Hae
Queen of Eve

The Blog Awards 2017 juhlahumua

A-lehdet oli upeasti valaistu juhlan kunniaksi!

The Blog Awards 2017

Blog Awards Kulosaaressa A-lehdillä oli mun eilisen illan ohjelmana. Blog Awards on vuosittainen tapahtuma jossa palkitaan menestyneitä bloggaajia ja vloggaajia ja paikalle olikin saapunut blogimaailman ja Youtuben kerma. Me etkoiltiin pikaisesti Fit You Too – Katrin ja Palasia Arjestani – Jonnan kanssa meillä Minnan ja mun kotona ja sitten 18 maissa napattiin taksi alle ja suunnattiin mestoille.

Palkintoja jaettiin monissa kategorioissa ja mm. FitFashionin Piia Pajunen pokkasi parhaan terveys- ja hyvinvointiblogin tittelin, ja Kauneustitteli kruunattiin munkin suosimalle Henry Harjusolalle. Itse olin monen muun tavoin kutsuvieraana, en missään kategoriassa ehdokkaana. Se päivä toki voi vielä joskus tulla, eihän sitä koskaan tiedä!

Eevsku, minä, Minna, Katri, Anna ja Monna

Tytöt tahtoo pitää hauskaa

Blog Awards toi yhteen monen eri kategorian ihmisiä ja pakko sanoa, että musta oli tosi ihana tavata muitakin kuin bloggaajia. Itse seuraan aktiivisesti monia vloggaajia Youtuben puolella ja oli mahtava päästä antamaan palautetta niille ihmisille ketkä viihdyttää mua ihan päivittäisellä tasolla. Paikalla oli mun suosikeista Henry Harjusolan lisäksi mm. NaaG eli Janne Naakka, Valtteri Sandberg, Britney Sumell, Tume ja monia muita, unohtamatta monien muidenkin suosikkeja kuten Mmiisas, Sita Salminen, Tuure Boelius jne.

Friendsie with Britney Sumell, yaaaas bich!

Minna ja minä <3

SMILE!

Päivällä mä kävin Gyylissä kampaajalla laitattamassa hiuksiani ja viereisessä penkissä kaimani Eevsku oli samoissa puuhissa. Blog Awards gaalassa otettiinkin sitten joukoittain kaikenlaisia kuvia ja mä olin mukana monessa kokoonpanossa ja myös friendsiet ja selfiet napsui. Kerrankin sai muuten olla paikassa jossa kaikki kuvaa itseään ja toisiaan eikä se ole yhtään noloa, haha.

Upeat tarjoilut

The Blog Awards Finland 2017 oli panostanut kyllä ruoka-, ja juomatarjoiluihin. Kaikkea hyvää ja ihanaa oli pöydät notkuen eikä varmasti kenelläkään jäänyt ainakaan suu kuivaksi. Itse voin myöntää että ehkä otin pari ylimääräistä lasillista valkkaria tai yhden Happy Joen liikaa, mutta fiilis oli silti tosi kiva. Mä en vaan ole tottunut käyttämään alkoholia kovinkaan paljon/usein vaan olen enemmänkin sellainen light limsan lipittäjä (Pepsi Max I’m lovin it), mutta nyt janoon taisi tulla juotua vähän enemmänkin alkoholipitoisia juomia…

Glitterii!


Ohjelmaa oli vaikka minkälaista

Blog Awards gaalassa haahuili nuoria lihaksikkaita miehiä ilman paitoja tiukissa mustissa nahkahousuissa promoamassa Jean Paul Gaultierin uutta Scandal -tuoksua ja toivat samalla silmänruokaa varmaan aika monelle. Myös glitteriä sai itseensä ihan mihin vaan halusi ja aika monet ottivatkin ElinaK:n pisteellä erilaisia koristeluja itseensä.

Ilta oli menestys!

Jengi jorasi bileissä bändin ja DJ:n tahtiin aika vallattoman villisti ja kaikilla näytti olevan tosi hyvä meno. Mun mielestä oli ihana tavata monia sellaisia ihmisiä keiden kanssa en livenä ole aiemmin päässyt juttelemaan ja meidän portaalistakin oli paljon ihania naisia paikalla.

Yleisestihän en ole mikään bilehile enkä jaksa ravata kaiken maailman kissanristiäisissä, mutta nyt koin että munkin on aika aktivoitua tällä saralla ja lähteä mukaan pippaloihin eikä vaan aina maata kotona vaikka se niin kivaa onkin. Mulle luontaista etenkin tässä keuhkoputkentulehduksessa ja flunssassa olisi ollut möllöttää kotona, mutta onneksi taistelin buranan voimin ja lähdin. Oli todella kiva kokemus uusien blogituttavuuksienkin takia.

Ehdottomasti ensi vuonna uudestaan!

Mun menoa kannattaa seurata Instagramissa sillä päivitän aktiivisesti Insta Stories puolelle juttua, mm. blogigaalasta tuli paljon materiaalia mun tilille. Kannattaa siis pistää queenofeve seurantaan IG:ssä :)

♡ SEURAA MINUA ♡

Queen Of Everything Instagramissa Bloglovinissa / Facebookissa

3 kommenttia

 1. Tiina kirjoitti:

  Heippa! Olen jo pitempään seuraillut sun blogia, muttä jään kaipaamaan selkeämpää kuvamateriaalia sekä myös oikeat asukuvat olisivat kivaa vaihtelua. Jaat vain osan itsestäsi ja se on toki sinun päätettävissäsi, mutta esim. tästä juhlaillan asusta olisi ollut kiva nähdä selkeämpi ja tarkempi kuva koko paketista. :)

  • Eve / Queen Of Everything kirjoitti:

   Hei! Kiitos palautteesta :) Kunnollisia asukuvia on tulossa muutaman viikon sisällä parikin postausta. En ole ennen asukuvauksia tehnyt mutta nyt on valmistumassa kaksi koska niitä on erikseen toivottu enemmänkin :) Blog Awardseissa kuvaaminen meinasi unohtua hauskanpidolta ja nyt esille laitetut kuvat ovat valitettavasti ainoita mitä sain itselleni. Niistä ei ihan kokonaisuus käy ilmi, mutta jatkossa pyrin kiinnittämään tähän enemmän huomiota.

 2. Hanna kirjoitti:

  Oot ollu kyllä upeen näkösenä liikenteessä :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *