Hae
Queen of Eve

Joskus on käytävä pohjalla

Joskus on käytävä pohjalla…

… jotta voi ponnistaa taas ylöspäin. Meidän tavisten, ei-fitness-ihmisten elämässä usein tulee niitä ylä-, ja alamäkiä. Minunkin matkassani niitä on ollut paljon. Jojoilua painon kanssa, onnistuneita treenikausia joiden perään pitkiä aikoja sohvaperunana, motivaation puutetta ja kaikkea mahdollista vastoinkäymistä.

Me tavalliset ihmiset olemme usein laiskoja, mukavuudenhaluisia, heikkoja. Me emme kaikki ole aina onnistujia, energisiä ja reippaita urheilijoita, mutta mekin voimme haluta olla ja vaikkemme tähtäisi fitnesstähteyteen, on oma terveys ja hyvinvointi tärkeää.

Kun oma syöksyni alaspäin alkoi, kesti kauan saada palaset kohdalleen. Mikään tietty vinkki ei auttanut minua löytämään motivaatiota eikä sitä voinut pakottaa. Ahdisti ja masensi vaikken masentunut ollutkaan. Moni lukija saattaa ehkä kuitenkin ymmärtää mitä tarkoitan. Tiedän, että täällä on paljon samanlaisia, ihan tavallisia ihmisiä ilman supernaisen viittaa ja täydellistä vartaloa.

Minusta tuntuu, että viime talven aikana kävin pohjalla ja vajosin jonnekin vastoinkäymisten pyörteisiin, kunnes keväällä sain revittyä itseni irti. Oli ahdistusta töistä, omasta itsestä, vähän kaikesta. Onneksi sitten sain otettua itseäni niskasta kiinni ja aloin järjestelemään asioita. Nyt kuluneen kevään ja kesän aikana hain vielä paljon itseäni, mutta alkava syksy loksautti monta palaa paikoilleen.

Kaikki alkoi pienillä muutoksilla. Vitamiineilla, maitohappobakteereilla, veden juomisen lisäämisellä. Halusin voida paremmin, vaikken vielä jaksanutkaan vetää sata lasissa. Oma terveys ja hyvinvointi alkoi taas kiinnostamaan. Se halu tuli itsestään, jostain syvältä se kumpusi ihan luonnollisesti eikä pakotettuna.

Olen tehnyt paljon muutoksia jotka ovat näkyneetkin blogissa jo jonkin aikaa, mutta en halunnut heti lähteä huutelemaan. Otin pieniä askelia, mutta voimaannuttavia. Tuntuu taas hyvältä ja oikealta, vaikkei joka päivä olekaan yhtä onnistumista. Nyt uskallan taas luvata, että treenipäiväkirja ja ruokapäiväkirja tekevät paluun blogiini. Olen saanut siitä jostakin otteen ja aion pitää kiinni! Pohjalta on hyvä ponnistaa!

PS: Tänään on viimeinen päivä aikaa osallistua Rela Tabs arvontaan, joten klikkaa itsesi ottamaan osaa täältä!

Queen Of Everything Instagramissa Bloglovinissa / Facebookissa

4 kommenttia

 1. Mariem kirjoitti:

  Jee jee, onnea ja tsemppiä! Odotan niin paljon jo päiväkirjoja! :D Nauti matkasta, älä päämäärästä :)

 2. Anonyymi kirjoitti:

  Tsemppiä. Ite oon tapellut bulimian kanssa 12 vuotta. En tiiä miten elimistö reagoi, kun lopetan. Pitää varautua siihen, että en ole vähään aikaan laiha, kun elimistö on ihan sekaisin. :D Mutta tilalle tulee toivottavasti jotain parempaa <3

  Ihanaa Eveliina kun jaksat kirjoittaa tätä blogia <3

 3. Linnea kirjoitti:

  Hienoa! Oikein paljon tsemppiä :)

 4. Jonna / Palasia arjestani kirjoitti:

  Ou jee! Mietinkin, että millonkahan sun päiväkirjat palaavat taas :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *