Hae
Queen of Eve

Aikaa itselle

IMG_20150327_174600

Ihan mahtava fiilis oli kyllä perjantaina kun sai hymyssäsuin sanoa työpaikalle ja työkavereille heiheit kokonaiseksi kymmeneksi päiväksi. Pitkään odotettu talviloma ja pääsiäispyhät ovat edessä ja fiilis mitä parhain, etenkin kun on jotain extraa mitä odottaa.

Oon nyt lähiaikoina ollut sen verran henkisen stressin alla ihan omien ongelmieni takia, että on ollut tosi hyvä olo nyt kun niitä kaikkia solmukohtia on saanut purettua. Mieli on huomattavasti rennompi ja avoimempi kaikelle, ja vastaanotan ympäristöstäkin saamiani viestejä ihan erilailla. Tuntuu että on syli auki koko maailmalle ja mä oon valmiina kohtaamaan mitä vaan, bring it on.

Ihanin asia talvilomalla on mun ensimmäinen kunnon ulkomaanmatka ystävän kanssa. Toki me ollaan oltu reissussa ennenkin kuten esim. saaristomerellä ja Tallinnassa, mutta ei se ole sama asia. Nyt oikein lentokoneella lähdetään kauas pois, muille maille vierahille, ja tuntuu että välillä juuri tälläisiä mini get away reissuja sitä tarviikin.

Olen ajastanut postauksia reissuni ajaksi joten en tule blogin puolella hiljenemään, mutta palailen taas asiaan reaaliajassa ensi viikon loppupuolella.

Ihanaa sunnuntaita ja ensi viikkoa kaikille <3

3 kommenttia

  1. Anna kirjoitti:

    Ihanaa lomaa! :)

  2. Outi Karita kirjoitti:

    Ihanaa lomaa vielä kerran ja nyt taidatkin olla jo muilla mailla :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.