Hae
Queen of Eve

Laiska ja saamaton vaiko sittenkin liian ankara itselleen?

Mua aina kehutaan siitä kuinka hyvä olen tunnistamaan asiat itsessäni ja sen mitä tunnen ja miten käyttäydyn. Tiedän ja tunnen itseni hyvin ja olenkin saanut siitä useasti kiitosta niin kahden kesken lääkärien/psykiatrien/psykologien kanssa keskustellessa kuin syömishäiriöklinikan ryhmäterapiaistunnoissakin.

Yksi asia on kuitenkin jäänyt osittain hämärän peittoon, tai en ainakaan ole vielä päässyt siitä selville. Ennen tätä alkanutta 15 viikon hoitojaksoa kirjoitin omalle kohdalleni haasteisiin mm. ”laiska ja saamaton”, ja sain taas yllättyneen ilmeen luettuani vastaukset ääneen. Ensimmäisen kerran kuvailin itseäni noilla sanoilla talvella 2015 kun hakeuduin psykiatrian erikoislääkärin luo ahmimishäiriöni takia. Jostain syystä ammattilaisten mielestä en ole laiska ja saamaton, en kuulemma yhtään, päinvastoin. Olen kuulemma reipas ja paljon aikaansaava, aktiivinen ihminen joka kuulemma on vain liian ankara itselleen.

IMG_20150921_183524_resized Itsearvio siitä missä näen itseni ennen hoidon alkua, ja missä haluan olla hoidon loputtua

Tämä saamani palaute on hyvin ristiriitaista enkä sitä vielä oikein ymmärrä, sillä se on sekä oma mielipiteeni ja esim. entisiä kumppaneitani haastattelemalla he kuvailisivat huonoksi puolekseni laiskuuden ja saamattomuuden jos virheitä pitäisi listata. Olen mukavuudenhaluinen ja nautintoa hakeva ihminen joka ei mielellään poistu mukavuusalueeltaan. Olen reipas ja aikaansaava joissain asioissa, mutta elän elämääni valikoiden, laiskuus ja saamattomuus on suuressa osassa syömistä ja liikuntaa enkä todellakaan ole ankara itselleni vaan päinvastoin, lepsu kuin mikä ja kaiken ohitan olankohautuksella, minä en kiellä itseltäni mitään.

Nämä asiat varmaan selviävät vielä tässä tulevien kuukausien aikana, ja mielenkiinnolla odotan paljastuuko minusta joku sellainen puoli jota itsekin olen sitten kaikesta huolimatta tulkinnut väärin, vai olisiko ne ammattilaiset itse sittenkin olleet ne ketkä ovat tulkinneet väärin?

Hmm… Se jää nähtäväksi!

Queen Of Everything Instagramissa / Bloglovinissa / Facebookissa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *