Hae
Queen of Eve

Haavi auki – Hupsista s**tana!

Me and my ”lil sis” <3

Haavi auki kohti uusia tuulia – Hupsista s**tana!

Käykö teille koskaan niin että lähdette hakemaan jotain yhtä juttua kaupasta, mutta palaatte kymmenen muun tavaran kera (ja pahimmassa tapauksessa se mitä lähditte hakemaan jää hankkimatta)? Mulle käy niin usein, tosin en unohda ostaa sitä mitä alunperin lähdin metsästämään, mutta jotenkin kummallisesti haaviini tarttuu ties mitä muutakin siinä matkan varrella.

Mä päätin piipahtaa Sokoksen 3+1 päivillä ihan silleen pikaisesti, ohimennen, ihan vaan nopeasti. Tarkoituksena oli ostaa Bette Boxista* itselleni vähän aikaa sitten tutuksi tullut uusi luottotuotteeni, Madaran Scrub joka on ihan parhautta. Kyseinen kuorinta on normaalisti muistaakseni 23,90e mutta nyt alennuksessa vain 16,90e. Se oli pakko saada!

Juu, onhan tuossa toi Madaran Oil-To-Milk Scrub, mutta vissiin vähän muutakin? Hahaa! Eipä siinä, kaikki näistä varmasti tulee tarpeeseen, eikä sinänsä mitään turhaketta tullut hankittua. Silti olihan se taas vähän hupsista saatana kun yhden tuotteen sijaan oli kassi täynnä kamaa…

Urban Decayn De-slick on ollut pitkään mun suosikki setting spray, ihan ehdottomasti parasta tavaraa ikinä rasvaiselle sekaiholle. Nyt Sokkarilla oli myös 30ml matkakokoja, ja päätin ottaa testiin saman brändin All Nighterin joka lupaa meikin pysyvän paikoillaan jopa kuumassa ja kosteassa kelissä. Ajatuksena mulla oli tässä taustalla että otan tuon Italian lomalle mukaan, koska Roomassa saattaa hieman hikeä pukata. Sopiva matkakoko, ja ennen kaikkea sopiva testiin niin ettei tarvitse heti ostaa sitä täysikokoista tuotetta (jos se ei sitten olekaan niin hyvä).

Ostin myös Urban Decayn All Nighter meikkivoiteen, ja odotan jännityksellä mitä siitä tulee. Lauantaina aion meikata sillä ensimmäistä kertaa, uuuuuu!

Hupsista saatana jotain muutakin!

Kuten tuossa pari postia aiemmin, kirjoituksessani Konmaritan mun koko elämän järjestykseen pohdiskelinkin, päätin tosiaan laittaa pyöriä pyörimään oman elämäni suhteen monellakin tasolla. Sen lisäksi että täällä kotona on menossa aivan megaluokan raivaus kaapeissa ja laatikoissa ja siistin turhaa tavaraa pellolle (aika ristiriitaisen kuuloista kun juuri ostelin lisää, mutta hei, noista mikään ei ole turha vaan täysin kulutustavaraa!), mä myös olen kuunnellut enemmän sydäntäni monessa asiassa ja tehnyt niin kuin hyvältä tuntuu, tai vaihtoehtoisesti jättänyt tekemättä.

Tiistaina kävinkin rakkaan ystäväni Minna.U:n kanssa syömässä ulkona ja hieman kaupoilla pikaisesti pyörähtämässä, ja purkamassa mietteitä suuntaan jos toiseenkin. Minnan kanssa mä olen matkustanut jo useissa paikoissa ja meillä on hyvä yhteys, voidaan olla omia itsejämme vikoinemme päivinemme toistemme seurassa, ja meillä toimii aina vastavuoroisuus. Saa olla paska päivä tai huono olotila, me voidaan se kertoa toisillemme ja naureskella vaikka yhdessä joitain pieleen meneviä asioita. Arvostan suuresti!


Siinä samalla hieman juhlittiin mun yhtä ”Hupsista saatana” -juttua, nimittäin uutta työpaikkaa! Mä etsin vajaan kuukauden ajan työpaikkoja jotka voisi olla sellaisia mitkä sen perinteisen asetelman, eli työntekijän panoksen ottamisen yritykselle lisäksi antaisi myös minulle työntekijänä jotain, nimittäin sitä joustoa, vapautta, onnistumisen iloa, motivointia ja tsemppihenkeä, ja löysinkin sellaisen mihin mut palkattiin suoraan haastattelusta. Oon niin häpi ja todellakin valmis uusiin haasteisiin!

Mulle tää blogi on vahva osa elantoani ja selkeästi harrastuksen sijaan mun työ, enkä enää pysty olemaan työtehtävissä joissa ei löydy joustoa kuten joustavia työaikoja, liukumaa, mahdollisuutta tehdä tunteja sisään tai ylipäätänsä tehdä vähemmän töitä. Bloggaus vie nykyään todella paljon aikaa, ja siihenkin voi liittyä matkustelua, erilaisia yhteistyötapahtumia ym, jolloin täysin joustamaton työympäristö ei vaan toimi.

En myöskään koe että mun persoonaa kauheasti vahvistaa työt jossa vain suoritan jotain tehtävää X ilman onnistumisen iloa ja hyvää, motivoivaa palkkausta. Sellainen tappaa mun luovuuden, ja mut on ehdottomasti tehty ihan johonkin muuhun kuin perinteiseen toimistotyöhön mikäli siinä ei ole jotain jujua. Täysipäiväiseksi bloggaajaksi en ihan vielä uskalla heittäytyä, mutta toivotaan että joku päivä. Siihen asti mulle on tällä hetkellä ihan hirveän tärkeää se että pystyn päivätyön ohella panostamaan blogityöhön, ja ns. palkkatyön on silloin oltava kannustavassa, energisessä ja nykyaikaisessa työympäristössä hyvän ilmapiirin alla.

Onko noloa olla ammatikseen bloggaava?

Työhaastattelussa (ja jo hakemuksessa) kerroin suoraan olevani bloggaajana A-lehdillä, ja avoimesti juteltiin mun mahdollisista ”erityistarpeista”. HR-päällikkö kertoikin käyneensä stalkkeroimassa ja lukemassa mun blogia, ensin vähän nolostutti mutta sitten tajusin että mitä hittoa mä häpeän. Tää on mun työ, tää on mun elämää, ja tää on ihan rehellistä touhua. Ihan hyvä vaan vaikka tätä lukisi koko työyhteisö ja koko firma, sillä ei täällä ole mitään salattavaa. Tällaista tää bloggaajan elämä on, varsin julkista!

Mä toki kerron kenties normaalia enemmän myös haastavista aiheista ja sellaisista jutuista mitä ihmiset ei yleensä halua blogissaan käsitellä, mutta koen että se on helpompi näin. Ei mulla ole mitään syytä hävetä tai nolostella. Mä haluan blogata, ja mä bloggaan mun elämästä, ylä- ja alamäkineen!

Tähän loppuun sopivasti Madaran ostoksiin liittyen vinkkaan taas tulevasta toukokuun Bette Boxista*, kannattaa olla valppaana tilaamisen kanssa, ja jos ette ole vielä tutustuneet niin nyt on korkea aika! Mun blogin kategorioista TYYLI JA KAUNEUS löytyy kaikki Bette Boxien arvostelut, joten sieltä voi tsekkailla tarkemmin boksien sisältöä.

Bette Box TOUKOKUU alennuskoodi

Bette Boxin* kuukausihinta on normaalisti 16,90e, mutta mikäli et ole tilannut boksia aiemmin saat ensimmäisestä boksistasi kolme euroa alennusta koodilla BOX417, jolloin boksin hinnaksi jää vain 13,90e. Nyt kannattaa varmistaa jo hyvissä ajoin toukokuun boksin tilaus, sillä jotain kivaa on taas luvassa ♡

Boksin pääset tilaamaan suoraan tästä*!

Queen Of Everything Instagramissa / Bloglovinissa / Facebookissa
Snapchatissa käyttäjätunnus queenofeve1808

2 kommenttia

  1. Minna kirjoitti:

    Paljon onnea! Paljasta nyt hei minne pääsit töihin! :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *