Hae
Queen of Eve

Mulla on vain yhdet kengät

*Sisältää mainoslinkkejä

Käytössäni on tasan yhdet kengät

Mä en oikeesti nyt valehtele kun tunnustan, että mulla on tällä hetkellä vain yhdet kengät. Jostain syystä kengät on aina tuottaneet mulle paljon päänvaivaa, osittain ehkä sen takia että mulla on leveä lesti ja sen lisäksi korkea jalkapöytä. Mitkään kapeat kengät ei istu ja sitten vaikka leveyttäkin olisi, niin mihinkään remmisandaaleihin ym en useinkaan saa jalkaani tungettua. Muistan kun harmittelin jo teininä sitä kun muilla oli ihania nirunarukenkiä, vaan mulla ei mennyt jalka edes niihin sisälle vaikka olis ollut oikeaa kokoa.

Käytän kengissä kokoa 40-41 joka on ymmärtääkseni ihan sopusuhtainen siihen kuinka pitkä olen, olenhan kuitenkin 175 senttimetriä. Rasittavaa on vaan aina kaikkien kenkien shoppailu ja siksi en oikeastaan koskaan ostakaan paikan päältä kaupasta. En ehdi sovitella hikipäässä ja tunnustella niitä tarpeeksi tietääkseni voinko ne ostaa. Siksipä mä yleensä tilaan kenkiä kotiin ja sen mukaan sitten mitkä oikeasti ajan kanssa mallatessa ja peilin edessä keikkuessa sekä näyttää että tuntuu hyvältä, niin ne mä valitsen.

Ylärivin edulliset 1 / 2 / 3 / 4 Alarivin laadukkaat 1 / 2 / 3 / 4

Mun lempikenkiä kautta aikojen on olleet erilaiset maihinnousukengät ja nilkkurit kuten Camel Bootsit.  Yleensä sellaiset istuu aika hyvin. Myös erilaiset loaferit ja sneakerit on mun mieleen, mutta niissä saattaa usein olla liian matala se päällisosa eikä mun jalka kunnolla mene sinne. Puristaa siitä päältä ihan hulluna. Katselinkin House of Brandonin valikoimaa ja heillä on vielä tänään 9.10 voimassa tarjous jossa saa 15e alennukse yli 60e ostoksesta koodilla SHOP15. Siellä mua kutkutti useammatkin, tässä vain parit esimerkit mun lemppareista. Ehkä tuollaisia lyhytvartisia ei enää kannattaisi ostaa, mutta onhan nekin aika ihanat. Kuivalla säällä voisi vielä mennä? Kaikki HoB kengät pääset tsekkaamaan suoraan tästä!

Kangaskengillä vielä loskasäässäkin?

Juuri nyt olen kävellyt kuukauden tai parikin kangaskengillä. 10 euron puolipaksupohjaisilla mustilla kangaskengillä jotka tilasin H&M:ltä. Ne on tosi kivat ja hyvät ja sen tyyppiset kengät istuu mulle aina, mutta hei, nyt on yhdeksäs päivä lokakuuta ja vettä on tullut joka päivä. Arvatkaapa millaista tuollaisissa on toikkaroida ja eihän ne nyt kaikkiin tilaisuuksiin edes sovi!

Mulla oli parit muut kesäkengät joita ei luonnollisestikaan voi enää käyttää sekä yhdet juhlakengät joita käytän vain juhlissa. Normaaliin arkikäyttöön ja muuhun käytän tasan näitä yhtiä ja samoja. Kangaskengät sateisessa ja kylmässä lokakuussa ei vaan enää pelitä. Talvea varten mulla on yhdet mustat säänkestävät Riekerit, mutta tarvitsen muunkinlaisia kenkiä.

Maiharit ja nilkkurit 1 / 2 / 3 / 4

Ihastelin kenkiä myös Vamos kenkäkaupan valikoimista. Heillä on ihan liikaa kaikkia ihania, tuossa ylhäällä muutama suosikkini. Harmaata, mustaa, valkoista ja vaaleanpunaista. Ne olisi mun mieleen, mutta en varmaan uskaltaisi tuollaisilla vaaleilla missään kävellä? Kuvissa kaikki tuollainen näyttää super-ihanalta, mutta miten on käytännön laita? Jotkut tuollaiset vuorelliset lämpimät kengät tarvisin ihan kipeästi, mutta en vain osaa tehdä päätöstä…

Uskokaa tai älkää, niin joskus olen omistanut paljon kenkiä joilla ei voinut edes kävellä. Mä vaan ihastelin niitä mutten koskaan käyttänyt. Oonko mä ainoa kenkävammainen ja ongelmainen tyyppi?  Onko teistä helppo hankkia kenkiä ja omaatteko joka tarpeeseen juuri oikeanlaiset kengät?

♡ SEURAA MINUA ♡

Instagramissa Bloglovinissa / Facebookissa

Yksi kommentti

  1. Salainenihailija kirjoitti:

    Voisitko laittaa instaan enemmän kuvia itsestäsi.. olet kaunis ?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.