Hae
Queen of Eve

Ällöttävä ähky

Nyt saa riittää. Mua on ällöttänyt jo päiväkausia enkä enää jaksa näitä vatsanpuruja.En ymmärrä miten jouluaaton hyvin maltilliset syömiset voivat aiheuttaa päiväkausien huonovointisuuden. Sillähän ei tietysti ole mitään väliä, että olen syönyt suklaata aatonkin jälkeen joka päivä…

No, oli miten oli. Olen kirjaimellisesti kurkkuani myöten täynnä tätä erilaista ruokaa. Ei tunnu hyvältä. Närästää ja vatsaa korventaa, suolisto on sekaisin kuin… en edes keksi vertausta. Jouluaaton jälkeen vaivuin jonkinlaiseen älyttömään koomaan ja olen vain nukkunut päiväkausia. Leikkinyt koirien kanssa, ulkoillut, ja kaiken ylimääräisen ajan nukkunut. Melkein tuntuu joltain masikselta ja ehkä taas vähän onkin. Silleen pienesti. Ei huvita nyt mikään, kaikki on tylsää, väsyttää ja on pimeää.

Nyt siihen on kuitenkin pakko pistää stoppi ja yrittää viritellä itsensä jonkinlaista arkea kohti, koska ensi viikolla alkaa uusi vuosi. On aika ryhdistäytyä.

♡ SEURAA MINUA ♡

Queen Of Everything Instagramissa Bloglovinissa / Facebookissa

2 kommenttia

 1. Annika kirjoitti:

  Olisi kiva nähdä ruokapäiväkirjaa joulun ajalta. Itsekin tuli syötyä normaalia enemmän, mutta, no onneksi joulu on vaan kerran vuodessa! ?

  • Eve / Queen Of Everything kirjoitti:

   Ei ole tullut hetkeen pidettyä, mutta jouluaattona söin kuvissa näkyvän aterian ja sen lisäksi aamulla kaksi palaa isäpuoleni tekemää piirakkaa, salami-kasvis ja kananmuna-jauheliha. Ruokailun jälkeen illalla söin muistaakseni 3 konvehtia, oli niin ällö olo.

   Joulupäivänä lähes identtinen setti! Mässäiltyä ei juurikaan tullut. Tapaninpäivänä elinkin sitten Pätkis-rasialla ja siitä alkoi vatsan lopullinen alamäki :D

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.