Hae
Queen of Eve

Hyvä ripsiväri hennoille ja harvoille ripsille

dav
Mulla on luonnostaan pehmeät, vaaleat ja  harvat ripset. Ei erityisen pitkätkään, vaan sellaiset hentoiset tuulessa heiluvat tapaukset. Kun käytän ripsentaivuttajaa niin se ei paljoa auta, ei ainakaan ellei ole vedenkestävää ripsiväriä jolloin taipuisuus pysyy paremmin.

Koska ripseni eivät ole tummat ja tuuheat luonnostaan, olen niitä joskus kestovärjännyt ja etenkin nuorempana kokeilin varmasti sataa ripsiväriä. Kun sekään ei riittänyt eikä tehnyt omaan makuuni tarpeeksi näyttävää lookkia, siirryin jo parikymppisenä käyttämään aktiivisesti tekoripsiä.

Sittemmin olen siirtynyt ripsipidennyksiin ja ns. volyymiripsiin, sillä klassinen ripsipidennys ei näin harvaripsisellä kummoiselta näytä. Mä tykkään että on tuuheaa, ei niinkään tarvitse olla pitkät, kunhan on kaarevat ja tuuheat. Volyymiä sen olla pitää.

dav
Olen nyt ihan tietoisesti pitänyt muutaman kuukauden taukoa ripsipidennyksistä, ja tarkoitukseni on että otan volyymiripset seuraavaksi vasta myöhemmin kesällä, viimeistään ennen ulkomaanreissua jossa koen ne kaikista parhaimmaksi ratkaisuksi. Näin väliajalla olen mennyt tekoripsien avulla, mutta kieltämättä en ihan joka päivä jaksaisi niitä laittaa…

Pitkään aikaan ripsivärillä ei ole ollut juurikaan merkitystä mulle, sillä olen vuosia käyttänyt ripsaria ainoastaan alaripsissä. Nyt tekoripsien kanssakaan en ole yläripsiin laittanut välttämättä laisinkaan mascaraa, joten olen päässyt aika helpolla.

dav
Sain blogini kautta kokeiluun Lumenen uutuusmascaran True Mystic Volumen vedenkestävänä, ja voi vitsi, nyt voin tosissani hehkuttaa! Tässä parin kuukauden aikana olen kokeillut useita eri ripsivärejä tyytymättömänä, eikä yksikään ripsari ole saanut näistä mitättömistä nysistäni mitään aikaiseksi, mutta toisin on nyt. Lumene todellakin lunasti lupaukset!

Yhdellä vedolla tuli jo selkeä ero, ja ripsiväriä oli helppo levittää juuri sopivan kokoisen harjaksen avulla. Mä en tykkää niistä jättikokoisista koska ne tuhrii kaikki paikat ja etenkin alaripsien meikkaaminen on vaikeaa, ja ne kaikki kumimaiset pienillä nystyröillä olevat tuntuvat taas tekevän liian mitätöntä, sellaista todella valjua lookkia vaikka tarkkuutensa puolesta ovatkin hyviä.

Tässä harjasosa on täysin kohdallaan!

dav dav
Oon tosi iloinen että sain kokeilla tätä ripsiväriä, sillä 100% varmuudella tuote olisi jäänyt minulta ostamatta. Mä en ole ripsivärien suurin kuluttaja juurikin ripsipidennysten ja tekoripsien vannoutuneena käyttäjänä, joten ei varmaankaan olisi uutta ripsiväriä tullut hankittua.

Nyt tilanne on kuitenkin se että jos jo yhdellä levityskerralla saa hennoista ja harvoista ripsistä ihan kivat, niin jee, mun ei tarvi joka päivä liimailla tekoripsiä sillä välin kun olen ripsipidennystauolla.

Täydestä sydämestä voin suositella!

IMG_20160610_225659
Eikös ole ihan kivat? :)

Queen Of Everything Instagramissa / Bloglovinissa / Facebookissa

4 kommenttia

 1. Anna kirjoitti:

  Tulipa Ihanat ripset! Itselläni on aika päinvastainen ripsiongelma: omistan epäsuomalaisen pitkät ja tuuheahkot räpsyttimet, joten enemmistö ripsiväreistä vetää ne mukavasti klimppeihin ja lopputulos muistuttaa lähinnä hämähäkin jalkoja… Oon kokeillut ties kuinka montaa ripsaria ja Max Factorilta on löytynyt tähän mennessä paras harja, mutta Jospa sitä uskaltautuisi vielä koettamaan tuota Lumenea. :)

 2. Nelli kirjoitti:

  Pakko kommentoida, että itse myös tykästyin tähän tuotteeseen kokeiltuani sitä ensimmäisen kerran. Hyvä harja, tumma väri ja voi huoletta laittaa useampiakin kerroksia. MUTTA… yksi putkilo on harmillisen lyhytkestoinen. Itselläni menee jo noin 5 viikon jälkeen vaihtoon, kun värimassa alkaa olla sen verran kuivahtanutta. Todella harmi, sillä muuten aivan loistava ripsari!

  • Eve / Queen Of Everything kirjoitti:

   Onko viisi viikkoa lyhyt aika? Mä en tiedä juurikaan ripsareista koska mulla on tosiaan ollut aika vähän niitä käytössä kun alaripsiin on vaan mennyt. En kauhean kauan ole viitsinyt säilytellä kun eikös ne mene aika nopeasti vanhaksi kun saavat ilmaa? Mulla alaripsiin käytettävät on kestäneet noin 3kk.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *