Hae
Queen of Eve

Ehrmann maitorahka nou, proteiinipudding jees!

*Sis. kaupallisia linkkejä

Ehrmann maitorahka nou – Proteiinipudding jees!

Tiedän olevani jonkin sortin kermapersii joten minut voi ihan vapaasti lynkata, mutta oma mottoni elämässä on ettei kannata tehdä asioita joista ei tykkää, eikä syödä asioita joista ei tykkää ellei ole pakko. Toki mukavuusalueelta on hyvä välillä taistella itsensä ulos, mutta miksi tehdä tahallista kärsimystä kun elämästä pitäisi myös nauttia?

Kun itse näin aikuisena saa omat eväänsä päättää, niin terveellisestikin syödessä pyrin syömään asioita joista pidän. Ymmärrän oikein hyvin ettei joku syö parsakaalia jos se on pahaa, ja miksi pitäisikään kun sitä on muitakin vaihtoehtoja. (Itse tosin rakastan parsakaalia!)

Proteiinipuddingit eivät ole terveellisiä!

No jos lähdetään taas tälle linjalle että pitää hifistellä niin juu, ei varmaan ole ei. Mutta ne on terveellisempiä ja parempia vaihtoehtoja kuin vaikkapa mättää joka päivä normaalia suklaavanukasta, jos sellaiseen on taipumus. Miksi muutenkaan pitäisi aina kytätä kaikkia ravintoarvoja ja onko ruoassa sitä tai tätä? Ruokavalio rajoittuisi kyllä pelkkään lehtikaaliin jos ihan asenteella aletaan vääntämään.

Millaiset ravintoarvot?

Ehrmann Protein Pudding* on siis maitorahkoistaan tunnetun Ehrmannin uutuus jota mainostetaan sanoilla ”Täyteläinen, laktoositon ja runsasproteiininen vanukas!”


Makuelämys ja kokemus

Itse tilasin Fitnesstukulta* hyvällä alennuksella laatikot molempia makuja eli vaniljaaja suklaata, hyvään tarjoushintaan 8 x 200g pudding 9,60e. Mielestäni aika edullista! Näiden puddingien hyvä puoli koostumuksen ja miedon maun lisäksi on se, että nämä säilyvät myös lämpimässä. Jääkaappia ei siis ole pakko pakata turvoksiin puddingeilla vaan ylimääräisiä voi säilyttää kuiva-ainekaapissa, ja mikä parasta nämä säilyvät hyvin matkalla mukana mikäli ei ole mahdollisuutta jatkuvaan kylmäsäilytykseen.

Oma suosikkini oli suklaa joka ei ole hassumpi laisinkaan, tosin ei vaniljakaan ole mitenkään huono, mutta ei yltänyt ihan yhtä korkealle. Jatkossa en varmaankaan itse osta enää vaniljaa vaan suosin pelkästään tätä suklaapuddingia, mutta makuja ja mielipiteitä on varmasti monia joten kannattaa itse testata.

Mun mielestä nämä todellakin maksaa vaivan kokeilla, ja Fitnesstukusta saa nyt tilattua edullisesti testiin molempia makuja!

Queen Of Everything Instagramissa / Bloglovinissa / Facebookissa
Snapchatissa käyttäjätunnus queenofeve1808

4 kommenttia

 1. Anna Haloo kirjoitti:

  Täällä toinen rahkanvihaaja! Nää puddingit on kyllä superhyviä. Hintansa ja ravintoarvojensa puolesta ei kehtaa kiskoa ihan siihen tahtiin kuin mieheni rahkaa, mutta satunnaisina välipaloina menee oikein mukavasti. :) Täyttävä setti ja niin hyvän makuinen!

  Itse olen kuskannut näitä myös kisaeväinä cheertanssikisoissa juuri tuon säilyvyyden vuoksi. Mukavaa vaihtelua iänikuiselle banaani-piltti-linjalle! :D

  • Eve / Queen Of Everything kirjoitti:

   Mullekaan ei tuo rahka uppoa, ennemmin sitten turkkilaista/kreikkalaista jugurttia jos lähden rahkalinjalle. Nää puddingit oli kyllä kiva keksintö, tosin mun mielestä nää Ehrmannit on aikas reilun kokoisia… en meinannut jaksaa syödä tuota 200g, että pienempikin kelpaisi!

 2. Eve kirjoitti:

  Mun mielestä näissä on hyvät arvot verrattuna siihen että nää maistuu ihan törkeen hyviltä. :-D

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.