Hae
Queen of Eve

Rumat ihmiset, menkää kotiinne!

Rumat ihmiset – menkää kotiinne

Erehdyin lukemaan Umpun blogista kommentteja. Ei varmaan olis pitänyt mutta nyt meni kyllä tunteisiin. Kun mä just eilen julkaisin blogipostauksen tästä aiheesta niin eikös nimimerkki ”a” ole kommentoinut Umpun postaukseen Kun oma lapsi haluaa tubettaa seuraavanlaisesti: ”Miten oot hoitanu ihoasi? meinaan et välteltävä samat virheet koska en haluu sen olevan noin jäätävän näkönen sun iässäs..Alimmast kuvast voisi veikata iäksi 50 ?”.

Are you for real? Kiva toi hymiö tuolla lopussa. Hieno esitys olla muka ystävällinen. Ihana ihminen. Olet varmaan todella kaunis ihminen etenkin sisäisesti <3

Naiset lopettakaa se ulkonäön arvostelu!

Nimimerkki ”a”:n tyyppisille tämä olisi oivaa luettavaa. Toisaalta, meneekö tuollaisille ihmisille mikään jakeluun? Epäilen suuresti. Jos on pipetillä annettu ei voi kauhalla vaatia.

Menkää kotiinne – siis te henkisesti rumat ihmiset!

Oon niin kyllästynyt tuohon ihme v*ttuiluun mitä blogeissa ja nettiforumeilla nykyään harrastetaan. Jostain on pakko päästä aina sanomaan. Kerrankin kun ei oltu photoshopattu ja blurrattu kuvasta ihohuokosia pois niin jo pääsi joku kuittaamaan. Tuollainen on täysin tahallista ilkeilyä ja oikein läpi paistaa se halu päästä loukkaamaan. Jos se ei olisi ollut tuo asia niin se olisi ollut joku muu, jossain toisessa postissa.

Muutenkin mä oon aivan täynnä sitä loppuun asti siloiteltua ja mainoskuvamaista täydellisyyttä. Kerrankin kun joku näkee normaalin kuvan niin sitten riemu repeää. Hohhoijaa. Tällaista tää nykypäivän kommentointi blogeissa ja forumeilla on. Milloin sitä on liian lihava tai muuten vaan ruma. Aina jotkut haluaa päästä sen kertomaan anonyymisti.

Onko tää teistä sitä hyvää esimerkkiä millaista halutaan opettaa tulevalle sukupolvelle? Onks toi niiku jees? 

”Ne rumiin vaatteisiinsa pukeutuu,
Jotka ei oo ollut vuosiin muodissa.
On niiden hiukset rasvassa
Tai sitten ne kaljuuntuu.

Niillä on liian iso nenä ja vino suu.
Rumat ihmiset, menkää kotiinne.
Rumat ihmiset, menkää kotiinne.
Rumat ihmiset, ootte turhia.

Ne on liian lihavii tai liian laihoja.
Ne on liian lyhyitä tai kauheen isoja.
Ne on epäsuhtasii ja ne haisee pahalle.
Finnejä ja karvoja kasvaa niiden nahalle.

Rumat ihmiset, menkää kotiinne.
Rumat ihmiset, menkää kotiinne.
Rumat ihmiset, menkää kaljalle.
Rumat ihmiset, menkää itseenne.
Rumat ihmiset, ootte turhia.”

Queen Of Everything Instagramissa / Bloglovinissa / Facebookissa
Snapchatissa käyttäjätunnus queenofeve1808

4 kommenttia

 1. Jenna kirjoitti:

  Samaa mieltä. Jos ei ole hyvää sanottavaa niin ei välttämättä sitä tarvitse sanoa.

  Eri mielipiteen asiallisesti esiin tuominen on kuitenkin eri asia, ja siitä välillä tuleekin oikein kiva keskustelu. Jos siis pysytään aiheessa ja asiallisena.

  Sitten juurikin nämä: oot ruma, luuletko olevasi parempi, itsekäs, omahyväinen, ihan ihme mielipide jne… Huoh. ?
  Pitäs varmaan sanojan mennä itseensä ja miettiä oliko ihan hyvät tavat käytössä. Mää aina mietin et mitä nämä ihmiset hakee haukkumisella. Kun ei siinä ole mitään järkeä.

  Oikein hyvä postaus!

 2. JK kirjoitti:

  Eihän ne taida ikinä loppua. ”Parasta” on, että jos kommentin kirjoittajalle antaisi kasvotusten kritiikkiä hänen ulkonäöstään niin saisi itse kuitenkin varmaan raivarin ja suuren loukkaantumisen. Harvahan meistä täydellinen on (jos mietitään kriteereitä täydelliselle, ei sellaisia kriteereitä kyllä pitäisi ollakaan) joten pata kattilaa soimaa, aina. Ja ylipäätään ulkonäön arvostelu on vyön alle lyömistä – geenit vaikuttavat monelle niin suuresti vaikka miten hoitaisi ihoaan. Mä en oo ikinä hoitanut juuri muuta kuin vedellä yms. perustarvikkeilla ja rypytön ihoni tässä iässä herättää aina suurta tuijottelua ja ihmetystä. Kun katson vanhempiani niin tiedän missä ”vika” – geeneistä on kiittäminen. On epäreilua haukkua ihmisiä jostain mihin ei voi vaikuttaa. Ja raukkamaista.

 3. Jullellson kirjoitti:

  Asiaa! Pidetään yhtä, toisten mollaaminen netissä ei vie ketään eteenpäin.

 4. Milja kirjoitti:

  Tätä aina toistellaan kun negatiivisten kommentoijien motiiveja arvuutellaan, mutta minusta tämä on itsestäänselvyydessäänkin niin valaisevaa: Negatiivisia kommentteja kirjoittelevilla ihmisillä on todella paha olla itsensä kanssa. Itsetunto on palasina, kaikki sosiaalinen toiminta on kilpailua ja vertailua, blogeja lukiessa herää vain katkeruutta kirjoittajia kohtaan, koska he ovat löytäneet oman juttunsa ja tekevät sitä itsevarmasti välittämättä siitä mitä muut saattavat ajatella. Jos vain nämä kasvaessaan maailman julmuuksista mielensä pahoittaneet yleiskriitikot itsekin löytäisivät sen oman väylänsä ilmaista itseään avoimesti kiinnostuksen kohteistaan eikä heidän tarvitsisi pelätä kuinka muut suhtautuvat, oppisivat he ehkä arvostamaan itseään niin ei tarvitsisi purkaa pahaa mieltään sitä ainoaa korrektina pitämäänsä väylää pitkin.

  Ei tuossa Umpulle jätetyssä kommentissakaan ole kyse rypyistä. Siinä on kyse ihmisen katkeruudesta ja pahuudesta, joka on niin niskan päällä ettei kommentoija itsekään taida ymmärtää kuinka pihalla on. Muka-ystävällinen piruileva tyyli on epätoivoinen yritys nostaa kommentoija bloggaajan yläpuolelle. Kiinnostaisi tietää, millaiset elämäntapahtumat ovat ajaneet ihmisen noin epävarmaksi omasta asemastaan, että koko ajan mielessä pyörii kuinka saisin itseni vaikuttamaan paremmalta. Eikä muita keinoja sitten ole kuin muiden haukkuminen, kyykyttäminen, ja arvosteleminen vaikka sitten anonyymina netissä. Sitä ei tarvitse tehdä nimellä, koska kommentoija hakee arvostusta ja paremmuuden tunnetta lopulta vain itseään varten, heikkoa itsetuntoaan korjatakseen ja itselleen kelvatakseen.

  Kiva kun tartuit aiheeseen! Uskoisin sinulla olevan paljon näitä negakommentoijia, koska olet ihailtavan vahva nainen, uskallat seisoa mielipiteidesi takana ja kertoa avoimesti ja siloittelematta omasta elämästäsi. Se varmasti provosoi heitä jotka ovat tottuneet häpeilemään itseään ja miettimään kaikessa mitä muut ajattelevat. Muista että olet jokaikisen negakommentoijan yläpuolella, teistä se, jolla on parempi olla itsensä kanssa. Oikeasti itsevarma ihminen uskaltaa antaa muille positiivista palautetta eikä vertaa itseään toisiin.

  Jos vain jaksaisi vastata negatiivisiin kommentteihin ymmärtäväisesti, pääsisi itse siitä omasta välittömästä tunnereaktiosta, vitutuksesta yli ja näkisi mitä kommentin kirjoittaja tavoittelee pahan olon purkauksellaan, niin mitä luulet, voisiko ystävällinen vastaus olla tehokkaampi ase negatiivisuutta vastaan kuin hyökkäys? Vai vahvistaisikohan se vain vittuilijan kuvitelmia haukkumisen voimasta? Riippuu varmaan todella paljon tilanteestakin että mikä on hyvä tapa vastata tällaiseen kommentointiin. Mutta kuvittelisin että aidosti ystävällinen, ei piruileva vastaus voisi viedä arvostelulta halutun vaikutuksen.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *