Hae
Queen of Eve
Kaupallinen yhteistyö

Sisustustaulut ja askel sisimpääni

Kaupallinen yhteistyö: Desenio

Sisustustaulut ja askel mun sisimpään

Yksi mun suurimmista intohimoista on sisustaminen. Se on aina ollut mulle tärkeä juttu ja joskus mä jopa haaveilin sisustussuunnittelijan töistä. Oma sisustussilmäni on siitä taitava, että se osaa nauttia monenlaisista kauniista asioista.

Tykkään erilaisista kodeista ja asunnoista eikä kaikkialla tarvitse olla samanlaista. Siinä missä ihastelen minimalistisia koteja jotka ovat skandinaavisen selkeitä ja vähäeleisiä eivätkä omaa turhaa tavaraa laisinkaan, saatan samalla huokailla ihanan runsaita ja tekstiilipainotteisia värikkäitä sisustuksia. En tiedä mikä oma tyylini on, mutta sen tiedän että se on sekoitus montaa eri suuntausta.

Sisustustaulut kertovat tarinaa asujasta

Sain mahdollisuuden tehdä yhteistyötä sisustustauluja myyvän Desenion kanssa ja siitä taas syksyinen sisustusbuumini otti oikein kunnolla tulta alleen. Heidän todella runsaita ja monipuolisia valikoimiaan selaillessa meni pää pyörälle ja tuntui todella vaikealta tehdä se lopullinen päätös, kauniita tauluja ja tarinoita tauluissa kuin olisi ollut niin paljon.

Itselleni taulut ovat tärkeä osa sisustusta ja valitsen taulut niin, että niillä on kertoa jonkinlainen tarina. Niissä pitää olla sitä jotain, jotain sellaista mikä kuvastaa minua. Koen että taulut voivatkin olla jonkinlainen ovi minunkin sisimpään, siihen millainen todella olen ja millaiset asiat ovat minulle tärkeitä. Mä haluan että taulut kertovat sitä tarinaa mitä elän tai mistä haaveilen ja sellaisessa kodissa on hyvä olla joka kuvastaa itseään.

Millainen sisustaja minä olen?

Sisustajana pidän selkeistä jutuista, näyttävyydestä, runsaudesta ja hillitystä värimaailmasta. Siinä missä makuuhuoneeni katossa on hopeinen överiklumeluuri kattokruunu ja olohuoneessa Kartellin musta bourgie, voin yhtäkkiä halutakin vain kantikkaita ja yksinkertaisia asioita. Kotini on varmasti samanlainen sekamelska kun minäkin ihmisenä, monta ulottuvuutta ja piirrettä samassa paketissa.

Meillä kuitenkin täällä Töölön Palatsissa asuu kaksi ystävää yhdessä, minä ja bloggaajakollegani Minna. Näin ollen sisustuksemme yleisissä tiloissa tulee olla yhteisesti sovittua fuusiota ja uuteen eteisen tauluhankintaan kysyinkin mielipiteen Minnalta. Meistä molemmista Helsinki -aiheinen taulu oli todella kiva, sillä Helsingistä on muodostunut meille molemmille todella rakas paikka ja kotikaupunki. Minna on kotoisin Iisalmesta ja minä Kouvolasta ja nykyään ollaan Stadin flikkoja. Nyt on kiva katsella kotiin tullessa ja lähtiessä omaa kotikatua kartalta ja miettiä sitä, että elämä voi viedä monenlaisia teitä pitkin ja johdattaa meitä jokaista johonkin ennalta tietämättömään.

Olen jo pitkään ihaillut monien ihania tauluseiniä ja olen huomannut että nykyään on taas muodissa tehdä sellaisia isoja ja pieniä sommitelmia ja tauluryhmiä lipastojen päälle tai seinille. Useilla  näyttäisi olevan käytössä myöskin sellaisia seinälle erikseen laitettavia taulurimoja/tasoja johon voi vaihdella tauluja usein mielen mukaan ja itsekin olen samanlaista joskus harrastanut.

Samanlainen kiinnostaisi minuakin ja sytyin jo hieman ideaan, mutta sitten olen päätynyt siihen, että koska minulla on tuota tavaraa ehkä liiankin kanssa niin pidän vain tietyn määrän tauluja, mutta vaihdan sitten niiden sisälle julisteita aina sisustusta vaihdellessani.

Sisustustaulut Deseniolta

Desenion tilaus tuli todella siististi pakattuna, taulut vain kokoamista odottaen. Itse julisteet olivat hyvin suojattuina vahvassa pahviputkessa ja vielä nekin erikseen paperilla käärittyinä ja kehykset hyvin pehmustettuina. Säilytän pahviputken jatkossakin, sillä siihen on hyvä kääriä sisustusjulisteita silloin kun on eri taulut seinillä.

Sisustustauluja valitsin kotiin kolme kappaletta, yhden eteiseen ja kaksi makuuhuoneeseeni. Jostain kummallisesta syystä minulla ei ole ollut kuin muutama taulu seinällä ja sängyn yläpuolikin huusi tyhjyyttään. Ehkä mä vaan odotin että löytyy se oikea, tai ne oikeat. En halua ripustaa seinälleni mitä tahansa.

Herkempi tarinani

Makuuhuoneeseeni astuessa ja sängyllä maatessa voin katsella tekstitaulua jonka valitsin sen sanoman takia. ”You don’t always need a plan. Sometimes you just need to breathe, trust, let go and see what happens” Tämä teksti kuvaa minua ja samalla ei kuvaa. Ristiriitaista eikö? Tavallaan olen ihminen joka elää vailla huolta ja suunnitelmia, aika boheemia elämää ja inhoaa aikatauluja. Mä menen monessa asiassa hyvin rennonletkeällä otteella. Mutta… sitten on olemassa myös asioita joissa kiristelen liikaa enkä osaa heittäytyä. Mietin ja suunnittelen liikaa, en ota riskejä ja pelaan tylsästi varman päälle.

Tämä taulu oli pakko valita koska jotenkin se kertoo minusta paljon, siitä mitä olen ja siitä millaisia asioita minun pitäisi vahvistaa itsessäni. Tämä taulu antaa mulle voimaa ja sitä tarvitaan elämässä aina.

Palava halu maailmalle

Tyhjä sängyn puoleinen seinäni ja sängynpäädyn yläpuoli sai myöskin vihdoinkin itselleen jotain kaunista ja tarpeeksi suurta. Minä, unelmien maailmanmatkaaja, matkustelua rakastava ihminen en voinut olla valitsematta vesiväriprintillä olevaa maailmankarttaa. Tämä kertoo siitä mun loputtomasta halusta matkustaa ja nähdä muita maita ja kulttuureja, mun ikuisesta loma-moodista ja siitä, että vielä on paljon maailmaa valloitettavana!

Mä olen tässäkin asiassa hieman ristiriitainen, kun kuitenkin olen sellainen kotilo. Tykkään olla kotona ja omassa makuuhuoneessa vilttiin käpertyneenä paossa maailmalta, mutta samalla mussa on se toinen puoli joka haluaa seikkailla maailmalla. Ihanaa kuitenkin, että nyt se maailma on aina mun mukana, seinällä isossa taulussa.

ALENNUS DESENIOLLE!

Blogini lukijana saat koodilla QUEEN25 ruhtinaallisen 25% alennuksen kaikista Desenion julisteista (lukuun ottamatta handpicked-merkittyjä julisteita). Koodi on voimassa vain 31.10.-2.11.2017 joten kannattaa olla nopea! Kurkkaa Desenion sisustustaulujen valintaa auttava inspiraatioseinä TÄÄLTÄ ja poimi omat suosikkisi alennuskoodilla!

Ihanaa tiistaita kaikille!

Tsekkaa myös postaukset Gant pyyhkeet kylpyhuoneessa ja Koirankarvoja lakanoissa

♡ SEURAA MINUA ♡

Queen Of Everything Instagramissa Bloglovinissa / Facebookissa

Kaupallinen yhteistyö: Desenio

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *