Hae
Queen of Eve

Bette Box lokakuu + alekoodi

*Sisältää mainoslinkkejä

Bette Box lokakuu

Tällä kertaa Bette Box lokakuu sisälsi Betten tiimin asiakaspalveluvastaavan Katin tervehdyksen ja tuotesittelyt valitusta kosmetiikasta. Lokakuussa on lupa rauhoittua ja ottaa aikaa itselle, nauttia kirpeistä syyspäivistä ja hämärtyvistä illoista. Kynttilät, kotispa ja hyvää musiikkia, siinä hyvä resepti syksyn viettoon!

 Tällä kertaa esittelen tuotteet lempparijärjestyksessä, mieluisimmasta alkaen!

Lumene [Ajaton] tiivistetty seerumi

Tiivistetty seerumi jossa kaksitehoinen hoitavuus: seerumin tiivistetty teho & kasvovoiteen miellyttävä kosteutus. Häivyttää näkyviä juonteita ja ryppyjä. Iho näyttää kirkkaammalta ja säteilevältä. Iho näyttää kiinteämmältä ja tasaisemmalta. Sulava koostumus, sopii ikääntyvälle iholle ja kaikille ihotyypeille.”

Musta on parin viime vuoden aikana tullut Lumenen hyvä ystävä. Mun kokemuksen mukaan suurin osa Lumenen tuotteista sopii mun iholle niin koostumuksen kuin sävyjenkin puolesta ja pakkaukset sekä ulkoasu brändillä on nykyään erittäin miellyttävä. Ilolla vastaanotin tämän todella kauniisti pakatun seerumin, menee heti käyttöön!

Natura Siberica Taiga Daily Protect suojaava käsivoide

Taiga Daily Protection Hand Cream -käsivoide ravitsee ja kosteuttaa ihoa suojaten sitä ulkopuolisilta haittatekijöiltä. Käsin poimittu Siperian männynöljy, joka sisältää paljon välttämättömiä aminohappoja, vahvistaa ihoa ja suojaa sitä tuulelta, kuivuudelta ja kylmältä. Luomu pellavasiemenöljy pehmentää ja ravitsee ihoa.  Tuotteella on luonnonkosmetiikan ICEA-sertifikaatti.”

Tosi mielenkiintoinen uutuus. Olen nimittäin jo hetken aikaa bongaillut Natura Siberican erilaisia tuotteita blogeissa ja mainoksissa. Mulle tämä merkki on uutuus enkä ole vielä testannut mitään, mutta käsivoide on hyvä tuote aloittaa. Mulla todellakin on tälle käyttöä, sillä kynsinauhat ja sormenpäät on ihan kuivat ja ruvella. Lähtee testiin samantien!

Manna Kadar LipLocked Priming Lip Wand

”Huulipunassa on runsas pigmentti, se on helppo levittää ja se pysyy hyvin paikallaan kuivattamatta huulia.  Boxeista löytyy huulikiiltoja kolmessa eri sävyssä. Saatavilla verkkokaupasta mannakadarcosmetics.com.”

Mä rakastan Manna Kadarin tuotteita ja kaikki Bette Boxin kautta tulleet Manna Kadarit on olleet mulla ihan hittejä. Nyt ongelmaksi muodostuu kuitenkin se, että vaikka haluaisin rakastaa tätäkin tuotetta, on sen sävy hieman kysymysmerkki. Sävyksi minulle valikoitui Merlot joka on erittäin tumman punaviinin värinen, eli ei välttämättä ole ihan minun juttuni. Nyt olenkin kahden vaiheilla, avatako tämä ja testatako, vai laitanko kiertoon? Toisaalta, minulla ei ole yhtään tämän väristä huulipunaa, joten eikö näin syksyllä ja talvella voisi olla…?

Herbina Kevyt Kasvovoide

Kosteuttava kevyt geelimäinen kasvovoide normaalille ja sekaiholle, Helposti levitettävä ja nopeasti imeytyvä voide virkistää ja suojaa ihoa ja antaa 24 tunnin kosteutuksen. Voide sisältää avokado- ja manteliöljyä, piristävää C-vitamiinipitoista tyrnimehua, E-vitamiinia ja appelsiininkukkavettä. Tuote on dermatologisesti testattu.”

Tämä oli tosi kiva tuote, geelimäinen kasvovoide juuri mun ihotyypille. Otan ehdottomasti käyttöön. Herbinan pakkaus myös on tainnut kokea uudistuksen, kivalta näyttää!

Flower by Kenzo / Lumene Instat Glow / Novexpert kasvokuorinta ja kasvonaamio näytteet

Nämä olivat extroja, mutta erittäin mun mieleen. Tykkään siitä, että myös pieniä näytteitä laitetaan ylimääräisenä mukaan boksiin ja näin pääsee tutustumaan mahdollisimman moniin juttuihin. Tuo Kenzon tuoksu on ollut boksissa ennenkin, Lumenen Instant Glowta mulla on koko pullo, mutta tuo Novexpert on ihan uutuus kaikkineen joten se kiinnostaa erityisesti. Hyviä toki muutkin!

o.b. ProComfort -tamponit

”Viimeiseksi löydät boxistasi tuotteen, jonka historiaa harva tietää. Tamponin kehitti 50-luvulla naisgynekologi Judith Esser, joka ei halunnut tinkiä uintiharrastuksestaan kuukautisten aikana. Hän mullisti keksinnöllään intiimihygienian ja antoi naisille uudenlaisen vapaudentunteen. o.b. uusi ProComfort tamponi Dynamic Fit -teknologialla on merkin kaikkien aikojen mukavin tamponi, joka antaa luotettavan suojan ja mielenrauhan.”

Tämä oli täysikokoinen Bette Box lokakuu tuote ja esittelen tämän viimeisenä koska tämä todellakin on kaikista valinnoistani viimeisin. Mä en sitten yhtään tajua tampooneja joissa ei ole asetinta.  Mulla jää siis käyttämättä. Ehkä pitää varastoida vierasvaraksi jos vaikka joku joskus tarvii ja tällaisia tykkää käyttää. Mun mielestä todella huti, ei vain siksi etten itse pidä, vaan muutenkin kuukautissuojat voivat olla tarpeettomia monille naisille syystä tai toisesta.

Bette Box lokakuu oli kokonaisuudessaan todella kiva paketti ja tykkäsin tuotteista yhtä hutia lukuunottamatta :) Innolla odotan marraskuun pakettia, jee! Syyskuun Bette Box oli myös todella mun mieleen, sen tuotteet ja arvostelun voit tsekata tästä postauksesta

ALEKOODI MARRASKUUN BETTE BOXIIN!

Marraskuun Bette Box lupailee valmistavan meidät talven juhlakauteen. Boxista löytyy selektiivisen kosmetiikkabrändin meikkituote sekä ihonhoitotuotteita joilla saavuttaa kirkas ja kosteutettu iho. Koodilla MARRASBETTE saat 20% alennuksen marraskuun boxista, joten hintaa boksille jää vain 14,90e (norm. 18,90e). Alennus on voimassa 31.10.2018 asti ja se kannattaa hyödyntää pikaisesti kun bokseja on vielä jäljellä. Marraskuun Bette Boxin pääset tilaamaan suoraan tästä!

Psst! Mun Instagram-tilillä (queenofeve) on 2kpl lippuarvonta I Love Me messuille, kannattaa käydä osallistumassa! Aikaa on keskiviikkoon klo 20.00 asti!

♡ SEURAA MINUA ♡

Instagramissa Bloglovinissa / Facebookissa

4 kommenttia

 1. Pomppu kirjoitti:

  hei. voikohan lokakuun boxia enää saada? onko kesto ja määräaikaistilaajilla samat tuotteet?

  • Eve / Queen Of Everything kirjoitti:

   Lokakuun boksit on loppu, tilanteen näkee myös klikkaamalla tuonne tilaussivulle josta ensimmäinen mahdollinen boksi näyttäisi olevan tuo marraskuun boksi. Samat tuotteet on kaikilla, oman henkilökohtaisen kauneusprofiilin mukaan voi tulla eroja (saa täytettyä sivuilla tilaamisen jälkeen jotta tuotteet olisi omalle ihotyypille sopivia, esim. kuiva/rasvainen iho jne). Pitkäaikaistilaajilla on joskus jotain extroja :)

 2. hannamaria kirjoitti:

  Oikeasti tää lokakuun boxin missaaminen häiritsee mua ihan sikana! Todella ihana boxi – näistä onneksi ainakin tuo Herbina odottelee itseäni kotona! Odotan myös että pääsen jälleen tammikuussa käsiksi Bette Boxiin :)

  hanna
  http://www.hannamariav.com

 3. Eve / Queen of Eve kirjoitti:

  Tää oli tosi kiva kaiken muun paitsi noiden tamponien osalta. En vaan tajua niitä :D Bette Box on kyllä sellainen asia etten mä pystyisi siitä luopua. Joskus voi olla ei-niin-mahtavia boksejakin, mutta sitten taas tulee jotain tosi ihanaa niin kokonaisuus pysyy aina plussan puolella. Sun olis pitänyt tilata silti ja joku kaveri olisi hakenut niin oisit saanut nämä sitten Suomeen palatessa! :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.