Hae
Queen of Eve

Tunteisiin vetoava

Olen joskus saanut palautetta blogistani missä mua on pidetty tunteettomana ja kylmänä, kovana ja pinnallisena ihmisenä. Mä en ole koskaan ihmetellyt jos joku on joskus saanut tälläisen vaikutelman, sillä kyllä, nekin piirteet musta löytyvät ja se on yksi puoli minua, mutta en kuvailisi itseäni kuitenkaan sellaisena. Mä en väitä että ihminen joka kuvailisi minua näin olisi väärässä, mutta silloin hän on nähnyt minusta vain yhden puolen ja hyvin kapean siivun persoonastani.

Mä olen moniulotteinen, ehkä hieman ristiriitainenkin persoona. Minussa on monia puolia ja en ole kaikissa tilanteissa, kaikissa asioissa ja kaikille ihmisille samanlainen aina ja poikkeuksetta. Joskus voin olla kovapäinen ja tunnekylmä, hyvin kovia arvoja kannattava ja periksiantamaton tyyppi, mutta sitten toisessa hetkessä ja toisessa asiassa olen päinvastaista, kaikki on tapauskohtaista. Ylläolevan kuvan filtteri on ”tunteisiin vetoava” ja siitä tämä otsikkokin. Sellainen mä oon ehkä aina halunnut olla, tunteisiin vetoava, niin hyvässä kuin pahassa.

Eläimet, etenkin todella pienet saa mut heltymään. Mulla ei ole koskaan ollut hoivaviettiä lapsia kohtaan mutta pieniä koiria en voi vastustaa. Rintakehän valtaa rakkaus kun saan pitää pientä eläintä sylissäni, hyvä ettei kyyneleet kohoa silmiin kun se on niin ihanaa.

Loppujen lopuksi olen hyvin tunteellinen ihminen, hyväsydäminen, avoin ja myötätuntoinen. En sittenkään niin pinnallinen vaan ennemminkin ymmärtäjä, sellainen joka arvostaa ihmisten sisintä ja vaikka materiaa ja kauniita asioita haalinkin, niin kuitenkin kaikista tärkeintä on se mille jokin tuntuu, eikä vain  se mille jokin näyttää. Tiedän olevani toisinaan mustavalkoinen ja tuomitseva, mutta lopuksi sitten en kuitenkaan. Alkuhermoilujen ja torppaamisen jälkeen voin olla hyvinkin lempeä ja sovitteleva.

Mä haluan makuuhuoneestanikin tehdä aina turvapesän. Sellaisen ihanan, pehmeän ja muhkean. Sellaisen jossa on hyvä ja lämmin olla. Missä on ihana viettää aikaa.

Mä en ole vaikea ihminen vaikka olenkin jossain määrin ristiriitainen. Olen kuitenkin johdonmukainen ja oikeudenmukainen ihminen, kaikille arvonsa mukaan (mutta se ei tarkoita että kaikki ansaitsisivat saman). Uskon karmaan, mutta uskon myös anteeksiantoon. Minnan kanssa eläminen on ehkä myös jollain lailla pehmittänyt minua hieman ja saanut joissain asioissa ajattelemaan henkevämmin vaikken hengellinen ihminen olekaan. Annan enemmän armoa itselleni ja muille, ja olen opetellut olemaan vähemmän katkera, kostonhimoinen ja sisälläni vihan tunteita kantava. Minusta se on ollut tosi hienoa kasvua.

Millaisen kuvan sä oot saanut musta blogini kautta?

Queen Of Everything Instagramissa / Bloglovinissa / Facebookissa

2 kommenttia

  1. teezy kirjoitti:

    Tuntui kun kuvailisit minua: D tai siis yhtä osaa minusta:)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.