Hae
Queen of Eve

Vain tänään lisäalessa: Classy black & white

Adlinks

Vain tänään on voimassa 25% lisäalennus jo alennettuihin tuotteisiin Elloksella, joten mulla sunnuntai-iltana on satavarmana ohjelmassa nettishoppailua. Ajattelin tsekkailla saisinko tehtyä hyviä löytöjä, ja aion käydä poimimassa omat suosikkini pois. Hyviä ideoita omiin hankintoihin tulikin jo kun päätin kerätä teille esimerkkejä vaatteista jotka ovat tällä hetkellä jo 50% alessa, ja niihin saa sitten lisättyä 25% lisäalennuksen kampanjakoodilla.

Kaikki kuvien vaatteet löytyvät siis jo puoleen hintaan alennettuina, eli sellaisenaankin ovat varsin edullisia, mutta kampanjakoodilla 335473 niihin saa 25% lisäalen. Elloksella on alennuksessa paljon kauneustuotteita, kenkiä, vaatteita aina sporttivaatteista juhla-asusteisiin ja kodin sisustukseen, eli laajalla skaalalla taas mennään.

Itse keräsin omaan ostoskoriin jo näistä kollaaseista mm. leveälahkeiset housut, pitkän hapsumallisen kimonon, solmittavan ponchon sekä valkoisen rimpsuhelmaisen ja hihaisen paidan. Varmasti vielä kaikkea muutakin tulee hankittua, mutta nyt ainakin nämä!

Tänään on klo 24.00 asti aikaa hyödyntää alennus, eli ei muuta kuin shoppailemaan TÄÄLTÄ :)

25% alennusta* ALE-tilauksesta – myös merkkituotteista! Alennukset koskevat uutta tilausta Elloksen ALE-valikoimasta. Alennus koskee alehintaisia vaatteita, kenkiä, asusteita, kodintekstiilejä, sisävalaisimia, tapetteja ja mattoja (punaiset hinnat), myös merkkituotteita. Alennus on voimassa 12.6.2016 asti, ja sen voi käyttää vain kerran. Toimituskulut lisätään tilauksen loppusummaan. Alennusta ei voi yhdistää muihin alennuksiin tai tilaajaetuihin, kampanjahintaisiin tuotteisiin, huonekaluihin, elektroniikkatuotteisiin ja -tarvikkeisiin eikä Design by -tuotteisiin.

ellosale

Queen Of Everything Instagramissa / Bloglovinissa / Facebookissa

2 kommenttia

  1. Lilli kirjoitti:

    Mulla ei ainakaan toimi tää koodi, ei anna kassalla lisä-alea =/

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *