Hae
Queen of Eve

Bette Box heinäkuu ja alekoodi

Bette Box heinäkuu ja festariteema

Bette Box heinäkuu ja festariteema lunasti lupauksensa, sillä boksi todellakin sisälsi varsin kesäisiä tuotteita ja myös kaikkea sellaista mitä voi hyödyntää festareilla, tai muuten vain matkaillessa.

Etukäteen boksista paljastettiinkin yksi täysikokoinen tuote jonka arvo itsessään oli jo yli boksin hinnan, eli Lumenen Lähde-sarjan kasvosuihke, mutta siitä lisää hetken päästä. Muutoin boksin sisältö olikin täydellinen ylläri, ja sisälsi tosi kivoja tuotteita, yhtä pientä hutia lukuunottamatta.

Omat suosikkini

Tällä kertaa kivoin ylläri oli ehdottomasti BodyBoom kahvikuorinta. Mä olen hiljattain nähnyt tämän merkin kuorintoja Sokoksella, blogeissa ja etenkin Instagramissa, joten mainostus on ollut varsin vaikuttavaa. Tuo pakkaus jo itsessään kiehtoo mua todella paljon, tosin siitä en tiedä onko tällä joku luvattu selluliittiin ja raskausarpiin vähentävä ominaisuus, mutta kuorintana odotan tältä paljon, ainakin kaiken hypen jälkeen.

Garnierin misellivettä olen käyttänyt aiemminkin jo pidän siitä todella paljon, joten nyt kun sattumoisin on kaikki kasvovedet lopussa oli tämä todella positiivinen ylläri vaikkei mulle uutuustuote olekaan.

Jaettu ykkössija

Etukäteen olikin paljastettu että heinäkuun boksi tulee sisältämään Lumenen Lähde Pure Arctic Hydration kosteuttavan ja raikastavan kasvosuihkeen, ja kun mä pääsin tätä suihkuttelemaan tykkäsin kovasti, niin tuoksusta kuin fiiliksestä! Pari päivää olen nyt suihkinut tätä ja tämä tosiaan on tuote jota voi käyttää missä vain: meikin alla ja päällä, ilman meikkiä tai ennen muita ihonhoitotuotteita. Varsinainen monikäyttötuote siis!

Herbinan 48h Teho deodorantti tuoksuna fresh cotton on myös uusi tuttavuus. Tuoksu oli miellyttävä ja aloin heti käyttämään. Kaksi päivää olen nyt ehtinyt tätä kainaloihin sutia eikä ainakaan tähän mennessä ole hiki haissut, mutta en kyllä olekaan mitään kovin hikoiluttavaa tehnyt…

Pepsodent White Now CC hammastahna tuli myös sopivaan rakoon sillä hammastahnani oli loppumassa. Tällä on nyt pesty hampaita pari päivää ja eipä mitään moitteen sanaa: hyvä hammastahna, ei mitään erikoista siinä sinänsä.

Kokeilemisen arvoiset

Mukana oli myös näytepussit Lanzan shampoosta ja hoitoaineesta, ja Lanza merkkinä on kokemukseni mukaan varsin laadukas hiussarja. Kiva päästä testaamaan näitä tuotteita, sekä Narciso Rodriguez tuoksunäyte joka ensinuuhkaisulta suoraan suihkepullon suusta tuoksui ihanan pehmeälle ja mausteiselle. En vielä kokeillut kunnolla suihkauttaa kun en halunnut ”hukata” tuoksua, mutta täytyy testata tässä joku päivä paremmalla hetkellä.

Pientä kivaa ja se yksi huti

Näytepussi Garnier Respons vartalovoiteesta sekä Compeedin rakkolaastari olivat myös kivoja yllätyksiä, ja tykkään aina kun boksissa on mukana näitä näytekokoisia juttuja extrana. Niitä mä nimittäin hyödynnän reissuilla ja jos täytyy ottaa tuotteita mukaan, ihan parhaita juuri sellaiseen.

Hutina oli tällä kertaa Essencen geelikynsilakka joka tuotteena on ihana, mutta sävy oli kohdallani niin pahasti pieleen että tämä vihreä kynsilakka menee kyllä kiertoon. Kokonaisuudessaan Bette Box heinäkuu 2017 oli kyllä oikein mieleinen, ja moni tuotteista lähti heti käyttöön! Edelleenkin kuukauden kohokohta ja hintansa väärti :)

ALENNUSKOODI ELOKUUN BETTE BOXIIN

Elokuun Bette Box tulee sisältämään viisi täysikokoista tuotetta, boksin kokonaisarvo on yli 60e ja mulla on teille sitä varten alekoodi!

Alekoodilla KESÄLOMA17 elokuun Bette Box* hintaan 16,90e (norm. 18,90e/kk). Alennuksen saa jatkuvan tilauksen ensimmäisestä boxista tai määräaikaisen tilauksen kokonaissummasta. Alennuskoodi on voimassa 10-16.7.2017 ja tilaamaan pääset suoraan tästä*!

 

Queen Of Everything Instagramissa Bloglovinissa / Facebookissa
Snapchatissa käyttäjätunnus queenofeve1808

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *