Hae
Queen of Eve

Väsynyt sairastamiseen

img_20170108_144928_resized_20170108_051344283Jos seuraatte mua snapchatissa oottekin varmaan jo päässeet nauttimaan  mun aivan älyttömän ihanasta ja käheästä sänkykamari-äänestä. Snäpin puolella kähinääni ja yskintääni on saanut seurata jo tovin, sillä mä sairastuin johonkin vuosisadan hirveinpään flunssaan jouluna.

Mä en ees muista koska viimeksi olisin ollut näin kauheessa kunnossa. Syyskuussa mä olin kaksi viikkoa flunssassa jossa räkä lensi ja ääntä ei lähtenyt ollenkaan, mutta nyt mulla on kyllä ollut kaikki muutkin oireet mitä flunssassa suinkin voi olla.

Kaikki alkoi hiipivällä kivulla nielussa ja epämääräisenä paikkojen kolotuksena. Tiedätte varmaan sen jännän maun ja tunteen jossain nenässä/poskionteloissa mikä tulee päivä tai kaksi ennen varsinaista sairastumista? Siitä sitten nousi kuume, sitten alkoi särkemään tosi paljon lihaksia, sitten kurkku kipeytyi niin etten pystynyt kunnolla nielemään. Seuraavaksi kurkkukivun väistyttyä alkoi se uskomaton tukkoisuus ja limaisuus, nenä tukossa ja yskä hiipi hiljalleen. Sairaskertomuksen voin päättää siihen että tällä hetkellä mulla on keuhkoissa jotain feelua ja siihen sain ”astmapiipun” jottai saisin hapen kulkemaan, ja laryngiitti on vienyt ääneni suureksi osaksi, välillä jopa kokonaan.

Huomenna olisi kuitenkin paluu arkeen sillä kovan yskän, limaisuuden ja tukkoisuuden, sekä kadonneen ääneni lisäksi ei enää muita oireita ole, ja oloni on suht ok sekä kuumeeton. Katsotaan miten arki lähtee rullaamaan, se olis nimittäin kohta alettava lunastamaan niitä lihavan lupauksia joista kirjoittelin aiemmin…

Queen Of Everything Instagramissa / Bloglovinissa / Facebookissa
Snapchatissa käyttäjätunnus queenofeve1808

2 kommenttia

  1. Lennie kirjoitti:

    Ootko saanut jo uuden Bette Boxin? :) Odotan jo esittelyä :D

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *