Hae
Queen of Eve

Panda syö 8 tuntia päivässä

Tiesittekö, että panda käyttää ruokailuun kahdeksan tuntia vuorokaudesta? Mä en tiennyt, mutta pystyin heti samaistumaan, haha. Onhan se syöminen kivaa puuhaa, mutta bambun puputtaminen käy jo työstä. Perjantaina sain kuulla tämän ja monta muutakin mielenkiintoista faktaa pandoista kun olin Huawein kanssa pr-reissulla Ähtärin pandatalossa. Mua Instagramissa (queenofeve) seuraavat saikin eilen livenä jo hieman seurata tapahtumia.

Miksi lähdettiin Ähtäriin asti kuvaamaan pandoja?

No tietty sen takia, että Huawein uutuuspuhelin Nova 3 tunnistaa kameran tekoälyn avulla 22 erilaista kuvaustilannetta ja -kohdetta. Yksi näistä kahdestakymmenestäkahdesta on panda! Kun ei vielä tällä kertaa lähdetty ihan Kiinaan asti niin seuraavaksi lähimmät pandat löytyivät neljän tunnin ajomatkan päästä Ähtäristä. Perjantai kului siis varsin kivoissa merkeissä ihastellen Lumia (Jin Bao Bao) ja Pyryä (Hua Bao).

Aika viileästä säästä ja tihkusateesta huolimatta viihdyttiin tunnin ajan napsimassa kuvia pandoista eri asennoissa. Pieni työ oli saada houkuteltua pandat kuvausetäisyydelle sillä pandatalo oli perjantain ajan remontissa ja pandat joutuivat olemaan koko päivän ulkosalla. Se tuntui välillä Lumia ja Pyryä harmittavan ja molemmat kävivät vuoronperään mököttämässä ovella sisäänpääsyä kerjäten, mutta onneksi eläintenhoitaja sai innostettua pandat tuomalla hieman leluja ja lisää bambua naposteltavaksi.

Tänään lauantaina Lumi viettää 4-vuotis synttäreitään ja on saanut hienon kakunkin. Ehkä sillä eilinen harmaan päivän harmitus on saatu pyyhittyä? Pandoja voi muuten seurata ihan livenä 24/7 webbikamerasta. Sivuilta voi myös tsekata millainen synttärikakku Lumilla oli ja miten hän suhtautui lahjaansa.

Pandatalon yhteydessä sijaitsee myös Snowpanda Deli & Cafe joka oli todella viihtyisä ja ihanasti sisustettu. Myös lounasvaihtoehdot ja muu menu olivat todella houkuttelevat ja me syötiinkin päivän lounas joka sisälsi salaattia, kanawokkia ja jälkiruoankin.

Nyt reissusta on muistona huppari, ihana panda -pehmolelu ja mahtavat muistot. Niin ja tietysti hinku päästä kuvailemaan lisää Nova 3 puhelimella ja testailemaan kunnolla ajan kanssa sen kaikkia hyviä kuvaustoimintoja. Etenkin tekoäly joka ohjaa kuvien ottamista ja optimoi kameraa juuri oikeanlaiseksi on varsin kiinnostava. Tällä hetkellä mulla itselläni on käytössä Huawein Mate 10 Lite jossa on myös ihan mieletön kamera. Siitä olenkin kirjoitellut jo pari postausta, mm. Kännykällä kuvaaminen ja Antti Tuisku mun puhelimessa, kannattaa tsekata!

Kenties palataan lisää asiaan myöhemmin Nova 3 puhelimen osalta, nyt ihanaa viikonloppun jatkoa kaikille!

♡ SEURAA MINUA ♡

Instagramissa Bloglovinissa / Facebookissa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *