Hae
Queen of Eve

Lomalomaloma


Wuhuu! Jippijaijee! Ootteko ees yhtään kateellisia? Mä oon reilu kaksi viikkoa L O M A L L A, ihan parhautta! Tänään on virallisesti eka lomapäivä ja ah mitä luksusta. Päivä on sisältänyt kaikkea ihan superkivaa täysin M U N aikataulujen mukaan eikä kenenkään muun pakottamana!

Ihaninta päivässä oli ehdottomasti volyymiripsien laitto Nail Luxissa. Mä olin nyt sen kuutisen viikkoa ilman ripsiä ja nyt kävin sitten Timman tarjouksella ottamassa uudet ja ihan uudessa paikassa, ja voi vitsi, on muuten tosi ihanat! Annoin ripsiteknikkona toimineelle Signelle vapaat kädet, ainoana toivomuksena tuuheat ja kaarevat ripset. Luotan siihen että hyvä ripsiteknikko kyllä näkee parhaiten millainen pituus ja malli mun silmään sopii ja millaisia tupsuja oma ripseni jaksaa kannatella. Aiemmin mulla on ollut vähän vähemmän näyttävät ripset vaikkakin volyymit, mutta nyt laitettiin tuuheutta oikein kunnolla.


Ripsien lisäksi kävin tunnin fysioterapiakäynnillä kun niska ja hartiat hierottiin auki. Olen nyt viitisen viikkoa putkeen käynyt Töölön ja Forumin Mehiläisissä hierottavana ja kyllä täytyy kehua. Siellä tuo palvelu ja fasiliteetit on ihan parasta, mutta niinhän se usein taitaa olla kun vertaa yksityisiä julkiseen terveydenhuoltoon. Mä oon ollut tosi etuoikeutettu ja onnekas kun ei ole julkista terveydenhuoltoa tarvinut käyttää kuin paristi viimeisen kymmenen vuoden aikana. Pari sairaalakeikkaa ja hammaslääkärikäyntiä vain, muuten olen käynyt hoidattamassa itseni yksityisellä ja sen kyllä huomaa palvelun tasossa ja ympäristössä.


Ai niin ja käytiinhän me myös Ingridin kanssa yhdessä lounalla. Oli tarkoitus ottaa vain take awaynä patonki mukaan mutta koska palvelu oli tosi ystävällistä jo ensimetreiltä ja Ingridkin huomioitiin ja hänelle annettiin pala kinkkua tiskin yli, niin päädyin sitten ottamaan myös juoman ja jälkkärin ja jäätiin paikan päälle napostelemaan.

Subin työntekijälle annoin vapaat kädet väsätä sellainen patonki kuin suosittelee ja tosi hyvä tuli! Mä en ole elämäni aikana syönyt noita Subwayn patonkeja kuin ehkä maksimissaan viisi kertaa, joten tämä on ihan uusi tuttavuus. Oli hyvää ja semmoista mukavan raikasta kuitenkin, ei mitään ylirasvaisen tuntuista hampurilaismättöä vaikka niistä pidänkin.


Mukavahan siinä oli ikkunan vieressä istuskella koira sylissä ja syöttää välillä pieniä kinkunviipaleita pikkuneidillekin ja samalla katsella maanantaista Mannerheimintien ruuhkaa ja ihmisvilinää. Kaikki asiat on jotenkin huomattavasti nautinnollisempia kun on lomalla ;)

Mikäs meininki teidän viikon alkumetreillä on menossa?

Queen Of Everything Instagramissa / Bloglovinissa / Facebookissa

5 kommenttia

 1. Jonna kirjoitti:

  Oi sinä onnellinen! Mulla loma koittaa vasta huhtikuun lopussa ja silloin tiedossa kylpyläreissua ja mökkikauden korkkaus :) Täällä ryvetään tällä hetkellä flunssassa. Ei mikään paha (vielä), mutta semmonen ärsyttävä tukko päällä. Ei uskalla treenata tai rehkiä. Mä olen mun miehelle yrittänyt puhua josko meillekin hankittaisiin pieni chihu, mutta vielä ei ole lupaa irronnut. Sain miehen toissa päivänä kiinni kuitenkin pienen chihun ihastelusta :D Tiedä vaikka joku päivä hauva meillekin taas saataisiin!

  • Eve / Queen Of Everything kirjoitti:

   Chihut on ihan parhaita, niin leikkisiä, iloisia, hauskoja vekkuleita. Niistä saa hyvän seurakoiran ja sylikoiran, paljon pusuja ja läheisyyttä, ja oikein oivan lenkkikaverinkin kun vaan opettaa. Näin pieniä on myös suhteellisen ”helppo” kouluttaa eivätkä pentunakaan saa aikaiseksi pahoja tuhoja. Niin ja tosi käteviä ottaa mukaan melkein minne vaan, lentokoneessakin nämä saa matkustaa lähes kaikilla yhtiöillä ihan siellä matkustamossa :)

   Mulla on nyt tämä kaksi viikkoa talvilomaa, kesäkuussa yksi viikko kesälomaa ja loput kolme viikkoa elokuulla. Kivasti tasaisin väliajoin ripoteltuna niin ei pääse työn touhu käymään liian raskaaksi :)

 2. idaelisa kirjoitti:

  No nyt on ihanat räpsyt, kyllä kelpaa!! <3 Ja ihana Inkku!

 3. Outi Karita kirjoitti:

  Hyvää lomailua :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.