Hae
Queen of Eve

Lentoliput varattu

Nyt se on tehty, lentoliput varattu!

Ei millään malttaisi odottaa aikaa jolloin lähtö koittaa. Neljä viikkoa ja yksi päivä tulee matkalle pituutta, noin pitkään en olekaan koskaan tainnut olla reissussa, mutta juuri tuollaisista pitemmistä matkoista olen aina haaveillut. Viikon lomamatkat kun ovat auttamatta liian lyhyitä, tosin monille pakollisia. Parempi sekin tietysti kuin ei mitään, mutta kyllä se kaksi viikkoa olisi ainakin hyvä saada viettää uudessa ympäristössä.

Joko arvaatte minne olen lähdössä?

Näiden kuvien jälkeen ei varmaan tarvi enää miettiä, että mikä maa, mikä valuutta!

Tuskin kellään on vaikeuksia arvata minne ne lentoliput on varattu ja mikä on kohdemaa? No sehän se! Punaviinin, sangrian, tapasten, chorizomakkaran, paellan, andalusialaisten hevosten, härkien, flamencotanssijoiden, auringon ja meren maa, Espanja!

Norwegian se vei taas potin kotiin ja menopaluu ruumaan menevän matkalaukun ja istumapaikkavarauksen kanssa oli vain 180 euroa. Finskillä sama setti huonommilla lentoaikatauluilla olisi kustantanut noin 350e, eli ero on aika huima. Kilpailuttaminen ja lentolippujen vertailu todellakin kannattaa ja itsekin tässä tovin odottelin, että sopivat päivät ja hinnat löytyivät. Muutaman päivän heitto sinne tai tänne tuo kyllä Norskillakin jopa tuplat ellei enemmän lisää hintaa, joten hyvä etu on nykyinen elämäntilanne kun joustoa löytyy ja työt kulkee mukana.

Viva Espana!

♡ SEURAA MINUA ♡

Queen of Everything Instagramissa Bloglovinissa / Facebookissa

2 kommenttia

  1. Mariem kirjoitti:

    Ihanaa matkaa!! Olisi kiva kuulla jossain vaiheessa minne päin oot menosa, itse olen Espanjassa jonkin verran kierrellyt. Pohjois-Espanjassa vaeltamassa, etelässä turreilemassa, Välimeren rannikolta vuokrasin asunnon kuukaudeksi jne…Bussiyhteydet maan sisällä on hyviä, bussit siistejä ja nopeita. Madrid on ihana, harvemmin tulee käytyä kun on sisämaassa, mutta suosittelen. Ruokailuissa kannattaa suosia Menu del Dia:a eli päivän tarjous, johon kuuluu alkupala, pääruoka ja jälkkäri, usein myös ruokajuoma (viini). Tyypillisesti saa itse valita jokaisen ruokalajin muutamasta vaihtoehdosta, lounas alkaa yleensä klo 13-14, monet paikat tarjoaa kyseistä settiä myös illalla. Halpaakin on, hinta normipaikoissa 10-12€. Espanajalainenn kulttuuri on ihanan sosiaalista. Huippua kuukautta loistavaan Espanjaan! :)

  2. Len kirjoitti:

    Voi että ku pääsis joskus kans…! ☺️

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.