Hae
Queen of Eve

Ihana joulukuun LivBox

img_20161214_213405_resized_20161215_062338372

Sis. kaupallisia linkkejä

Mä olen tilannut LivBoxia pitkään ja kerran tuohtuneena peruin koko tilauksen kun tuntui etten saa rahoilleni vastinetta. Sittemmin otin boksin uudelleen ja nyt sitä on tullut pitkään, Livbox on parantanut tasoaan jopa niin paljon että viimeisen reilu puoli vuotta olen tilannut sitä myös äidilleni (aloitin äitienpäivästä ja ostin sen hänelle lahjaksi).

Nyt on taas hymy herkässä, sillä vuoden viimeinen LivBox oli aivan ihana. Tähän on hyvä lopettaa LivBoxin tarina, mutta ei niin että lopettaisin tilaamisen, vaan LivBox uudistuu ja ensi vuonna se tuleekin nimellä BetteBox! En malta odottaa mitä ensi vuosi ja tammikuun ensimmäinen paketti BetteBoxina tuo tullessaan.

img_20161214_213445_resized_20161215_062337685

Aloitetaan vaikka siitä, että pitkäaikaisena tilaajana pakettini avaaminen alkoi saatesanoilla KIITOS, ja pieni lappunen kertoi minun olevan heille arvokas asiakas, ja sain pitkän tilaukseni kiitoksena extratuotteen LivBoxini mukana. Tuote olikin varsin mieluisa ja täysin uusi tuttavuus merkkinä, Manna Kadar -brändin ihana nude huulikiilto! Heti pääsi testiin ja tykkäsin todella.

img_20161214_213614_resized_20161215_062359099

Boksin sisältö muutenkin oli sellainen että joka ikinen tuote menee kyllä omaan käyttöön, eikä tästä paketista ole tarvetta siirtää mitään eteenpäin. Nivean uusi moussemainen ”muotovaahto-suihkugeeli” on varsin mielenkiintoinen tuote, kiva päästä testaamaan! Nivean tuotteista olen tykännyt aina, ja joskus boksissa taisi tulla se suihkuvoide jonka Nivea aikoinaan lanseerasi. Sillä tuli läträiltyä ihan kivasti, tykkään Nivean perustuoksusta joka on sellainen ihanan raikas ja puhdas.

img_20161214_213537_resized_20161215_062336183

Hammastahnoja tänä vuonna on LivBoxissa tullut useampi, mutta eipä ole tarvinnut sitten itse ostella. Tämä hammastahna sattuikin sopivaan saumaan sillä nykyinen on aika finaalissa, ja tämä on varsin kiinnostavan oloinen muutenkin, sillä mulla ei ole hajuakaan millaisesta tuotteesta on kysymys, enkä ole nähnyt tätä missään kaupoissa enkä mitään mainoksiakaan. Ymmärrykseni mukaan tätä hammastahnaa myydäänkin vain apteekissa, eli on hieman spessumpi tuote.

img_20161214_213516_resized_20161215_062336996

RFSU Intim Daily Wash oli myös kiva ylläri, sillä mä en juurikaan näitä intiimihygieniaan suunnattuja pesunesteitä ole käyttänyt muutamia poikkeuskertoja lukuunottamatta. Mä itse kuulun siihen onnekkaaseen osaan väestöä jolla limakalvot ja intiimialueiden pH ym jutut ovat aina pysyneet kunnossa (varmaan vaikka mäntysuovalla ja juuriharjalla pesisi) enkä ole koskaan kärsinyt minkäänlaisista vaivoista kyseisellä alueella, joten intiimisaippuat ovat alueena jääneet tutkimatta. Mieluinen juttu tämä kuitenkin on, ja varmasti pääsee testiin!

img_20161214_213727_resized_20161215_062359766

Manna Kadarilta tuli myös kaikille tilaajille highlighter/bronzer duo. Tämän mainostetaan olevan sellainen 3-in-1 tuote joka käy siis myös luomivärinä. Hmm… no katsotaan kun pääsen testaamaan. Ainakin tämä itse brändi on kiinnostava uusi tuttavuus, ja eihän naisella voi olla liikaa highlightereita!

img_20161214_213643_resized_20161215_062357731

Mun ihan ykköslemppari tästä boksista oli kuitenkin ehdottomasti tämä Lumenen uudesta tuoteperheestä tuleva Instant Illuminizer, jota on tarkoitus käyttää poskipäille, kulmaluulle ym tuomaan hehkua. Siis mä RAKASTAN tällaisia tuotteita, ja tämänkin hinta on kaupassa mielestäni jopa hieman korkeahko, sillä 15ml pullo maksaa 29,90e. En olisi täydellä hinnalla tätä itse ostanut, joten tämä oli ehdottomasti boksin voittaja ja paras tuote kiitoslahjana tulleen huulikiillon ohella!

img_20161214_213822_resized_20161215_062358437
Boksissa oli myös extrana ilman mitään erillisiä saatteita Lumenen kosteuttava geelinaamio sekä muutama palanen tummaa suklaata. Eli ei muuta kuin naamio kasvoille, suklaat huuleen ja rentoutumaan <3

Pitkäaikaisena LivBoxin tilaajana en voi muuta kuin suositella tätä boksia, sillä seurattuani boksin kehitystä ja kerran aiemmin reilu vuosi, puolitoista sitten pettyneenä, voin vaan todeta että LivBox on aina yksi mun kuukauden kohokohta. Tässä myös hyvä idea joululahjaksi, LivBoxin voi tilata jollekulle toisellekin lahjaksi (äidille, siskolle, ystävälle, tyttöystävälle) ja miesten boksejakin näistä tulee. Tammikuussa lahjansaaja (tai itse) saa seuraavan boksin, ja jatkossa tämä tosiaan kulkee nimellä BetteBox.

Jos BetteBox kiinnostaa ja haluat kokeilla niin tästä pääset tilaamaan itsellesi tai lahjaksi ihanaa kosmetiikkaylläriä :)

BetteBox saapuu kerran kuukaudessa ja sisältää 4-6 kauneustuotetta; trendejä, uutuuksia ja klassikoita. Voit päättää jatkuvan tilauksen milloin haluat. Suosituin tilaus on 16,90e/kk maksava jatkuva tilaus joka laskutetaan kuukausi kerrallaan.

Queen Of Everything Instagramissa / Bloglovinissa / Facebookissa
Snapchatissa käyttäjätunnus queenofeve1808

0 kommenttia

  1. Lennie kirjoitti:

    Pistin tilaukseen! Jokuhan on keksiny hyvän liikeidean, vähän ku joulukalenteri kerran kuussa :D Vähän mua mietitytti, että kun nykyäänkin yks kasvovesi kestää mulla lähes vuoden, että alkaako niitä sitten kertyä… Mut jos tulis panostettua itsensä hemmotteluunkin enemmän, kun ei tarvii erikseen käydä ostamassa ja valikoimassa tuotteita, vaan voi sitten surutta käyttää ja raaskii kun niitä on jemmassa.. :)

    • Eve / Queen Of Everything kirjoitti:

      Noitahan on muitakin, siis ulkomaalaisia. Suomessa ei tietojeni mukaan ole muuta kuin LivBox, eli ensi vuoden puolella Bette Box nimeltään. Se siinä onkin kivaa että on vähän kuin joulu tai synttärit joka kuukausi. Mä tykkään tosi paljon :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.