Hae
Queen of Eve

Bette Box huhtikuu täynnä yllätyksiä

*Sisältää mainoslinkkejä

Huhtikuun Bette Box on taas täällä!

Pitemmittä puheitta, mennään suoraan asiaan. Bette Box* oli varsin monipuolinen sisällöltään tällä kertaa, teemana Fresh it up! Mä tykkäsin ihan kaikista tuotteista mitä tuli mukana, joten kaikki varmaankin menee ihan omaan käyttöön.

Ylin suosikkini oli tämä aloituskuvan tuote!

FIGS & ROUGE HYDRA-PORE VELVET CREAM 40,00 e / 30 ml

”Tekee ihosta mattaisen, kosteutetun ja samettisen tuntuisen. Tuotteen sisältämät A-, C- & E-vitamiinit ja hyaluronihapot palauttavat kasvoille luonnollisen hehkun samalla pienentäen huokosia.”

Todella mielenkiintoinen tuote ja mulle täysi uutuus. En ole koskaan tästä merkistä kuullutkaan. Mattaisuus, kosteutus ja samettisuus onkin mulle tarpeen. Mulla myös on maailman isoimmat ihohuokoset, joten tervetuloa tänne kaikki sellaiset jotka niihin vaikuttavat!

N.A.E IDRATAZIONE DEODORANT 4,00 e / 50 ml

”Uusi ja täysin vegaaninen brändi, jonka pakkaukset ovat lisäksi 100% kierrätettäviä. Kosteuttava deodorantti sisältää luomulaatuista viikunaa ja hibiskuskukan uutetta.”

Tämäkin täysin uusi brändi, eli toinen uusi tuttavuus mulle. Tästä toisena vaihtoehtona osa oli saanut suihkugeelin joka myös olisi ollut tosi kiva juttu, mutta mulla on juuri sopivasti deodorantti lopussa joten tämä tulee myös tarpeeseen. Dödö lähtee siis pian käyttöön. Hyvä tuoksu tässä ainakin on!

LUMENE ESSENTIAL VOLUME MASCARA 9,90 e / 7 ml

”Tuuheutta antava maskara jättää ripset runsaammiksi, pidemmiksi ja kauniin kaareviksi. Volyymia antava harja ja runsas, voidemainen koostumus kietoutuvat jokaiseen ripseen antaen tuuheutta ja pituutta. Sisältää ripsiä hoitavaa tupasvillaa ja tuuheutta tuovia luonnollista alkuperää olevia kuituja.”

Lumene on tuttu, mutta tämä mascara ei. Mulla on aika paljon ongelmia vesiliukoisten ripsivärien kanssa, sillä tönkköripsissäni ei pysy taivutus muilla kuin vedenkestävillä ripsareilla. Siitä syystä uskon laittavani tämän eteenpäin. Muutoin varmasti hyvä tuote. Myöskin kiva pakkaus.

IKOO INFUSIONS HAIR FRESH-UPS 9,90 e / 8 kpl

”Tuntuvatko hiuksesi tunkkaisilta? Ikoon hiuslaput ovat innovatiivisia uutuuksia, jotka raikastavat hiukset sekä hiuspohjan minttu- ja teepensasuutteen avulla. Kätevän kokoinen ja helppokäyttöinen hiustenhoitolappu kulkee näppärästi mukana laukussa tai taskussa kaikkialle.”

Ihan mahtavaa! Jo kolmas uutuusbrändi ja tuote josta en ole koskaan kuullutkaan. Tosi kiva yllätys etenkin mulle kun rakastan kaikenlaisia kuivashampoita ja muita hiusten raikastajia. Mä hikoilen päänahastani ja tarvitsen kaikkia tämän tyyppisiä tuotteita, joten ehdottomasti menee testiin.

L’ORÈAL PARIS ELVITAL COLOR-VIVE PURPLE 5,90 e / 200 ml

”Hopeashampoo neutraloi hiusten keltaisia ja oransseja sävyjä erityisesti vaaleista ja vaalennetuista hiuksista, samalla pesten hiukset. Käytä vain kerran viikossa tai tehokuurina.”

TämäKIN oli superkiva ylläri. Mulla ei ole tällä hetkellä yhtään tämmöistä hopeashampoota ja koska vaalennan hiuksiani ja niissä on vielä paljon keltaisuutta ja jopa oranssia sävyä paikoittain, on tämä ihan huipputuote! Menee kokeiluun.

KENZO FLOWER BY KENZO EAU DE VIE EDP 62,50 e / 30 ml

”Uusi, ihanan kepeä Eau de Vie EdP on kunnianosoitus elämälle! Iloinen unikko sulkee sisäänsä inkiväärin kuorta, Bulgarian ruusua, appelsiininkukkaa sekä tonkapapua.”

Tuoksunäytteistä tykkään, sillä aina välillä bongaan niistä uusia suosikkeja. Tämä oli ihan ookoo, ei ehkä ihan minun tuoksuni siinä mielessä että ostaisin sitä itselleni, mutta tarpeeksi hyvä siihen että tämän käytän.

Tilaa Toukokuun Bette Box

Huhtikuun Bette Box oli sisällöltään jonkin verran vaihteleva, sillä myös hopeashampoon sijaan joillekin oli tullut kollageenilisää eikä kaikilla ollut mukana tätä yllärisuklaata mikä itseltäni löytyi. Mä oon varsin tyytyväinen omaan Bette boksiini ja innolla odotan jo toukokuun boksia.

Jos kiinnostuit Bette Box -tilauksesta niin voit tilata omasi suoraan täältä* joko 1kk, 3kk tai 6kk tilauksena!

♡ SEURAA MINUA ♡

Instagramissa Bloglovinissa / Facebookissa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *