Hae
Queen of Eve

Fitnesshullut valtaa mun hoodit

Jos meille ei olisi ollut tulossa viikonlopuksi fitness-ihmisiä kylään, olisin totaalisesti missannut tämän viikonlopun meiningit ja varmasti ihmetellyt mitä ihmettä täällä oikein tapahtuu. Bodareita ja fitnessmimmejä tuntui tunkevan näkökenttään ovista ja ikkunoista, oikealta ja vasemmalta ja kaiken kokoisia lihaskimppuja aina satakuuskyt senttisistä lyhyistä kavereita parimetrisiin hujoppeihin hengasi meidän hoodeilla, yhteneväisenä tekijänä se että hartiat olivat kuin ladon ovet ja vaatteina poikkeuksetta Gazozia ja Gaspia, unohtamatta naisten silmiinpistävää ylikorostunutta rusketusta (eli kisavärejä). Koska asutaan ihan Helsingin keskustassa, on loogista että tämä kisaviikonloppu todellakin näkyy ja kuuluu kun kaikki ympärillä olevat hotellit on buukattu täyteen bodykansaa.

Viikonloppuna täällä meidän kotona on kestitty muutamaa fitnesskilpailijaa ja huoltajaa, ja pari kisaajaa on käynyt värien levityksessä ja meikkauksessa sekä hiustenlaitossa. Tällaista tää aina on keväisin kun fitnesskansa kokoontuu Helsinkiin: Meillä mennään sisään ja ulos kuin saluunan ovista.

Lähikaupassa olen saanut törmätä niin perjantaina, lauantaina kuin sunnuntainakin Suomen bodyskenen vaikuttavimpiin kilpailijoihin sekä tavalliseen bodykansaan jotka ovat tulleet kisoja seuraamaan. Oli varsin hauskaa huomata että lähes kaikki sipsipussit, etenkin ne minikokoiset ja pringlestuubit oli rohmuttu kaupastamme. Selkeästi tarpeeseen!

Bikini fitneksessä kisaava Heidi toi mulle lahjan kiitokseksi kestitsemisestä ja bikinifitnesshelvetin kestämisestä <3

Mä olisin ollut ihan pihalla koko asiasta ellen asuisi Minnan kanssa ja omaisi fitness-skenen parissa eläviä kavereita. Mä itse olen ollut viimeiset pari vuotta todella ulkona niistä kuvioista, ja tunnen tietyllä tavalla helpotusta. Fyysinen kuntoni on varmasti huonompi kuin koskaan eikä olomuoto ja ylipaino kirvoita mua mihinkään ylistyssanoihin, mutta tietyllä tapaa mulla on ollut henkisesti parempi olla itseni kanssa kun en enää niin aktiivisesti elä muiden fitnesskuplan keskellä ja ole enää niin vahvasti siinä ulkonäkökriittisessä ympäristössä.

Tämän viikonlopun mä olenkin viettänyt lähinnä rentoutuessa ja koirien kanssa puuhaillessa, käytiin kävelemässä ympäri Ruoholahtea ja Jätkäsaarta ja vanhempieni luona kyläillessä. On ollut tosi kiva hieman sivusta seurailla tuota fitnesstouhua ja elää tämä viikonloppu osittain Protanin huuruisessa kodissa, mutta toisaalta olen tosi onnellinen että se on itselleni nykyään vierasta eikä enää vaikuta mun elämään suuremmin.

Kovaa on tuo fitnesslaiffi, ei voi muuta sanoa. Ulkonäköpaineet on melkoisia… Ennen kisoja treenataan kuin hullut ja dietataan vielä hullummin, ja kisojen aikaan paineet on kovat. Pahin alkaa oikeastaan vasta kisojen jälkeen: siinä saa taas puida porukalla kuka on ollut läskinä, löysänä ja nesteisenä lavalla, kenen kunto on täysin epäonnistunut ja kenen lookki aivan kaamea. Tuomariston valinnat ovat luokkaa yks risti kaks ja salaliittoteoriat ovat valloillaan, se on joka vuosi sama juttu, arvostelulajit ovat vaikeita kun ei ole olemassa mitään selkeästi mitattavaa asiaa, muuta kuin se ulkokuori mitä kynsin ja hampain, kyynelten, veren ja oksennuksen avulla on tavoiteltu.

Ihailen sitä itsekuria mitä fitnesslajien kilpailijoilla on eikä minusta olisi koskaan siihen, mutta samalla myös kauhistelen sitä kuinka henkisesti raskasta tuo kaikki on, ja mietin onko se sen arvoista?

Elloksella on mid season sale käynnissä ja jo alennetuista tuotteista 30% lisäalennus koodilla 355733*

Shoppailemaan ALE-tuotteita pääset tästä*!

Queen Of Everything Instagramissa / Bloglovinissa / Facebookissa
Snapchatissa käyttäjätunnus queenofeve1808

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.