Hae
Queen of Eve

Inspiraatio – MIMI IKONN

Se aika vuodesta

Kun mä kaipaan aurinkoa, energiaa, positiivisia viboja ja inspiraatiota jostain. Selasin tuossa viikonloppuna Youtubea ja löysin aivan mielettömän ihanan vloggaajan nimeltään Mimi Ikonn. Hänellä on jotenkin ihan älyttömän ihana asenne elämään ja mä nautin suuresti hänen videoistaan.

Mä saan Mimistä ja hänen miehestään Alexista jotenkin tosi hyvän fiiliksen, vaikka he eivät ehkä olekaan ihan mun tyylisiä ihmisiä. Heidän seurastaan uskoisin kuitenkin nauttivani ja he ovat aivan uskomattoman hyviä tekemään inspiroivia videoita.

Asunnot joita he vuokraavat, matkat ja maisemat, ravintolat, kaikki saa mut todella hyvälle tuulelle. Mä olen nyt intohimoisesti (onko tämä sopiva sana tähän) katsonut heidän videoitaan ja matkavlogejaan, ja kaikki toimii muhun. Olen saanut itse tosi hyviä vinkkejä ja uusia haaveita ja unelmia, maisemia mihin mäkin haluan mennä ja ruokia joita mäkin haluan syödä.

Suosittelen Mimiä jos tykkäätte katsella ihania ja inspiroivia videoita, nämäkin ovat monet noin puolen tunnin pituisia joten ajan saa mukavasti kulumaan katselemalla mielenkiintoisia juttuja!

Queen Of Everything Instagramissa / Bloglovinissa / Facebookissa
Snapchatissa käyttäjätunnus queenofeve1808

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.