Hae
Queen of Eve

Plus size fashion – Kesäinen kimono

Kesäinen kimono

Kimono täynnä viidakkomaista meininkiä on tämän asupostauksen pääosassa. Tämä ihanan värikäs iso kimono oli nimittäin mun valinta ja väripilkku muuten mustaan ja hyvin yksinkertaiseen asuuni, kun kävimme Minnan kanssa eilen korkkaamassa Hilton Kalajastatorpan uuden terassin. Kesäkausi on nyt virallisesti avattu, ja niin myös voi ruksata mun kesäiseltä bucket listilta ne ranskalaistyyppiset seitinohuet iltapäiväkännit. Yksi tehtävä suoritettu!

Mutta mennään tähän asuun! Valintani oli siis aika basic muuten (leveälahkeiset laskeutuvat ja ohuet mustat housut, musta pitkä spagettiolkaiminen toppi sekä mustat nahkaballerinat), mutta halusin tuoda siihen jonkun kesäisen viban. Se kesäinen fiilis saavutettiin valitsemalla tämä H&M valikoimista löytyvä kimono.

Kimono on aina hyvä valinta

Mä rakastan eri tyyppisiä kimonoja ja shaaleja, sillä niillä voi luoda monia eri fiiliksiä muuten yksiväriseen asuun ja kokonaisuus on heti ihan erilainen. Joskus aikoinaan kaikenlaiset ”kimonotyyppiset” vaatteet taisivat olla vain rantakäyttöön suunnattuja, mutta enää niin ei ole.

Itseasiassa mä olen jo vuosia sitten ostanut useita ihan rantakäyttöön suunniteltuja viittoja ja muita vastaavia täysin muuhun tarkoitukseen, ja usein eri tyyppiset kaftaanit mitä mulla on ollut ovatkin tosi kehuttuja. Aina niistä kommentoidaan jotain ja kysytään mistä on ostettu. Hauskana huomiona bongasin Meritorpan terrasilta eilen naisen jolla oli tästä samasta kuosista paita. H&M on siis tehnyt tästä kankaasta varmaan useampia vaatekappaleita, myös mekkoa, housua ym löytyy.

Ihanan kevyt ja laskeutuva

Tämän kuosin lisäksi mä pidän kimonossa erityisesti siitä, että se on aika ohutta ja hyvin laskeutuvaa kangasta. Tämä on tosi mukava päällä ja kun mulle tulee aina tosi helposti kuuma, niin tämä ei ainakaan ole ahdistava, ei kutita tai raavita mistään ja laskeutuu kauniisti.

Itse tosin siinä skumpan ja viininmaistelun lomassa saatoin paristi istua niin, että helmat olivat ihan kurtussa (joka kuvistakin voi hieman näkyä), mutta ei anneta sen haitata. Musta tuo gepardi ja muu viidakkomainen teema hukuttaa pari ryppyä kankaassa koska vaan.

Mitäs tykkäsitte tämän tyyppisestä asusta? Onko teillä itsellänne kimonoja/kaftaaneja tai joitain muita vastaavia huituloita? Tykkäättekö pukeutua näin värikkäisiin kuoseihin vai onko yksiväriset teidän juttunne?

Kannattaa muistaa, että mä oon aina ollut sellainen kokomustaan pukeutuja, joten tää on jo aikamoista revittelyä multa. Haha!

Aiempi plussamuotia koskeva asupostaus löytyy tästä: PLUS SIZE FASHION – BUSINESSLOOK

Kuvat Minna Ahmonsaari / Tyttö Sinä Olet Vahva

Toppi / H&M
Kimono / H&M
Housut / Ellos*
Ballerinat / Dorothy Perkins

♡ SEURAA MINUA ♡

Instagramissa Bloglovinissa / Facebookissa

2 kommenttia

  1. Ninni kirjoitti:

    Ihanaa, että on joku muukin, joka tykkää kimonoista :-) Mä oon keränny omaan vaatekaappini niitä useamman: ne on niin helppoja kesällä joggereiden, valkoiset topin ja sandaalien kanssa. I like it, I like it a lot! <3

    • Eve / Queen of Eve kirjoitti:

      Mullakin on monenlaisia, ne on niin kivoja kun sopii tosi moniin eri vaatekokonaisuuksiin ja osittain voi joskus toimia kevyen takin sijaan :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *