Hae
Queen of Eve

Parhaat lahjavinkit äitienpäivään

Lahjavinkit äitienpäivään – Mitä ostan äidilleni?

Tästä mä olen maininnut aiemminkin blogissa, ja lahja on myös äidilleni tuttu. Mä ostin saman lahjan viime vuonnakin, ja se oli tosi tykätty, nimittäin Bette Box*. Kohta se olisi taas äitienpäivä ja mä tilasin boksin äitienpäivälahjana puoleksi vuodeksi ja mun mielestä tämä oli tosi kiva lahja kauneudesta pitävälle äidilleni, ja varmasti sopii tosi monille muillekin. Jokainen Bette Box sisältää 4-6 kauneustuotetta (osa matka-/näytekokoisia); trendejä, uutuuksia ja klassikoita. Boksiahan voi tilata esim. vain sen yhden tai jatkuvana tilauksena, tai sitten määräaikaisena 3kk tai 6+1kk kerralla.

Bette Box äitienpäivälahjaksi!

1kk tai jatkuva tilaus 16,90e
3kk tilaus 50,70e
6kk+1kk kaupan päälle 101,40e 

Nyt ehtii vielä tilata kesäkuun boksin jossa viisi täysikokoista tuotetta, ostaa kimpun kukkia ja kirjoittaa korttiin että tällainen lahjus on tulossa. Tällainen on tosi kiva piristys arkeen, ja ihana kuukausittainen yllätys. Mun 65v äiti tykkää ainakin tosi paljon, joten en voi kuin suositella!

Bette Boxiin tutustumaan ja tilaamaan pääset suoraan tästä*!

Kauneus kiinnostaa mutta ei tuotteet vaan palvelut?

Yksi hyvä idea kauneuden ja hyvinvoinnin osalta on myöskin erilaiset hoidot, sillä niihin moni harvemmin (ikävä kyllä) omalla rahalla menee, mutta sitten kun menee niin siitä saa paljon nautintoa. Offerillasta* löysin hyviä äitienpäivälahjoiksi sopivia hoitoja jotka voisin kuvitella ostavani omalle äidilleni, ja olenkin joitain näitä ostanut, nimittäin joululahjaksi.

Kasvohoito ja timanttimikrohionta

Dermalogica-kasvohoito ja timanttimikrohionta ovat täydellinen tapa hemmotella kasvoja. Kasvohoidot tehdään laadukkailla Dermalogica-sarjan tuotteilla. Kasvohoidot uudistavat, kirkastavat sekä puhdistavat ihoa.

Diiliin sisältyy:
– Dermalicia kasvohoito 75 min
– Ihon alkupuhdistus
– Timanttimikrohionta
– Kevyt hieronta
– Asiakkaan tarpeisiin sopiva ihovoide

Kasvohoitoon pääset tutustumaan ja ostamaan suoraan tästä*!

Jalkahoito, manikyyri ja geelilakkaus

Kauniit kädet ja jalat viimeistelevät huolitellun olemuksen! Kaikkiin vaihtoehtoihin kuuluu myös kynsien geelilakkaus ranskalaisella manikyyrillä ja/tai pedikyyrillä. Tällainen hemmottelu on varmasti äideille todella ihanaa.

Jalkahoitoon ja geelilakkaukseen pääset tutustumaan ja ostamaan suoraan tästä*!

Tunnin kuumakivihieronta

Tunnin kuumakivihieronta rentouttaa lihaksia, avaa lihasten jännitystilo ja helpottaa kipuja. Hieronta tuntuu ihanan lämpimältä ja miellyttävän pehmeältä. Lämpöhoito tehostaa veren- ja lymfakiertoa, lisää sidekudoksen elastisuutta sekä rauhoitta ja tasapainottaa hermostoa.

Kuumakivihierontaan pääset tutustumaan ja ostamaan suoraan tästä*!

Tekemistä, kokemista, arjen helpotusta?

Jos kauneustuotteet tai hoidot eivät ole mieleen, niin muutama muukin hyvä idea löytyi. Miten olisi kolmen ruokalajin menu ja teatterishow samaan aikaan? Tai aikuisten keskeistä ihanaa aikaa spa-kylpylässä? Entäpä se että joku tulee siivoamaan kolmeksi tunniksi äidin puolesta ja pesemään ikkunat?

Minusta nämä ovat kaikki ihan huippuja lahjoja, ja voin suositella niistä jokaista!

Show & Dinner – Kolmen ruokalajin menu ja teatteri kahdelle

Show & Dinner -elämyksen Katajanokalla tarjoaa Teatteriravintola Kaksi Kanaa! Nauti herkullisesta kolmen ruokalajin menusta katsellen samalla viihdyttävää teatteriesitystä. Voit valita mieluisan menun ravintolan kolmesta herkullisesta menuvaihtoehdosta, joiden sisällön näet alta. Voit myös vapaasti valita haluamasi teatteriesityksen.

Pääset tutustumaan menu-vaihtoehtoihin ja ostamaan tarjouksen suoraan tästä*!

Flamingo Spa -liput kahdelle aikuisten Spa Kylpylään

Flamingo Spa -kylpyläosasto on vain aikuisille suunnattu tunnelmallinen rentoutumispaikka, jossa pääsee nauttimaan mm. mineraalialtaasta ja 37°C lämminvesialtaasta, kuudesta erilaisesta saunasta sekä lämmitetyistä lepodivaaneista. Virkistystä hemmotteluun tuo Spa Cafen menu A-oikeuksilla.

Spa Kylpylän sisäänpääsy oikeuttaa myös vesipuiston vapaaseen käyttöön, jonne pääsee kulkemaan kätevästi suoraan kylpyläosastolta. Flamingon suuresta vesipuistosta löytyy mm. neljä eri kokoista vesiliukumäkeä, hyppytorneja, villivirta sekä seitsemän uima-allasta.

Kylpylälahjaan pääset tutustumaan ja ostamaan suoraan tästä*!

Kolmen tunnin kotisiivous tai ikkunanpesu

Ammattilaisen tekemä kotisiivous tai ikkunanpesu tekee elämästäsi asteen verran huolettomampaa! Siivouksen hoituessa kuin itsestään sinulle jää aikaa muuhun. Lopes Palvelut hoitaa valintasi mukaan joko kotisi viikkosiivouksen tai ikkunanpesun. Siivouksessa voidaan käyttää sinun siivousvälineitäsi, tai yritys voi tarvittaessa tuoda ne mukanaan.

Siivouslahjaan pääset tutustumaan ja ostamaan suoraan tästä*!

Toivottavasti näistä oli apua äitienpäivälahjan metsästämiseen mikäli oma mietintämyssy ei ole tuottanut tulosta. Lahjan määrässä ja arvossahan ei rakkautta mitata, ja varmasti jokainen äiti on omanlaisensa, mutta jos jotain on ollut mietinnässä niin tässä mun mielestä parhaat vinkit joita itse aion hyödyntää.

Queen Of Everything Instagramissa / Bloglovinissa / Facebookissa
Snapchatissa käyttäjätunnus queenofeve1808

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *