Hae
Queen of Eve

Synkkiä fitnessmaailman muodonmuutoksia

Muodonmuutoksia fitnessmaailmassa

Ilman Linda Paldaniuksen mainosta blogissaan en olisi ollut tietoinen Ylen dokumenttiprojektista ”Muodonmuutoksia”. Onneksi kuitenkin huomasin tän joten eilen illalla vietin tunnin dokumentin parissa ja makustelin tunnelmia.

Tämän dokkarin vastaanotto on varmaan aika ristiriitainen, mutta mun näkökulmasta se on varsin realistinen. Olen onnistunut elämään vuosia niin että näen monia puolia läheltä ja kaukaa, ja paljon myös sieltä kulissien takaa.

On paljon vaiettuja asioita ja vieläkin tabuja joista ei saa puhua. On asioita joita ei suostuta myöntämään tai niitä puolustetaan raivoisasti, ehkä osa pelkää että totuudenmukainen kuva lajista olisi huonoa mainosta, ja siksi haluaa maalailla kovin ruusunpunaisia kuvia.

Tykkäsin tästä hieman surumielisestä ja synkästä kuvasta

Sillä se kuitenkin antoi toivoa, ja sitä oli surumielisyyden ohella myös miellyttävä katsoa. Mielestäni dokumentin musiikkivalinnat olivat loistavat, ja dokkari oli todellakin Ylen tyyliin sopiva ja tunnistettava. Se oli heidän tapansa dokumentoida asiaa, ja mä myös pidin Lindan osuudesta ohjelmassa. Se oli realistinen, koruton, pelkistetty. Fiksun oloinen.

Mitä muuten tuli tyttöihin ohjelmassa, heidän ajatuksiinsa, kisasuorituksiinsa ym, minulla voisi olla paljonkin sanottavaa, mutta koen ettei sen arvostelu ole tarpeellista. Ohjelma oli karu ja kaunis samaan aikaan.

Suosittelen kyllä jokaista kyseisen dokkarin katsomaan ja miettimään onko sen kertoma itselle totuudenmukaista, vastaako kuvitelmia tai omaa mielikuvaa fitnesslajeista? Varmasti se kuitenkin antaa jotain, koska niin se teki mullekin, ja uudet näkökulmat ja asioiden esittäminen eri valoissa on aina virkistävää.

Queen Of Everything Instagramissa / Bloglovinissa / Facebookissa
Snapchatissa käyttäjätunnus queenofeve1808

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *