Hae
Queen of Eve

Myötähäpeää aiheuttavat tinderprofiilit

NOLOIMMAT miesten tinderprofiilit

Käytettyäni Tinderiä jonkin verran viimeisen kahden vuoden aikana, osui silmiini lähes joka kerralla joitain todella outoja ja suoraansanottuna noloja tinderprofiileja. En tietysti tiedä ovatko naiset miten kunnostautuneet profiileissaan, mutta ainakin miesten tinderprofiilit ovat saaneet mut monta kertaa sanattomaksi. Siis ihan niin että wow, ihanko totta? Tällaisella profiililla joku ihan aikuisten oikeesti hakee seuraa?

Töksöjä tyylejä on monenlaisia ja esimerkkejä olisi varmasti satoja, mutta tavallaan ne toistavat itseään. Samat asiat esiintyvät niissä vain hieman eri muodossa, joten viimeisen parin kuukauden tinderöinnistä keräsin mallikappaleeksi muutamat miesten tinderprofiilit. Tässä kuusi esimerkkiä mitkä eivät ihan kauheasti säväyttäneet. Nimet/nimimerkit ja iät ovat oikeita, samoin itse profiiliteksti. Kuvat olen jättänyt pois mutta olen kuvaillut mitä kuvassa näkyy. Tällaisiin siellä voi siis törmätä päivittäin.

Mies nro. 1

Selkeällä kasvokuvallaan esiintyvä

Marko, 35

Suomen naiset (muiat) on niin vaikeat. Elämään on laifi vittu.

Öhh. Okei. Ihanan houkutteleva, tälle miehelle varmasti sataa matcheja ja muiat jotka ei oo vaikeita ja tajuu kuinka elämään on laifi vittu voivat kokea henkisen yhteyden!

Mies nro.2

Selkeällä kasvokuvallaan esiintyvä

Tuomo, 45

Oho. (Munakoisohymiö)

Kiitos..kassit tyhjäks.

No nyt! Ihanasti omalla selkeällä kasvokuvallaan oleva nelivitonen haluaa kassinsa tyhjäksi ja munakoisohymiökin on siinä osviittaa antamassa mistä kasseista on kyse. Monikohan nainen on valmis Tuomon ”kassit” tyhjäämään? Kiitos nam.

Mies nro.3

Selkeällä kasvokuvallaan esiintyvä ja työpaikkansa ilmoittava

Jani, 44

Haen vain panoseuraa.

Ok. Rehellisyys on hyvä juttu, mutta mielestäni tämä yksittäinen lause ja sanavalinta panoseura ei ehkä ole kaikkein fiksuin. Juntti mikä juntti.

Mies nro. 4

Lahikuva suusta jossa mies nuolee kielellään huuliaan

Parru, 39

Moikka.
Jos hyvät kyydit niin laita viestiä (silmäniskuhymiö)

Yääh. Siis toimiiko tällaiset huulten lipomiset? Ehkä jotkut todella epätoivoiset naiset voisin nähdä tällaisia hyviä kyytejä etsimässä kun mikä tahansa kelpaa, mutta jotenkin vaikea uskoa. Vastaisitteko te jos etsisitte pelkkää seksiseuraa?

Mies nro.5

Kasvottomana esiintyvä

Ari, 42

Etsin naista joka haluu vaan fiilistellä ja duunata jotain kivaa… Silloin kun sille päälle sattuu. Mä oon varattu mut täällä (tavallaan) luvan kanssa (silmäniskuhymiö)

Heh. Nää on aina parhaita. Mies on varattu mutta TAVALLAAN luvan kanssa Tinderissä. Olis hauska kuulla enemmän tuosta tavallaan luvalla -hommelista ja kysyä esim. vaimon mielipidettä. Oiskohan ihan samaa mieltä?

Mies nro.6

Kuva King Size Pasante kondomeista

Anssi, 41

Tutustumassa Tinderin saloihin. Tarvittaessa saat lisää kuviakin. Olen 180cm pitkä ja yli 90kg. Mainittakoon vielä että olen todella isosti 20cm pitkällä ja 5cm paksulla työvälineellä varustettu ettei tule yllätyksenä mutta minulla löytyy siihen sopivia extra isoja kumejakin niin se ei ole ongelma. Olen myös miettinyt pitäiskö kokeilla miltä nämä kuvassa olevat lelut tuntisivat. Kokeilisitko niitä tai jotain muita juttuja kanssani?

No nyt on mies! Kortsukuva ja aikamoinen tarinointi houkuttelee varmasti naisia ihan sankoin joukoin hakeutumaan tämän ”uroksen” seuraan. Bumtsika wow wow. Käsi ylös ketkä kiinnostui!

Tällaista settiä Tinder tarjoilee ja paljon. Nyt on aika ihana hengähtää ja toivon mukaan tuonne ei tarvitse enää takaisin mennä. Tuosta peelojen pellosta kun yrittää sitä yhtä täysijärkistä ja sopivaa matchia haravoida niin voin sanoa, että aika tiukkaa tekee. Tsemppiä kaikille tinderöitsijöille. Älkää menettäkö toivoanne vaikka nämä esimerkeissä olevat miesten tinderprofiilit koko mestaa hallitsevatkin. Kyllä siellä niitä helmiäkin on!

♡ SEURAA MINUA ♡

Instagramissa Bloglovinissa / Facebookissa

4 kommenttia

 1. Katri / Match by K kirjoitti:

  Sattuipa sopivasti, mulla on huomenna Match by K:n klo.18 webinaari aiheesta ”Näin teet Tinder-profiilin joka OIKEASTI toimii!
  Webinaari on ilmainen ja sinne voi osallistua anonyyminä, joten mikäli nämä herrat itsensä vaikka tunnistavat tästä kuvauksesta, niin voivat tulla ottamaan oppia!
  Webinaarin osallistumislinkki
  https://solki.live/event/anonymous/S111HncRPtfw

  Tein juuri nettideittailuun liittyvän kyselyn ja siinä oli suurimmat turn offit kuvassa samea epäselvä kuva, alastomuus ja keskari pystyssä. Lähtökohtaisesti luulisi, että jokainen joka Tinderiin menee haluaisi saada edes JOSKUS tykkäyksiä. Mutta on varmasti aika harvoja naisia jotka vastaa noihin suoriin panoehdotuksiin mitään. Mutta mene tiedä.

  • Eve / Queen of Eve kirjoitti:

   Joo, siis sehän siinä on, että vaikka hakisi vain seksiseuraa, niin luulisi että siihenkin olisi järkevämpi tehdä joku parempi profiili. Toki sellaisiakin näkee missä on fiksusti kerrottu esim. pelkän seksiseuran hakeminen eikä profiili ole yhtään ällö/nolo. Moni mies kyllä saisi ottaa oppia profiilinsa tekoon…

 2. Tico kirjoitti:

  Mun mielestä on hyvä että noissa profiileissa käy heti ilmi mitä äijä hakee, niin voi nainen sit välittömästi swaippaa ohi :D Vaikka toki ei voi olla ihmettelemättä kuinka ällöjä miehiä sitä on.. Hyvä vaan että nuo tuovat asian heti esille :D

  Mulle ei kyllä tullut yhtäkään tollasta profiilia vastaan… Tosin selasin lyhyen aikaa, vain alle 38-vuotiaita (et oisko ällötykset enemmän vanhempien ukkojen juttu?), enkä selannut PK-seudulla vaan länsirannikolla.

  Olin 4v sinkku ja sitten menin ekaa kertaa Tinderiin, swaippailin muutaman tunnin, haaviin jäi ukko jonka kanssa kiinnosti lähteä treffeillekin ja tässä sitä on seukattu onnellisesti 6 kk ☺️ Rakastuin aivan hulluna, en nukkunut moneen vkoon ja olin ihan sekaisin.. Onnea sullekin ihanasta tilanteesta!

  • Eve / Queen of Eve kirjoitti:

   Tossa oon samaa mieltä, että hyvä vaan kun kerrotaan suoraan ja heti. Eipä tule turhaan matchattua sellaisia jotka ovat täysin epäsopivia.

   Mun pääasiallinen haku oli 33-40v (pidän nuoremmista tai ikäisistäni miehistä) enkä juurikaan ole itseäni vanhempia katsellut, mutta välillä mulla oli 45v asti kun halusin testata löytyykö mitään hyvää.

   Tosi hyvä säkä sulla jos parin tunnin svaippailusta jäi haaviin mies kenen kanssa viihtynyt jo puoli vuotta. Wow! Itsehän olin joku 4krt 2v sisään Tinderissä (aina jonkun muutaman viikon kerrallaan) ja treffeillä olen käynyt neljän eri miehen kanssa ennen tätä nykyistä. Muiden kanssa ei ollut puhettakaan mistään, mutta tämän nykyisen kanssa klikkas heti ekasta lauseesta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.