Hae
Queen of Eve

Hullaannuin aurinkolasien kanssa

Aurinkolasien paras sesonki on alkamassa!

Aurinkolasien ja silmälasikehysten parissa tuli vietettyä tämä torstai-aamu, kun Itikseen avattiin uusi Synsam-liike. Kyseinen liike on erikoistunut erityisesti menevään muotiin eli laseja erilaisiin aktiviteetteihin löytyy paremmin kuin hyvin. Oli sitten kyse pyöräilystä, laskettelusta, veneilystä, kalastamisesta tai lenkkeilystä, heillä oli aurinkolaseja joka lähtöön.

Nykyään silmälaseista ja aurinkolaseista voi tehdä ”lainasopparin”

Pääsin tutustumaan liikkeen valikoimaan kaikessa rauhassa jo etukäteen ennen kuin liike avasi ovensa kaikelle kansalle ja samalla sain kuulla Synsamin erilaisista uutuuksista sporttisen raikkaan aamupalan parissa. Oli tosi mielenkiintoisia juttuja, en esimerkiksi tiennyt että Synsamilta voi vuokrata silmä-, ja aurinkolaseja kuukausisopimuksella ilman, että lasit täytyy aina ostaa omaksi. Aika kiva idea saada itselleen kolmet lasit joita voi vaihdella! Synsamin Lifestyle-sopparista voit lukea lisää täällä.

Mun suhde silmälaseihin

Innostuin oikein olan takaa sovittelemaan erilaisia silmälasikehyksiä ja aurinkolaseja, mulla kun oikeasti vielä olisi tarve uusia valikoimaani. Itsehän olen sokea kuin pöllö ilman laseja, ja miinusvahvuuksia on muistini mukaan noin 5. En oikein tykkää käyttää silmälaseja mutta omistan kahdet, pääasiassa käytän piilolinssejä 24/7 niiden helppouden takia.

Mä rakastuin moniin kehyksiin Synsamilla, mutta koska itselläni on niin paljon miinusta eivät lasit sitten kuitenkaan näytä samalta kuin noiden koemallien kanssa. Reilusti miinusta pienentää silmiä aika reippaasti ja se on yksi syy miksi en niin laseista välitä…

Tuo Synsamin vuokraussysteemi voisi mun kohdalla olla ihan varteenotettava vaihtoehto. Parit silmälasit vahvuuksilla ja jotkut stydit aurinkolasit! Pitääkin ihan pohtia asiaa.

Dolce & Gabbana <3

Nuo ylimmät ja etenkin alimmat silmälasikehykset on mun lempparit. Itselläni on tällä hetkellä Ray-Banin ja Pradan silmälasit, mutta usein mulla on ollut juuri Dolce&Gabbanaa, niillä kun on sitä jotain. Haluaisin mun laseilta jotain kivaa pientä twistiä ja erikoisuutta, mutta en kuitenkaan halua näyttää miltään hullulta tiedemieheltä. Tyyli on kaiken a ja o. Nuo keskimmäiset lasit jäävätkin ehkä siksi hieman tylsiksi, liian perinteinen valinta.

Aurinkolasien kanssa uskaltaa leikitellä enemmän

Mä innostuin ihan todella noiden aurinkolasien kanssa. Ekat on aika hauskat Dame Edna -henkiset, mutta mitä väliä, mun mielestä ne vois sopia mulle oikein hyvin!

Nämä toiset taas tyylikkäät ja aina varmat valinnat eli Dolce&Gabbanat, niissä on jännä sisäpuoli, tuollainen kukkakuvio. Se ei tietty näy ulospäin mutta ihan hauska yksityiskohta.

Mutta mites hei nää lasit?

Mun mielestä nää huusi mun nimeä ja nää päässä mä huutaisin BIIIITCH WHAAAT? Haha! Kunnon blingiä Stella McCartneyltä ja niin oli kyllä blingi hintakin, näiden aurinkolasien hinta kun oli yli 500 euroa joka on musta aika paljon.

Noh, ehkä jos hankkisi tuolla Synsamin Lifestyle-sopimuksella?

Muistakaa suojata silmät myös näin talvella! Nyt on ihanat pakkassäät ja lunta maassa joten on kirkasta! Plehat päähän ja ulos!

 ♡ SEURAA MINUA ♡

Queen of Everything Instagramissa Bloglovinissa / Facebookissa

8 kommenttia

 1. Anu kirjoitti:

  Alimmat D&G:n lasit on ihan priimat sulle! Jos et itse niitä nappaa, tuun kokelemaan itselleni!

  Laseilla saa kivasti ilmettä ulkoasuun varsinkin kun on näin patalaiska itsensä ehostaja kuin minä.

 2. Jenni kirjoitti:

  En tiennytkään sun käyttävän piilareita. Miten sun silmät kestää kun käytät niitä noin paljon? Tuntuu ettei omat silmät tykkää edes työpäivästä. :(

 3. Johanna kirjoitti:

  Onko sulla näissä kuvissa ripsipidennykset vai irtoripset? Näyttävät tosi kivalta. :)
  Itse olen lähes koko ikäni käyttänyt laseja. Nyt vihdoin ja viimein ensi kuussa aika laserleikkaukseen!! Pääsen laseista eroon ja saan ostaa kaikkia kivoja aurinkolaseja. <3

  • Eve / Queen Of Everything kirjoitti:

   Laserleikkaus olisi tietty se paras vaihtoehto varmaan, ei vaan ole tullut mentyä kun se on niin turkasen kallis! Irtoripset on kuvassa, en ole pitänyt pidennyksiä nyt noin vuoteen tai jopa puoleentoista.

 4. Len kirjoitti:

  Tosi hyvin sopii kyllä sulle kaikki noi silmälasit kuvissa! ☺️

  • Eve / Queen Of Everything kirjoitti:

   Oli siellä parit ihan kamalatkin, olis pitäny varmaan ottaa niistäkin kuvia. Meinattiin Fit You Too blogin Katrin kanssa pissiä housuumme kun laitoin yhdet kakkulat päähän ja näytin ihan tärähtäneeltä :D :D :D

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *