostos!

Turkissandaalit täältä / Pörrötennarit täältä

Tennarit ne olla pitää

Korkkarit ei todellakaan oo mun juttu, ei oo ollut koskaan. En muista tarkkaan kuinka monta kertaa olen elämäni aikana käyttänyt korkokenkiä, mutta en varmasti hirveästi valehtele jos sanon, että ihan sormet ja varpaat riittää ne kerrat laskemaan. Mä olen 175cm pitkä joten lisäsenttejä pituuteen en ole koskaan kaivannut ja kiitos mummoni koulutuksen ja pelottelun vaivasenluusta: Korkkari-innostus ei ole koskaan mulle iskenyt.

Mä olen vannoutunut tennarityttö ja onneksi nykyään kaikkia matalapohjaisiakin kenkiä on kauniina. Korokepohjatkin on kyllä kivoja, eli ei mua haittaa vaikka tulee lisää pituutta, mutta erillistä korkoa en halua. Sellaisilla on ihan kamala kävellä!

Elloksella on tällä hetkellä ihan liikaa ihania kenkiä ja myöskin tosi hyviä uusia mallistoja eri designereilta. Elloksen oma mallisto on tosi kiva ja siellä on parit ihanat kengät mitkä olisin halunnut tilata, Karl Lagerfeldillä oli ihania kenkiä ja samoin lähes kaikki Steve Maddenin kengät oli mun mieleen.

Näiden lisäksi Elloksella on uusi kenkämallisto Agnes Cecilia jossa oli monia ihania kenkiä. Ärsyttää, kun olisin halunnut tilata oikeasti noin kymmenen paria, mutta eihän siinä ole mitään järkeä… Vai onko? Kai jotkut omistaa ihan hirveesti kenkiä, mutta joku tolkkuhan tässä on oltava. Yritän olla nyt järkevä rahankäytössä enkä muutenkaan enää halua hamstrata kaikkea loputtomiin.

Nyt on muodissa kaikenlaiset samettiset ja satiiniset tennarit ja lipokkaat missä on rusetteja ja pörröä ja vaikka mitä. Toki ne sitten houkuttaa ulkonäöllään, mutta mä pysyn tiukkana edes jossain asiassa. Kaikkea ei voi saada…

Kaikki kengät 25% alennuksella, myös merkkituotteet! Viimeinen tarjouspäivä TÄNÄÄN MAANANTAINA joten jos alennuksen haluaa hyödyntää niin kaikki naisten kengät pääset tsekkaamaan tästä!

♡ SEURAA MINUA ♡

Instagramissa Bloglovinissa / Facebookissa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *