Hae
Queen of Eve

Kuka kukkuu kello kaksi kun viideltä herätys?

*Sis. kaupallisia linkkejä

Kuka kukkuu kello kaksi yöllä?

No minähän se tietenkin pirteänä kuin peipponen kun kolmen tunnin päästä olisi herätys ja normaalia aikaisempi aamu. Voi hemmetti, mä en vaan koskaan totu näihin väkivaltaisiin aamuihin jolloin mut revitään ylös ennen kukonpierua. Vastustan yhteiskuntaa joka pyörii enemmistön mukaan 8-16 ma-pe, kun maapallo pyörii kuitenkin koko ajan. Mur!

No, tämä on toki myös ammatinvalintakysymys. Your life is what you make of it. Pitäisi siirtyä kokopäiväiseksi oman onnensa kuningattareksi niin voisi määritellä paremmin omat työaikansa. Getting there… Maybe someday.

Mua vaan joskus risoo se kun oma rytmini on erilainen, ja mulla menee sitten koko päivä ja hyvällä säkällä puoli viikkoa ihan ketuilleen jos tulee tällaisia pari tuntia normaalia aiemmin heräämisiä. Valvon aika myöhään, en ehdi nukkua, sitten aamulla ajoissa herätys ja töiden jälkeen superväsyneenä tai jossain vaiheessa iltaa ei kroppa enää jaksa, ja pitää vetää 4-6h pikkupäikkärit… Öh.

Mulle paras työaika olisi varmaan joku kahteen osaan jaettu, sellaiset mukavat 3-4h x 2 ja oman maun mukaan. Aamulla voisin herätä vaikka 9 maissa ja tehdä siitä töitä jonnekin kahteen, ja uudemman kerran vaikkapa illalla muutaman tunnin. Sopis mulle parhaiten! Tai sitten voisin tehdä joka päivä töitä, mutta kotoa ja vaan lyhyemmän ajan kerrallaan. Kahdeksan tuntia putkeen on aika rasittavaa…

No, tämä on vaan tällaista pohdintaa yön pimeinä tunteina kun koirat makaa sängyn jalkopäädyssä mun varpaiden seassa tuhisten makoisia uniaan, ja mä nettisurffailen odottaen että jos alkais väsyttämään. Siihen liittyen pistän teillekin pari hyvää vinkkiä!

Elloksella 50% lisää alennusta jo alennetuista tuotteista!

Ellos* laittoi mun lemppari-alen voimaan, eli alennetuista tuotteista vielä 50% pois (vähennys näkyy kassalla loppuvaiheessa ennen ostoksen hyväksymistä). Mä hyödynnän aina näitä alennuksia ja olen saanut ostettua ihan pilkkahintaan monia tuotteita, koska osa voi olla alkuperäisestä hinnasta 70% alessa jo nyt, ja siitä kun vielä riipaisee puolet pois niin lompakko kiittää!

Voimassa 26.2.2017 asti, shoppailemaan TALVIEXTRA tuotteet 50% lisäalella pääset tästä*!

Takki täältä* // Kengät täältä*

Mä tilasin itselleni tuon ihanan takin ja nuo kengät, molempia oli kehuttu paljon ja mun mielestä reilu viiskymppiä Ahkkan takista on ihan sikavähän, ja nuo tennaritkin on käytännössä ilmaiset. Oon tehnyt paljon vastaavia todella hyviä löytöjä Ellokselta ja saanut ostettua kalliitakin merkkejä puoli-ilmaiseksi, täytyy olla vaan oikeaan aikaan liikkeellä!

Tosiaan monista tuotteista on vain hajakokoja jäljellä ja nekin tuppaa loppumaan nopeasti, esim. eilen päivällä oli tuossakin takissa kaikissa väreissä jokaista kokoa jäljellä pienistä isoihin, mutta nyt kun vilkaisin on varastot selkeästi hupenemassa.

Pakko vielä vinkata teille ihan parhaat ja kauneimmat matelijakuvioiset espadrillot* ikinä jotka saa nyt 12 eurolla (norm. 34,95e). Mä kuljin koko viime kesän noissa ja äidillenikin ostin tuollaiset, love them. Omistan jokaisessa värissä ja ostin itsekin viime kevään alesta (tosin maksoin jonkun parikymppiä parilta) <3

Matelijakuvioiset espadrillot kaikissa väreissä täältä*


Alennukset ovat voimassa 26.2.2017 asti, shoppailemaan TALVIEXTRA tuotteet 50% lisäalella pääset tästä*!

 

Queen Of Everything Instagramissa / Bloglovinissa / Facebookissa
Snapchatissa käyttäjätunnus queenofeve1808

4 kommenttia

  1. MariA kirjoitti:

    Työ on pakottanut itsestäni esiin piilevän aamuihmisen. Tosin en vieläkään ole niitä ärsyttäviä aamuihmisiä jotka uhkuvat intoa ja energiaa. Lähinnä pidän aamuvuoroista siksi että aamulla työpäivät vaan kuluvat nopeampaa (puoliunessa) ja kohta huomaankin että kello on puolenpäivän ja töitä on enää pari tuntia :D
    Nukkumaankin pääsen vielä näin pimeään aikaan suhteellisen ajoissa, kesällä on hankalampaa, silloin iltavuorot olisivat enemmän paikallaan. Jos saisin itse päättää niin rytmini (ja muun maailman) olisi unta 2-10 ja töitä 12-20, mutta luulen että aamuvirkut ne tätä maailmaa pyörittää..

  2. Emmi kirjoitti:

    Kiitos tuosta Ellos -vinkistä. Itsellä lähti tilaukseen pari kevättakkia ja läjä muita vaatteita. ?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.