Hae
Queen of Eve

Kosmetiikkalanseeraus House of Brandonilta

*Sis. kaupallisia linkkejä ja alekoodin

Kosmetiikkalanseeraus House of Brandonilta

Kosmetiikkalanseeraus julkistettiin tällä viikolla HoB verkkokauppaan*, ja minä huusin ”JEIJ!” huomatessani 20% alennuksen. Kävin koko kosmetiikka-arsenaalin läpi, tiputtelin kolmisenkymmentä tuotetta ostoskoriin ja sitten hengitin syvään ja laskin kymmeneen. Poistin osan ostoskorista ja järkiini tultuani laitoin tilauksen menemään kolmella uudella tuotteella. I looooove cosmetics, mutta joku roti sentis!

House of Brandon on aina ollut kuuluisa erittäin nopeasta toimituksestaan (1-2 arkipäivää), ja niinpä se oli nytkin. Mä tilasin itselleni Maybellinen ihanan luomiväripaletin, strobing liquidin highlightaukseen (äh mikä sanahirviö) ja Essien kynsilakan. Ajattelin että voisin joku päivä loihtia näistä meikin blogiin esiteltäväksi :)

Tuotemerkit

HoB:llä kosmetiikkapuolen* brändit ovat tällä hetkellä Essie, Garnier, L’Oréal Paris, Max Factor, Sunkissed ja Maybelline, ja vaikkei tuo määrä kuulosta kummoiselta, olin ainakin itse yllättynyt tuotteiden monipuolisuuteen ja siihen että valinnanvaraa riitti.

Mä oon kova shoppailemaan mutta suurimmaksi osaksi teen sen nettikaupoissa, sillä mä en vaan jaksa pyöriä tuolla pitkin kauppoja. Toki teen myös ostoksia ihan in real life mm. Sokoksella ja Stockmannilla, tai Kicks-myymälöissä ja satunnaisesti joissain vaatekaupoissa ja sisustusliikkeissä, mutta kyllä se vaan niin on että hyvin paljon tavarasta tulee hankittua netistä. Saa selata ja katsella rauhassa.

20% alennus voimassa vielä tänään

Koodilla cosmetics saa 20% alea kaikista House of Brandonin* kosmetiikkatuotteista vielä tämän päivän ajan, joten kannattaa käydä tsekkaamassa mitä siellä on tarjolla.

Shoppailemaan pääset suoraan tästä*!

 

Queen Of Everything Instagramissa / Bloglovinissa / Facebookissa
Snapchatissa käyttäjätunnus queenofeve1808

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *