Hae
Queen of Eve

Aina matkalla jonnekin, minne ikinä päätyykin

Tää perjantai on poikkeuksellisen kiva perjantai, sillä mä oon päässyt varmistamaan kivaa ohjelmaa mun talvilomaviikolle joka on edessä tuolla puolentoista kuukauden päästä. Mä rakastan matkustamista ja se on mulle yksi kaikista parhain irtiotto arjesta ja todellista rentoutumista (se varmaan on käynyt jo selväksi blogini reissuhehkutuksista), ja nyt on taas jotain mitä odottaa!

Oon todella innoissani siitä että pääsen taas mun ”pikkusiskon” Jaanikan kanssa reissuun. Me oltiin viimeksi yhdessä reissussa pari vuotta sitten eli siitä on kulunut ihan liian kauan aikaa. Silloin vietimme Virossa kolme päivää ja se oli tosi hauska reissu! Nautittiin olostamme, naurettiin, käytiin syömässä hyvin, shoppailtiin, rentouduttiin. Ollaan varmasti menossa Tallinnaan uudestaankin, mutta mielestäni se sopii parhaiten kesäiseen aikaan, ja haluttaisiin myös yhteinen ystävämme Ida mukaan että saataisi sellainen kauhukolmikko kasaan (viimeksi Ida skippasi reissumme koiran astutuksen vuoksi, josko tällä kertaa ei tulisi mitään esteitä?)

209015_10150994445836668_853097926_n

382413_10150993523561668_752374906_n-1-1

487336_10150994239041668_1902707225_n
Ai että mua naurattaa vieläkin tuo parin vuoden takainen kuva jossa pälyilen myrtsinä kulmieni alta, ja siksi sen julkaisenkin tässä parin muun Viron kuvan kanssa. Toinen on niin nuorena, kauniina ja hehkeenä ja viattomalla hymyllä, ja mä mulkoilen vihaisesti kuin joku vanha katkera eukko kun oli pakko posettaa. Ois sitä voinu ees vähän hymyillä :D

Vaikka rakastankin kuumaa ilmastoa, hellesäitä, merta ja uimista, niin ne rantalomat saa odottaa kesää ja pidempiä vapaita, ja nyt suunnataankin kaupunkilomalle Tsekkeihin, Prahaan! Mä en ole koskaan Prahassa ollut mutta kohde on todella kehuttu, ja aika monet tuntemani tyypit tuntuvat ravaavan siellä alvariinsa. Monelle se siis on kohde jossa on käyty toistamiseen enkä kyllä ihmettele, niin hienoilta kuvat kaupungista näyttivät ja hotellitarjonta, nähtävyydet ym. on mielettömän runsaita.

3127
Nyt ei aikaa ole kuin kolmisen päivää mutta otetaan siitä ajasta kaikki irti. Tarkoituksena olisi hieman ihastella kaupunkia ilman sen kummempia päämääriä, käydä syömässä, ehkä tehdä jotain pieniä ostoksia ja sen sellaista. Hotellihuoneemme tulee olemaan 40 neliöinen erillisellä olohuoneella varustettu sviitti, aamiainen, wi-fi, pääsy spa-osastolle sekä executive loungeen (snack-tarjoilu + juomia), joten uskon että kaupungilla kiertelyn jälkeen myös hotellilla on kiva viettää aikaa, kenties ihanien kauneushoitojen ja hierontojen merkeissä!

Tyn-and-Old-Town-Square-by-night

Onko Prahan kävijöitä? Mitään vinkkejä parin päivän minilomalle?

2 kommenttia

 1. Outi Karita kirjoitti:

  Praha <3
  Kaupunki on täynnä ihania paikkoja.
  Hyvät kävelykengät vaan mukaan, piikkarit saattaa olla haasteelliset Prahan mukulakivikaduilla…
  Suosittelisin vanhaa kaupunkia yhden päivän ajaksi ja yks päivä siten keskustassa. Kumpaankin sais kulumaan enemmänkin aikaa…
  Tarkempiakin vinkkejä voin toki jaella ja nyt mulla iski taas matkakuume :D

  http://outikarita.fitfashion.fi/

  • Eve / Queen Of Everything kirjoitti:

   Ootko tehny mitään postausta Prahasta? Me ei varmaan olla mitään älyttömiä nähtävyyksien perässä juoksijoita, mut toki jotain ois kiva bongata. Vähän käpötellä siellä vanhassa kaupungissa ja samoin sitten keskustassa. Pari päivää ei varmasti riitä kuin 1/10, siellä viettäis varmaan pidempäänkin! Ihan jollain normikengillä ollaan liikenteeseen lähdössä, ei korollisia :D

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *