Hae
Queen of Eve

Vuoden paras perjantai

Mä oon niin onnellinen, innoissani, toiveikas, täpinöissäni, jännittynyt, malttamaton ja mitähän kaikkea vielä…? Kohta toivon mukaan myös helpottunut, sillä tämä perjantai on päivä jota olen odottanut lähes kuukauden ja jokainen viikko, päivä, tunti, minuutti ja sekunti on tuntunut ikuisuudelta. Tämä perjantai tulee olemaan tämän 2016 vuoden ja tammikuun paras päivä! Aamu alkoi hyvien unien jälkeen herätyksellä joka ei tapahtunut viime tipassa, vaan niin että ehdin toimia rauhassa. Päivä duunissa jatkui aamupalan jälkeen hieman myöhemmin kivalla tiimipalaverilla ja brunssilla, ja päästiin nautiskelemaan herkuista hyvillä mielin.

20160129014415
Tämä perjantai on kaikin puolin kiva päivä. Meille saapui juuri ostamani viinikaappi (kuinka snobia, I know) ja tänään saapuu upouusi metallin värinen uusi jääpakastinkaappi entisen huonokuntoisen rumiluksen tilalle, joten kivoja juttuja tapahtuu! Meillä on myös eteisessä kulmistaan vihdoin suoristunut viikko sitten Ellokselta tilattu upouusi eteisen matto joka on ihan himskatin hyvä! Siihen voi rauhassa astella suoraan kuraisissa ja märissä ja lumisissa ja hiekkaisissa kengissä eikä näy mihinkään, eikä myöskään kaiken maailman roskat ym erotu matosta niin että pitäisi olla kahdesti päivässä imuroimassa. Ihan paras ostos vähään aikaan!

20160129014416 (1)
Kaikkea uutta ja kivaa on siis ollut. Kaikkea iloa ja onnea ja hyvää mieltä antavia juttuja tapahtuu, ja parhain on vielä tapahtumassa! Tiedän että on maailman raastavinta ja ärsyttävintä kun ei kerro suoraan ja heti mistä on kysymys, mutta Instagram-seuraajani saavat nähdä tämän illemmalla sillä lupaan upata kuvan aiheeseen liittyen! (Instagramista mut löytää nimimerkillä queenofeve :)) Blogin lukijat joutuvat odottamaan vielä viikon, sillä mä aion sinnitellä ja pitää tämän asian salassa vanhemmiltani ja kertoa siitä vasta ensi viikon lauantaina ihan kasvokkain kun kohdataan äitini kanssa hänen syntymäpäivillään. Kerrankin tarkoituksenani on pystyä yllättämään ja pitämään suuni supussa ilman hullua intoilua ja lärpättämistä! (Äiti, jos luet tätä niin ole ystävällinen äläkä mene katsomaan Instagramiin, saat tietää uutisen viikon päästä ja se on ihan kiva juttu!) :)

Mutta niin! Instagram-seuraajat stalkatkoon tämän ”jymy-uutisen” IG:n puolelta, muut odotelkoot vielä viikon verran. Hengitystä ei kuitenkaan kannata pidättää sillä ei tämä mikään ihan älytön juttu ole, mutta mulle tosi iso asia kuitenkin. Palaillaan siis blogin puolella tähän samaiseen asiaan viikon kuluttua.

*) Sisältää Affiliate-linkin

Btw!

Fitnesstukulla alkoi latausviikot ja nyt monet suositut tuotteet aina -50% asti! Tarjoukset löydät täältä: Fitnesstukku Latausviikko

Tarjoukset kestävät 4.2 saakka tai niin kauan kuin tavaraa riittää.

Queen Of Everything Instagramissa / Bloglovinissa / Facebookissa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *