Hae
Queen of Eve

Pitäis kuulemma pyhittää lepopäivä mutta töitä teen

Mä oon kuolemanväsynyt. Tai siis olin ainakin eilen, ja nyt tuntuu että pitää imeä energiaa itseensä todella paljon että jaksaa. Kaikista ihaninta just tällä sekunnilla olis maata sängyssä ja pötkötellä siellä lainahauva Rodi kainalossa. Rodi ja tytöt, Nelli ja Peppi. Niistä saa niin paljon mielihyvää, se on todellista koiraterapiaa kun suloiset karvapallukat kiipeilee päällä ja alla ja tulee peiton alle kainaloon. Silittäminen ja rapsuttaminen saa ainakin mun mielen rentoutumaan, mutta töissä sitä ollaan. Hohhoijaa. Ja viime viikonloppuna koirat oli jo meillä täyden palvelun hoitolassa, ei niitä sentään joka viikonloppu voi lainata.

IMG_20150426_110411Ääää… Ei se ollu oo minuu huomaavinaankaan… Antais nyt yhen suukon…

Perjantainen salitreeni, olkoonkin kuinka satujumppaa tahansa imi aika paljon voimiani niin fyysisesti kuin henkisesti, ja lauantainen pitkä päivä töissä ja ylityöt siihen päälle sai mut ihan nuutuneeksi. Tarkoitus oli mennä illalla treenaamaan mutta en pystynyt. Nukuin yöunet välillä 19-07, täydet kaksitoista tuntia. Laitoin kyllä herätyskellon herättämään mut ysiltä illalla että olisin siitä mennyt salille reippaana, mutta ei. Mä olin sammuttanut herätyksen unissani ja heräsin vain kymmeneltä illalla vaihtamaan vaatteet pois ja jatkoin unia aamuun asti.

IMG_20150426_110437Rodi se jaksaa nukkua aina vaan, ja sama on tytöillä. Ne makaa pienessä kippurassa, leikkii, syö ja ulkoilee. Leppoisaa ois tuo koiran elämä…

Tämä sunnuntai, viikon ainoaksi vapaapäiväksi suunniteltu kuluukin sitten yllättäen päivän osalta ylitöissä, ainakin sen kahdeksan tuntia. Kun on mahdollisuus tehdä ylitöitä niin pitää yrittää jotenkin hyötyä, se on taottava kun rauta on kuuma. Ei auta olla vapaalla… Mutta mitäpäs sitä muutakaan tässä ihan päiväsellä tekisi. Ulkona on harmaata ja sataa, suorastaan ihan hirveä koiran sää täällä Helsingissä ja kotona sitä istuisi koneella joten sama se istua töissä koneella ja paiskia hommia. Saa sitten ehkä jotain sukanvarteen ja maailma on avoinna, mutta ei sitä ilmaiseksi matkusteta.

IMG_20150426_110758No antoi se sitten suukon vihdoin ja viimein. Nenän päästä lipaisi kun rinnan päällä makoili!

Nyt sitten painetaan sunnuntaipäivä duunia, ehkä pienet torkut työpäivän jälkeen iltapäivästä kotona, ja jos sitä sitten olisi virtaa mennä taas salille heilumaan. Jonkun treenin menen ihan ilolla tekemään kunhan en vaan ole ihan puolikuolleena, ja sitten illasta ajoissa petiin nukkumaan! Kyllä, minä oon hullu. Herätys vapaaehtoisesti lähes koko ensi viikon klo 04.45 että ehtii kuudeksi aamulla töihin. Överiä on painettava! Jos sitä sitten vappuviikonloppuna ehtisi levätä ja rentoutua?

Rankka viikko tulossa! Onneksi on vaan neljä työpäivää niin ei kuolema korjaa. Mites teillä?

2 kommenttia

  1. Anna kirjoitti:

    Hei.
    Saako udella mitä teet työksesi. Hurjasti tuntuu töitä riittävän.

    • Eve / Queen Of Everything kirjoitti:

      Saa udella :) Oon ollut samassa firmassa viimeiset 8 vuotta, useassa eri tehtävässä :) Nyt olen pääasiassa sähköisen viestinnän puolelle asiakasprosesseissa. Työnantaja on DNA :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *