Hae
Queen of Eve

Detox ihan vahingossa

Pinkie_Pie_sick_S01E04

Otsikko antaa varmaan jo aika hyvin vihiä että mikä on meininki täälläpäin. Mun ei todellakaan ole ollut tarkoituksena paastota, mutta ainoa asia mitä olen sunnuntain jälkeen syönyt on noin 30g cashewpähkinöitä. Niin, enkä ole pahemmin juonutkaan, ihan tuossa nestehukkaa pukkasi tulemaan.

Maanantaina mulla oli aamulla lääkäriaika ja juuri sunnuntaina olin nostanut Optiparin annostuksen siihen mihin olikin pyrkimys, 40mg vuorokaudessa. Lääkeannostusta nostettaessa ja lääkettä aloittaessa sivuoireina voi olla mm. pahoinvointia, joten en siihen kuvotukseen kiinnittänyt sen suurempaa huomiota. Lääkärillekin naureskelin että vois luulla että mulla on joku vatsatauti tulossa mutta kroppa vaan reagoi tähän lääkkeeseen, ja painelin töihin ihan normaalisti.

Töissä sitten pystyin olemaan suht ok, mutta ei tehnyt mieli syödä eikä juoda mitään. Kaupasta olin ostanut pienen cashew-snackpussin saadakseni jotain energiaa, ja napostelin sitä vastentahtoisesti. Aina 10-15min välein mulle tuli kummallinen pahoinvoinnin aalto joka kesti muutaman minuutin kerrallaan, ja sitten se taas meni ohi ja pystyin jatkamaan hommia. Iltapäivästä ne aallot alkoivat olla vaan voimakkaampia ja päätin lähteä kotiin, ja onneksi lähdinkin!

Kotiin päästyäni, yksityiskohtiin menemättä voin kertoa että lävitseni tuli kaikki nielemäni neste juuri siinä muodossa kuin se olikin, ulkonäkö pätkääkään muuttumatta. Mitään ei siis ollut imeytynyt. Ilta menikin sitten koko ajan nukkuessa ja vessassa ravatessa, ja kerran pulautin suullisen myös juuri hetki aiemmin juomastani vedestä. Hohhoijaa, mikä lie vatsatauti tämäkin?

Olo alkoi tänään tuntua jo suorastaan nestehukkaiselta kun sisään on mennyt maksimissaan litra viimeisen vuorokauden aikana, ja jostain ihmeen syystä tullut ulos 10 litraa. Mistä sitä tulee edes? Join juuri maustettua vichyä ja monivitamiiniporetabletilla vettä johon lisäsin suolaa, ja hiljakseen tässä lipittelen itseäni takaisin elävien kirjoihin. Aika hurjaa.

Että ihan huomaamattani tälläinen detox tuli vedettyä. Varmaan menee vielä huominen kotona etten vaan lähde ketään töihin tartuttamaan. Kivan kevyt olo hei!

3 kommenttia

  1. Outi Karita kirjoitti:

    Ääh, vatsatauti on kaameaa, mutta hei tosiaan, luonnollinen detox :P

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.