Hae
Queen of Eve

Mäkin haluaisin oman assarin

mä todellakin tarvisin sen assarin

On perjantai-ilta kello puoli kymmenen illalla ja mä teen töitä. Mulla on neljän päivän tauko blogin kirjoittamisesta ja se on ihan liikaa. Mun tavoite on kirjoittaa vähintään joka toinen päivä ja nyt olen joutunut lipsumaan tästä itselleni asetetusta aikataulusta. Rehellisesti sanottuna mulla ei ole ollut aikaa. Mä olen tehnyt tänään arviolta 12 tuntia töitä eikä se ole mitenkään paha asia. Ei se mua häiritse enkä nyt mitenkään kehuskele millään kiireellä, ihan vaan yleisesti totean asian laidan.

Mä oon aina tykännyt bloggaamisesta ja olen arvostanut myös muita bloggaajia. Niin harrastelijoita kuin sellaisia ketkä ovat onnistuneet luomaan todella menestyneen uran. Olen pitänyt bloggaamista suhteellisen helppona työnä, but don’t get me wrong! En suinkaan tarkoita, että tässä työssä raha tulisi itsestään, vaan lähinnä sitä, että bloggaaminen työnä on ehkä enemmänkin elämäntapa. Vähän niin kuin kehonrakennuskin. Sitä tekee ne ketkä rakastaa sitä.

Saa olla oman itsensä herra, määrätä itse aikataulunsa tai olla kuin Ellun kana. Kukaan ei huohota niskaan, kyttää työaikoja, tulemisia ja menemisiä. Ei vaadita kahdeksan tunnin yhtäjaksoista suorittamista ja muille pokkoroimista. Ei tarvi sietää mitään ja saa olla oma itsensä. Itseasiassa juuri siitä maksetaan parhaiten että on oma itsensä, ärsyttävyyksineen ja virheineen kaikkineen. Siinä mielessä bloggaaminen on helppoa.

Nyt tarkoitukseni ei kuitenkaan ollut puhua bloggaamisesta työnä, joten valitan pitkää pohjustustani. Tarkoitukseni oli kaiketi vain voivotella ja päivitellä tätä tämän hetkistä tilannettani. A-lehdiltä lähdön jälkeen ja uuden mediatalon eli Vaikuttajamedian perustamisen myötä asiat ovat todella lähteneet rullaamaan. Pyörät ovat pyörineet paikoin niin kovalla vauhdilla, etten osannut aiemmin tällaista ennustaa. En kuitenkaan valita. Olen hyvin onnellinen siitä, että Vaikuttajamedia on kehittynyt ja kasvanut koko ajan. Meidät on otettu todella kiinnostuneesti ja innostuneesti vastaan ja olemme saaneet paljon yhteydenottoja yrityksiltä ja potentiaalisilta yhteistyökumppaneilta, unohtamatta jatkuvaa blogihakemusten tulvaa.

Haluaisin assarin joka hoitaisi valokuvauksen, postikeikat ja sata muuta asiaa…

Mikäli tekisin kaiken mitä haluan, tekisin töitä varmasti 24 tuntia vuorokaudessa nukkumatta lasinkaan, mutta se ei ole mahdollista. Mulla ei vaan riitä aika. Unelmatilanteessa mulla tai vaikka meillä Johannan kanssa yhteisesti olisi Vaikuttajamedialla oma assistentti. Tiedän monien naureskelevan uudelle trendille jossa vaikuttajat ovat ottaneet itselleen assarin, mutta trust me, se voi olla ihan perusteltua. Harva sitä haluaa tyhjästä maksaa eivätkä assarit sitä hommaansa minään hyväntekeväisyytenä tee… Oma blogini on aina ollut sellainen perustasoinen ja keskisuuri. En ole loistanut millään järkkäritasoisilla kuvilla, trendikkäillä muotiasuilla ja inspiraatiolla. Mutta mulla on ollut se oman elämän avoimuus ja vaikeista aiheista ja henkilökohtaisuuksista puhuminen joka on ihmisiä kiinnostanut ja toiminut vetonaulana. Ja tietty se kuka/millainen olen. Hieman erilainen tyyppi vaikken mikään uniikki lumihiutale olekaan.

Silti tässäkin asemassa huomaa todella hyvin sen, että ns. kokopäivätyön (jota blogi minulle aiemmin edusti käytännössä kokonaan) sivussa bloggaaminen on haastavaa. Enää en siihen pysty täysin samalla volyymilla kuin ennen. On vaan niin hitosti kaikkea. Nyt Vaikuttajamedian perustamisen myötä työtehtävien määrä on kasvanut aivan järjettömästi. Vaikuttajamedia on se päätyö joka sitten sisältää myös blogini, joten homma ei ole vain kaksinkertaistanut vaan triplaantunut. Olisihan se mahtavaa jos olisi joku joka hoitaisi vaikka 20-30% mun hommista. Assarin palkkaaminen ei kuitenkaan vielä tässä vaiheessa ole realistista kun on liikaa muuttujia ja liikkuvia osia. Kenties jossain myöhemmässä vaiheessa, mutta nyt on vain sinniteltävä.

Toivon kaikille rentouttavaa perjantai-iltaa, itse jatkan vielä hommia. Palataan blogin pariin taas huomenna ilman nalkutusta.

♡ SEURAA MINUA ♡

Instagramissa Bloglovinissa / Facebookissa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *