Hae
Queen of Eve

Krog Madame ja kolmen ruokalajin illallinen

Lauantai-iltana ulkona syömässä

Normaalisti mun sinkkulauantait on kuluneet vanhemmillani kyläillessä, syömässä ja iltaa istuen, mutta tänä lauantaina oli toisenlaista ohjelmaa. Tytöt antoi mulle elokuussa synttärilahjaksi illallisen jonka he tarjoaisivat ja se synttäri-illallinen vietettiin nyt, viisi kuukautta myöhemmin. Meillä ei oo kiire ollut asian kanssa, haha.

Koska en halunnut, että minuun törsätään satoja euroja niin ehdotin paikaksi Krog Madamea, meille kaikille uutta ravintolaa joka koostuu pääasiassa välimerellisistä ruoista. Siellä oli Offerillan kautta tarjouksessa kolmen ruokalajin illallismenut 2-4 henkilölle ja niinpä päätettiin hyödyntää tilaisuus.

Krog Madame

Krog Madame ravintolan keittiön perustana ovat Välimerta ympäröivät seitsemän keittiötä: Italia, Kreikka, Ottomaani, Levantti, Maghreb, Espanja ja Provence. Jokaiselta alueelta valitaan parhaat reseptit sekä raaka-aineet ja niistä luodaan suussa sulavia makuelämyksiä. Kokin suositus eli Chef’s menu keskittyy kunkin alueen keittöön kerrallaan ja menu vaihtuu kuukausittain. Pyysimme tarjoilijalta viinisuositukset ja otimme aina lasillisia sen mukaan mikä sopi minkäkin ruoan kanssa. Itse join valkoviiniä koko ajan sillä valitsin ruoaksi kalaa, mutta lihavaihtoehdon kanssa tarjottiin punaviiniä. Meidän valitsemamme ruoat olivat seuraavat:

Alkuruoka muodostui kolmesta eri tapaksesta:

Médaillones de chévre
Kevyesti paahdettua vuohenjuustoa, taatelia ja mantelia

Coliflor
Paahdettua kukkakaalia ja korianteritzatzikia

Salmone al limone
Limekypsennettyä lohta, inkivääri-chilikurpitsaa ja fermentoitua chili-ranskankermaa

Valitsemamme pääruoat

Carne dél día
Villisian niskaa ja kauden lisukkeet

Pescado dél día
Paistettua nieriää, kauden kasviksia ja hummerikastike

Valitsemamme jälkiruoka

Crème Brulée
Timjamilla ja tähtianiksella maustettu paahtovanukas & marjoja

Tuo Offerillan tarjous Krog Madameen oli tosi hyvä. Pääsi edullisesti kokeilemaan hieman erilaista ruokaa, eikä tule aina vedettyä sitä peruspizzaa tms. Jokainen ruoka oli todella maukas ja selkeästi tuoreista ja hyvistä raaka-aineista tehty. Mä en ikinä, siis ikinä syö ravintolassa kalaa, mutta kun tarjoilija kertoi, että päivän kalana on nieriää, päätin annoksen ottaa ja onneksi tein niin! Ruoat olivat siis alkuruoista jälkkäriin todella hyviä makuelämyksiä ja illallisesta jäi tosi hyvä fiilis. Yleensäkin koko palvelu ravintolassa oli hyvää vaikka se oli myyty ihan täyteen. Kiirettä piti mutta tarjoilijoilla ei hymyt hyytyneet.

Aiemmin tällä viikollahan kävin Jonnan kanssa Offerillan tarjouksella Georgialaisessa ravintolassa syömässä ja se oli myös hieno kokemus. Blogijuttu ravintolasta ja sen ruoista löytyy täältä! Pitää välillä vähän avartaa makumaailmaa kun tulee liikaa muuten syötyä aina samoja juttuja, samoissa ravintoloissa.

Jos kiinnostuit Krog Madamen kolmen ruokalajin illallismenusta niin sen saa ostettua 2-4 henkilölle täältä!

♡ SEURAA MINUA ♡

Queen Of Everything Instagramissa Bloglovinissa / Facebookissa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *