Hae
Queen of Eve

Osallistu Elloksen Tyylikaveri-testiin ja voita 500e lahjakortti

Ajattelin jakaa lukijoilleni tiedoksi tälläisen kivan jutun missä Tyylikaveri-testin tekemällä voi Ellokselta voittaa 500 euron arvoisen lahjakortin! Lahjakortin voi sitten käyttää Elloksella shoppailuun ja tuo summa on mun mielestä kyllä oikein mukava. Ihan huippua!

Mä aloin nyt unelmoimaan tosta 500e arvoisesta lahjakortista ja tein pienen ajatusleikin että jos mä sen voittaisin, niin mitä kaikkea haluaisin… Noh, tietty vähän yhtä sun toista, mutta tein pari lempparikollaasia mun mielestä hyvistä tuotteista. Mä tykkäsin esim. näistä sporttialusvaatteista, kivat printit, ja etenkin miellyttää nuo kaarituelliset normaalien rintaliivien tyylinen malli! Kaikissa näissä kokoja on aika reippaasti, Björn Borgilla pienemmät koot 32-46, ja Elloksen mallistossa taas 34-52, kuppikoossakin löytyy ihan F asti joten ei tarvitse olla ihan fitnessmitoissa mahtuakseen näihin ;) Itse pyrin nykyään pitämään treenatessa urheilualusvaatteita niin ei sitten pilaa niitä muita hurjalla hikoilulla. Mielestäni näihin kantsii panostaa!

picisto-20150319132153-342037

Ellos Sport eläinprintti urheiluliivit täältä ja bokserisetti täältä / Ellos Spor kaarituetut urheilurintaliivit täältä ja urheilustringisetti täältä / Björn Borg urheilutoppi täältä ja bokserit täältä

Sitten kun näitä talviloma-, ja kesälomareissuja on varmasti tulossa itse kullekin, niin ihan viikonloppureissuista lyhyisiin kaupunkilomiin tai viikon rantalomalle löytyi kivoja laukkuja (ja tottakai myös se pikkulaukku matchy match!) American Touristerin laukut on tosi suosittuja, ja Elloksella niitäkin löytyy monessa värissä ja kokoluokassa, aina kabiiniluokan pienestä sellaiseen isoon jolla pärjää pidemmänkin reissun.

picisto-20150319140744-462849

Soft Grey pikkulaukku täältä / American Tourister M-koon valkoinen matkalaukku täältä / American Tourister S-koon lentolaukku täältä / Dakine 31-litrainen viikonloppulaukku täältä

Onneksi ollakseen muodikas ei tarvi enää nykypäivänä taiteilla kaupungilla korot solmussa mukulakivillä ja päkiät tulessa. Mä panostan mukavuuteen ja sen ei tarvi olla kenkien ulkonäöstä pois. Piikkarit ei oo mun juttu, ellei ole juhlatilaisuudesta kyse (eikä aina silloinkaan). Tälläisillä on varmasti mukava tallustella!

picisto-20150319142633-463955

Vetoketjulliset varsitennarit täältä / Adidaksen citytennarit täältä / Ellos-malliston tennarit täältä

Ellos on julkaissut oman Tyylikaveri -testin Facebookissa ja tuon testin tarkoituksena on löytää omaa tyyliäsi lähinnä oleva kaveri Facebookin kautta. Tyylikaveri-testiin vastanneiden kesken voi osallistua myös 500 euron lahjakorttiarvontaan. Tuohon testiin pääsee osoitteesta http://tyylikaveri.ellos.fi

Kilpailu on voimassa 31.03.2015 asti eli jos siihen mielii osallistua niin vajaa pari viikkoa on aikaa. Kilpailussa tulee kertoa, miten laajentaisit tai muuttaisit vaatekaappisi sisältöä jos voittaisit lahjakortin.

Että ei muuta kuin kisaamaan jos vaikka 500 euron lahjakortti ja voitto napsahtaisi kohdalle :)

Koodilla 315405 saat 30% alennusta tilauksesi kalleimmasta tuotteesta + säästät toimituskulut! Koodi on voimassa toistaiseksi.

* Postaus sisältää Affiliate-linkkejä

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *