Hae
Queen of Eve

HattuMedian vieraana – Kuuntele mun podcast!

HattuMedian vieraana radiossa

Kävin Nora Palosen haastateltavana tunnin suorassa lähetyksessä Hatturadiossa viime viikon keskiviikkona. Luojan kiitos en etukäteen tiennyt haastattelun olevan suora,ja se kerrottiin minulle vasta 15 minuuttia ennen lähetystä. Olisin nimittäin paskonut housuuni jos olisin tämän tiennyt, oli meinaan aika kuumottava ensivisiitti suoraan radiolähetykseen. Nora Palonen tekee HattuMediassa erilaisia haastatteluja, tällä kertaa juttusarjan aiheena on ”Nora ja somettajat”. Nora pyysi mua haastatteluun blogini kautta ja tottakai olin valmis juttelemaan mun blogista ja elämästä yleensäkin.

Podcast on yhteensä noin tunnin pituinen, mutta se on jaettu neljään eri osaan. Jutut voi kuunnella erikseen pätkissä tai antaa tulla putkeen, ihan miten haluaa. Jos mun höpinät bloggaamisesta, deittailusta, matkustelusta, syömishäiriöstä ja elämästä yleensä kiinnostaa niin klikkaappa itsesi tänne ja kuuntele mun podcast.

https://soundcloud.com/hattumedia/sets/bloggaaja-eveliina-ylonenjouduin-vaatimaan-apua-syomishairioni-hoitoon-1

Nora ja somettajat

HattuMedia mainostaa podcastia sanoilla ”Eveliina Ylönen kertoo Nora ja somettajat -ohjelmassa blogistaan Queen of everything. Mikä on matkakohde, jossa kaikkien kannattaisi käydä? Miten hän on saanut apua syömishäiriönsä hoitoon? Ja mitä mieltä Eveliina on nykyisestä deittailukulttuurista?”

Itse kun kuuntelin podcastin läpi koin aika jänniä fiiliksiä. Ihan kuin olisi kuunnellut jotain normaalia radio-ohjelmaa missä joku julkkis vieraana, haha. Siis, tällä tarkoitan sitä, että välillä unohdin kuuntelevani omaa ääntäni ja omia juttujani. Kai se siis ihan hyvin meni ensikertalaiseksi, mitä nyt ehkä liian innokkaasti välillä henkeä haukkoen selitin ja huokailin mikrofoniin…

Noran teki kyllä oloni todella rentoutuneeksi ja juttelu sujui jännittämättä, unohdin ihan että ollaan IN THE AIR ja LIVE, ja höpöttelin niitä juttuja mitä mieleen tuli. Toki tuollaisessa hommassa varmasti tarvisi paljon harjoitusta ihan äänenkäyttöön ja puheen rytmittämiseen ettei välillä hauko happea kuin kuiva kala maalla. Siihen nähden ettei minulla ole mitään kokemusta tunnin radiolivestä, väittäisin että meni ihan hyvin.

Koko tunnin setti pätkittiin näihin osiin:

Podcastit on nykyään bloggaajienkin suosiossa ja olen huomannut, että useampikin somettaja on ryhtynyt pocastien tekoon. En tiedä jaksaako jengi niitä kuinka paljon kuunnella, mutta mikäpä ettei jos on mielenkiintoiset jutut ja tarpeeksi hyvä ääni.

Nyt mä ihan vähän innostuin tästä ja oon valmis aloittamaan oman radio-ohjelman koska vaan, myös talkshow television puolella kiinnostaa, että ei muuta kuin työtarjouksia tulemaan, tässä ois talentti valmiina hommiin! ;)

♡ SEURAA MINUA ♡

Instagramissa Bloglovinissa / Facebookissa

 

5 kommenttia

 1. Nora kirjoitti:

  Oli tosi kiva, kun kävit! :)

 2. Kikka kirjoitti:

  Kuuntelin junamatkalla koko podcastin ja kuulosti ihan radio-ohjelmalta jonka vieraana on julkkis :) eli mitään kala kuivalla maalla -efektiä ei ollut havaittavissa :D sulla on tosi rauhallinen ja miellyttävä ääni et oli kiva kuunnella! Olisin ainakin kiinnostunut videopostauksista ja myös podcasteista, sulla riittäisi asiaa varmasti molempiin :)

  • Eve / Queen Of Everything kirjoitti:

   No wau! Kiitos palautteesta, ihana kuulla :) Mua ne vlogit kyllä kiinnostaisi myös. Lupaan kokeilla videoita jos saan hankittua kunnon kameran joka siihen sopii ja hieman kuvausvälineistöä :)

 3. Jenni kirjoitti:

  Minä myös tykkäsin podcastistasi ja ääntäsi oli miellyttävä kuunnella. Erityisesti syömishäiriöön liittyvät jutut kiinnostavat, koska vertaistuki.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *