Hae
Queen of Eve

Miten mulla menee?

Hei hei mitä kuuluu?

Mä en ole tehnyt ihan sellaista rehellistä kuulumispostausta pitkään aikaan. Aina on lähiaikoina ollut jokin aihe, mutta nyt ei oo. Nyt on ihan perinteistä mindflowta ilman sen kummempaa agendaa, paitsi että tietysti tarkoituksenani on kertoa niitä kuulumisia.

Miten mulla siis menee?

Kiitos kysymästä, ihana että sua kiinnostaa! Mulla menee oikein hyvin, tai vähintäänkin ihan kivasti. Elämä rullaa eteenpäin päivä kerrallaan ja mun arki hakee vielä omaa aikatauluaan ja omia uomiaan.

Kuulumispostauksen kuvat ovat päämäärättömästä haahuilusta rakkaan kotikaupunkini Helsingin kaduilla. Sitä on tullut tehtyä jonkin verran tässä kuluneen kesän aikana. Pitäisi vaan hankkia kunnon järjestelmäkamera, sillä mä olen varmaan ainoa ammatikseen bloggaava joka kuvaa kännykän kameralla… (tässä kohtaa on pakko hieman huvittuneena virnistellä mutta totta se on).

Mites työt?

Työjutut on nyt 90% pelkkää blogia kun tämän kokopäiväisen bloggaamisen päätin aloittaa ja lopetin päivätyöt. Olo on ihan tosi mukava. Saa määrätä itse omat aikataulunsa ja se jos mikä on vapauttavaa. Ei minusta vaan ole muiden pillin mukaan hyppelehtijäksi, tai en ainakaan tällä hetkellä pysty orjailemaan. Käy liikaa luonnon päälle ja tappaa luovuuden.

Ainoa mitä mun pitäisi tehdä olisi se että bloggaisin muuallakin kuin kotona. Menisin tuonne kahviloihin, kirjastoihin jne. Pitäisi välillä vaihtaa maisemaa ettei musta tule yöpuvussa työskentelevää erakkoa. Ehkä teen sen heti kun saan myös tässä asiassa työvälineistöni kuntoon. Tällaista kymmenen kilon salkkua jossa ei ole olemassa akkua on aika mahdotonta kanniskella ympäriinsä. Noh, we’ll get to that!

Mites liikunta?

Koirien kanssa tulee ulkoiltua, mutta se salikortti on edelleen pölyttymässä siellä hyllyllä. Noloa, mutta totta. Ehkä mä nyt voisin tässä aktivoitua kun aikaakin pitäisi olla ihan erilailla. Johonkin se kuitenkin menee, en ole osannut (halunnut) priorisoida. Tuo fyysisestä hyvinvoinnista huolehtiminen on jäänyt taka-alalle nyt, kun henkinen hyvinvointi on ollut se ykkösjuttu. Vaan se kun on reilassa niin miksipä ei reippailisi, en keksi muuta syytä kuin täydellisen kiinnostuksen puutteen. Ehkä siihen saan jonkinlaisen korjauksen. Sitä odotellessa.

Mites syömiset?

En ole ottanut stressiä, en itseasiassa ole edes muistanut ajatella koko asiaa. En ole yrittänyt laihduttaa, toisaalta en ole ahminutkaan. Syön mitä syön ja milloin syön. Tarkempi voisi olla ja ruokarytmistä ei usein tietoakaan, mutta parempia valintoja olen onnistunut tekemään jo ihan alitajunnassa. Ihan huippua! Selkeästi juurikin työstressin puuttuminen on avainsana. Kun ei ahdista niin ei ahmituta!

Nyt kun kesän sunnuntai eli viimeinen kuukausi on meneillään, ajattelin että voisin aktivoitua ruokapostausten kohdalla ja alkaa ihan säännönmukaisesti päivittämään jotain ruokaan liittyvää. Laitetaanpa siis yksi sellainen viikkopostauksiin!

Mites rakkauselämä?

Eiiiii oleeeee. Paitsi että rakastanhan mä äitiä + isäpuolta ja mun tyttöjä ja ja ja… Mutta siis miesjuttuja jos tarkoitetaan niin antakaa kun nauran hetken aikaa oikein kovaan ääneen, niin että räkä turskahtaa nenästä. Hohoho, hahaha ja hehehe.

Miehet ovat minusta yhtä kaukana kuin… en edes keksi vertausta. Mitä ilmeisemmin kaikelle on aikansa ja paikkansa, ja mun tehtävä elämässä on nyt elää nunnana. Näin on paras ja mukavin olla eikä seuranhaku ole käynyt mielessäkään. Se siis siitä mun ”Tavoitteena poikaystävä vuonna 2017” -agendasta. Ei tuu tapahtumaan.

Toisaalta taas jos aktivoisi profiilin Tinderiin… (niin ainakin saisi hyvää blogimatskua).

Sellaisia kuulumisia siis tähän väliin. Nyt ootte kaikki kärryillä taas, ei mitään uutta tämän auringon alla. Mitä teille kuuluu? Kertokaa mulle jotain kuulumisia tai ajatuksia. Olisi kiva kuulla sana tai pari mun lukijoilta. What’s up girls?

(Uskallan nimittää teitä tytöiksi, sillä tilastojen mukaan blogini lukijoista 97% on naisia. Jos joku mies on eksynyt joukkoon niin holla at me!).

 

Queen Of Everything Instagramissa Bloglovinissa / Facebookissa
Snapchatissa käyttäjätunnus queenofeve1808

5 kommenttia

 1. A kirjoitti:

  Luulin että vammaisuus, bulimia ja työttömyys on ainoat ongelmat mutta ei. Lisää vastoinkäymisiä tuli niin että ei ymmärrä mitä on tehnyt väärin…

  • Eve / Queen Of Everything kirjoitti:

   Auts. Kuulostaa… no ei niin mukavalta. Kaikilla meillä on vastoinkäymisiä enemmän tai vähemmän, sitä vain usein luulee olevansa ainoa kun harva niitä huonoja juttujaan kaikille kuuluttelee. Paljon tsemppiä sulle <3

 2. A kirjoitti:

  Niin ja kiitos aidosta blogista.

 3. Minna kirjoitti:

  Hei kiitos kysymästä, hyvää kuuluu. Tosi isoja asioita on nyt selvinnyt puolison elämässä, tää vaikuttaa myös omaan elämään tosi paljon. Vaikkei ole maata kaatavista asioista kyse, mutta sellasia, että aikuisen ihmisen on hyvä olla perillä esim tulevaisuudensuunnitelmista. Tää helpottaa myös omaa oloa, kun näkee että toisella alkaa palaset loksahteleen kohdalleen. Kiva oli toi sun kuulumisia käsittelevä postaus. Just tollasta aitoo meininkiä, minkä takia käyn tätä sun blogia lukemassa, kiiltokuvahömppää ei aina jaksa :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *