Hae
Queen of Eve

Hihat heilumaan ja hommiin!

*) Sis. mainoslinkkejä

Maanantaina, ensimmäisenä päivänä mun talvilomasta mä pistin ripseni remonttiin. Tiistaina, toisena lomapäivänä mä laitoin hanskat heilumaan ja remontoin meidän olohuoneen. Seuranani hiljaisuus, pari maalikaukaloa ja telaa, jatkovarsi, maalarinteippiä ja Ellokselta ostettu nougatin värinen maali*. Neljä tuntia myöhemmin olohuoneen ilme oli muuttunut edullisesti (muttei ihan vaivatta, kyllä siihen parin litran maalin ohelle tuli valutettua pari litraa hikeä).

Kaikki Elloksen KOTI-osaston maali&tapetti aletuotteet löytyvät klikkaamalla tästä*

Olin totaalisen kyllästynyt katselemaan vaaleansinistä seinää joka ei niin yhtään ollut meidän väri. Luojalle kiitos väri oli tosi haalea eikä syksyn ja talven pimeydessä saati hämärässä ole pompannut silmille, mutta kevään tullen tuo sävy alkoi todella tökkimään kirkkaan auringonpaisteen säteillessä olkkariin.


Ei muuta kuin pelit ja pensselit esiin ja tuputtelemaan pistorasioiden ja valokatkaisijoiden ympärykset. Aiemmin oli jo teippailtu seinät siltä korkeudelta missä on ns. ”maaliboordi” ja lattialistat käyty teipillä läpi. Katkaisijoiden kohdalta vetelin rohkeasti free handinä ja pyyhin kostealla sotat heti pois, vesiliukoinen maali kun oli niin sai kätevästi heti siistittyä.

Ja katsokaa nyt kuinka kamala tuo vaaleansininen on. Meidän olkkari ei ole mikään pikkuvauvan lastenhuone vaan tyylikäs kokonaisuus. Ugh. Hyvästi kylmä väri ja kliininen skandinaavisuus. Tervetuloa lämmin ja kotoisa tunnelma!


Siinä mä sitä kädenjälkeäni ihailin ja huomasin kun olohuone alkoi hiljakseen muuttamaan sävyään. Hyvä minä! Reipas minä! Yksikseni hikoilin ja ahersin, taisin vähän ääneenkin lauleskella että maalari maalaa taloa, sinistä ja punaista…

Välillä ehkä hieman ärsytti ja uuvutti kun homma oli fyysisesti aika raskasta, jatkovarresta huolimatta, mutta kyllä se oli kaiken sen väärti ja loppujen lopuksi olen sitä mieltä että tämä maalausprojekti oli yllättävän helppo. Ihan piis of keik! Sopii tälläiselle ei niin nikkarillekin! Nyt täytyy enää odotella että viimeisetkin maalit kuivuu niin torstaina pääsee irrottelemaan teipit ja laittamaan kalusteet ja taulut takaisin paikoilleen. Can’t wait!


Oon kyllä tosi tyytyväinen lopputulokseen vaikka varmaan joku ammattimaalari näkisi punaista ja veri lentäisi silmistä. Voin kuvitella sen kirkunan mikä jollekin täydellisyydentavoittelijalle tulisi kun pohjakin oli suht haastava (lasikuitutapetti jota tasoteltu paristi eli erot ja tasoitteet huomaa kun katsoo sivusta). Vaikken mä mikään huipputaitaja tässä lajissa olekaan, niin kyllä mä sain katseenkestävää jälkeä aikaan ottaen huomioon lähtökohdat. Ite kun tekee rohkeesti vaan niin oikein hyvä siitä tuli, ja ainakin 100 kertaa parempi kuin aiempi vaaleansininen! 

Ja hei, miettikää… Olohuoneen maalit eli kaksi purkkia tuota tavaraa oli alennuksessa yhteensä 30 euroa… Nyt jos remonttikärpänen tai muu shoppailuholisti nosti päätään niin Elloksen alennuksille kannattaa kipaista nopeasti ennen kuin tavara loppuu :)

Mitä mieltä ootte lopputuloksesta?

Tässä vielä alennuskoodi jolla saat 30% alennusta tilauksesi kalleimmasta tuotteesta! Alennus koskee uutta tilausta Elloksen valikoimasta. Alennus koskee normaalihintaisia vaatteita, kenkiä, asusteita, kodintekstiilejä, sisävalaisimia, tapetteja ja mattoja. Alennus on voimassa 30.6.2016 asti, ja sen voi käyttää vain kerran. Pienin toimitettava tilaus on 25 euroa. Toimituskulut lisätään tilauksen loppusummaan. Alennusta ei voi yhdistää muihin alennuksiin tai tilaajaetuihin, ale-/kampanjahintaisiin tuotteisiin, huonekaluihin, elektroniikkatuotteisiin ja -tarvikkeisiin, Guest Designer -tuotteisiin eikä Ei alennusta -tuotteisiin

Alennuskoodi: 335403

Shoppailemaan pääset suoraan tästä*

Queen Of Everything Instagramissa / Bloglovinissa / Facebookissa

4 kommenttia

 1. Saara kirjoitti:

  Mä en nyt haluaisi pelästyttää, mutta se teippi pitäis irrottaa ennen kuin maali on kunnolla kuivunut. Muuten se voi repiä maalia mukanaan. Tätä voi toki estää niin, että vetää mattoveitsellä teipin reunasta, jolloin maali ei lähde teipin mukana.

  • Eve / Queen Of Everything kirjoitti:

   Mä kysyin tota kun oon itse tottunut irroittamaan teipin kosteana, ja ei kuulemma tarvi eikä voisikaan jos maalaa kaksi kerrosta. Hyvä maali ei saa halkeilla ja lähteä teipin mukana. Jos näin käy niin ei auta kuin paikata, mutta sitä vaaraa ei pitäis olla. Pari vuotta sitten maalattiin makkari ja silloinkin teipit vasta kuivana pois, mutta aiemmin mullekin opetettiin noin. Toivottavasti toimii nytkin eikälähde puolta seinää teipin mukana :D

   • Saara kirjoitti:

    Mulla on siis vanhentunutta tietoa :)
    Hyvä, jos noin on. Siinä helposti sotkee koko maalin, kun kosteana alkaa teippejä repimään, ja sitten onkin teipit pitkin märkää seinää :D

    • Eve / Queen Of Everything kirjoitti:

     En mä tiedä onko se vanhaa tietoa, luulen että molempien puolestapuhujia löytyy. Itse oon tehnyt kumpaisellakin tavalla, ja nyt parit vikat kerrat niin että on maali kuivunut. Pidetään sormet ristissä ettei mitään kamalaa tapahdu :D

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *