Hae
Queen of Eve

Leivo ja koristele hassusti tai hienosti!

Leivo ja koristele!

En mä mikään Leipuri Hiiva ole joka asuu Kumputiellä, mutta Riannon mediapäivillä torstaina päädyin ihastelemaan Dr.Oetkerin Leivo ja koristele -pisteellä tehtyjä minimuffinsseja, kuppikakkuja, tai miksi niitä nyt sanotaankaan. En erityisemmin innostu makean leipomisesta ja mun koristelumuistotkin menee jonnekin 30 vuoden taakse kun mummolassa laitettiin pupunkorvia pääsiäisleivoiksiin. Ei ole siis paljoa tullut leivottua.

LEIVO, TAI SITTEN VAAN KORISTELE!

Valmiit minimuffinssit innosti mut kokeilemaan koristelua kun pöytä notkui noita erilaisia strösseleitä ja tilpehöörejä. Mä en muista koskaan pursottaneeni täytettä yhtään mihinkään, joten se pursotus oli jännittävää (haha, ihan oikeasti!) ja ensimmäinen pursotukseni ei mennyt ihan nappiin. Toisesta muffinsin täytöstä tuli jo nätimpi kun en kädet täristen katkaissut hiena tursotuspursotustani kesken.

Ja kun viimeistelin näillä koristeilla niin tällaisia niistä sitten tuli!

Leivo ja koristele hassusti tai hienosti!

Tuo mun otus on niin söpö etten meinannut raaskia syödä sitä! Hihi, aivan ihana! Innostuin tästä niin, että ehkä voisin itsekin ostaa tai tehdä tuollaisia minimuffinsseja ja koristella sitten niitä eri tyyliin. Kyllähän tällaisella pienimuotoisella koristelulla nuo perinteiset minimuffinssitkin saivat ihan uudenlaisen lookin. Tosi kivoja tuli näin ensikertalaiseksi, vai mitä ootte mieltä?

Lue myös aiempi postaukseni aiheella: OMAN ELÄMÄNI HUIPPUMALLI

♡ SEURAA MINUA ♡

Instagramissa Bloglovinissa / Facebookissa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *