Hae
Queen of Eve

Parhaat saavutukset mun elämässä

Saavutukset  ja niiden merkitys

Netti on nykyään täynnä menestyneitä ihmisiä ja mitä mahtavampia saavutuksia. Ennen jos joku menestyi jossain niin sitä ihmeteltiin ja hämmästeltiin turuilla ja toreilla.  Sitä oltiin ehkä vähän häpeissään menestyksestä ja esitettiin vaatimatonta. Että eihän tässä nyt mitään, kunhan jotain räpellän. Hattu pois päästä ja nöyrästi katse maahan. Toisin on nyt. Tänä päivänä sitä menestystä ja omia saavutuksia hehkutetaan todella paljon. On tärkeää näyttää se kuinka hyvin ja kovaa menee, mitä kukakin tienaa ja kuinka hienoja lomia voi viettää ja millaisella autolla ajella. Sosiaalista statusta esitellään muodin, kellojen, laukkujen ja merkkien kautta. Jopa ympäristö odottaa sitä että menestytään. On pakko olla joku ja jopa nuorilla on paineita omata paljon seuraajia sosiaalisessa mediassa.

Millaiset saavutukset herättää mussa ihailua?

Mun mielestä hienoimmat menestystarinat ja saavutukset on usein sellaisia upeita kehitystarinoita slummeista miljonääriksi. Sellaisia missä kaikkea ei ole annettu hopeatarjottimella. Toisaalta, vaikka kaikkien ei tarvi yrittää niin paljoa niin ei ketään voi soimata siitä, että on syntynyt hyvien tähtien alla. Jotkut on onnistuneet syntymään kultalusikka suussaan eikä sen pitäisi kenenkään saavutuksia vähentää, toisilla asiat vaan vaatii enemmän työtä. Kaikilla ei ole samanlaisia lähtökohtia elämässä, mutta jokainen voi yrittää. Kieltämättä sellaiset saavutukset maistuvat makeimmilta minkä eteen on joutunut tekemään myös töitä. Silloin tietää ansainneensa kaiken eikä olevansa vain onnekas.

Mitkä saavutukset lasketaan?

Mä en ole koskaan ollut erityisen ura-orientoitunut ihminen. En halua joutua paiskimaan töitä niska limassa ja kärsimään jotta saisin sen kirkkaimman kruunun. Mua ei ole koskaan kiinnostanut kilpailla siitä kuka tekee eniten ja kellä on vähiten vapaa-aikaa. Tällä hetkellä sillä voisi kyllä kiillottaa kruunua aika komeasti, sillä olemme Johannan kanssa alle kahdessa kuukaudessa pystyttäneet Suomeen uuden mediatalon täysin tyhjästä. Se on vaatinut ihan hirveästi töitä ja tämä hetki kun sivusto on julkaistu on aivan mahtava. Voi rehellisesti taputtaa itseään olalle. Silti tämäkään ei ole mun paras saavutus, toki varmasti työelämän kannalta yksi parhaimpia. Tämä voi poikia paljon hienoja asioita, mutta muuten saavutukset joita elämässä arvostan on ihan toisenlaisia.

Parhaat saavutukset mun elämässä

Ne saavutukset jotka mulle merkitsee eniten on saavutuksia joissa olen loistanut ihmisenä. En mun taidoilla, en taustoilla enkä rahalla. Vaan mun luonteella ja sydämellä. Se on saavutus, että olen saanut säilytettyä itseni järjissäni tässä elämässä kaikenlaisista henkisistä haasteista ja vastoinkäymisistä huolimatta. Olen menettänyt isäni nuorena ja olen sairastanut syömishäiriötä vuosikausia. Olen silti voinut elää onnellista elämää enkä ole antanut itseni katkeroitua. En vihaa itseäni, vartaloani, enkä muita ihmisiä. Olen noussut pettämisten, hylkäämisten ja erojen jälkeen jaloilleni. Olen omista ongelmistani huolimatta ollut aina valmis kuuntelemaan muiden huolia ja olen aidosti ja pyytettömästi halunnut auttaa. Olen halunnut vaalia äiti-tytär suhdatta ja pitää äitiäni arvossa ja kunnioittaa isäpuoltani. Monia asioita jotka eivät kaikille ole itsestäänselvyyksiä.

Monessa asiassa olen mokannut ja olisin voinut toimia paremmin, mutta nämä saavutukset ovat mun elämän parhaita ja niistä saan kaikista eniten hyvän olon tunnetta. Niistä haluan olla ylpeä. Toivottavasti teilläkin on elämässä saavutuksia jotka antaa teille onnea ja menestystä. Muutakin kuin aineellisia.

♡ SEURAA MINUA ♡

Instagramissa Bloglovinissa / Facebookissa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *