Hae
Queen of Eve

Milloin ja miksi oon viimeksi itkenyt, nauranut, suuttunut?

Milloin viimeksi…?

Joka päivä tulee koettua useita erilaisia tunteita, niitä tulee ja menee, mutta itse sitä päättää minkä tunteen vietäväksi heittäytyy. Omalla käytöksellään voi todella paljon vaikuttaa siihen mitkä tunnetilat on ne eniten omassa elämässä esilläolevat ja mitä haluaa vahvistaa, mitä puolestaan taas hillitä. Kaikki tunteet on kuitenkin sallittuja ja on hienoa, että ylipäätään ollaan tuntevia ihmisiä. Tai niin ainakin mun mielestä.

Vaikka mulla monenlaisia tunteita onkin, en silti ole mikään tunne-elämältäni arvaamaton tuuliviiri. Elämään ja jokaiseen päivään vaan mahtuu kaikenlaista. Kun mietin mitkä tunnetilat on voimakkaimmat mun elämässä, olen kiitollinen siitä mitä ne ovat. Päivittäin mun elämässä eniten tunnen iloa ja nautintoa erilaisista asioista. Nauran, olen onnellinen ja tyytyväinen.

Huomasin Ainon kirjoittaneen kivan jutun blogiinsa tunteista mitä hän on käsitellyt viimeksi ja siitä inspiroituneena seuraan esimerkkiä. Tässä mun viime hetken tunteet!

Viimeksi mä…

Ilahduin aamulla avatessani puhelimen ja huomatessani kivan oloisen Tinder-matchini laittaneen huomenet. Siitä oli kiva aloittaa aamu.

Nauroin vain hetki sitten lukiessani Facebookin Ei mennyt niin kuin Strömsössä -ryhmän juttuja. Ne naurattaa mua joka päivä, ihmisten hyväntahtoiset töppäilyt ja tilannekomiikka on vaan niin parasta.

Itkin kesäkuussa kun sain itkukohtauksen Instagramissa  joka johtui saamastani ahdistavasta blogikommentista. Olen saattanut sen jälkeenkin liikuttua, mutta tuo oli oikein räät nenästä lennättävää huutoitkua.

Suutuin toissapäivänä kohdatessani Tinderissä uudelleen ihmisen joka vuosi sitten yritti henkisesti alistaa mua vähättelemällä kaikkea mistä pidän tai mitä elämässäni teen. Hän oli yhtä persoonallisuushäiriöinen narsisti ja huonokäytöksinen moukka kuin muistinkin. Uteliaisuuttani juttelin, tyhmä minä.

Harmistuin viime viikolla kun kakkapussit loppuivat kesken koiria ulkoiluttaessa ja jouduin etsimään isoja pudonneita lehtiä jotta sain poimittua kakan. Paljain käsin ei viitsinyt eikä luonne anna periksi jättää koirankakkoja korjaamatta.

Häkellyin tänään kun avasin Iltalehden ja sen isoin uutinen oli suomalaisen somevaikuttajan ja miehensä vangitsemisoikeudenkäynti liittyen rahanpesuun ja huumausainerikoksiin.

Kokeilin jotain uutta viikko tai pari sitten kun pukeuduin ensimmäistä kertaa kahteenkymmeneenviiteen vuoteen mekkoon. En vielä julkisesti, mutta se on ostettu ja sovitettu päälle kotona!

Urheilin niin kauan aikaa sitten etten edes muista. Koirien ulkoilutusta en laske urheiluksi.

Luin Justin Cronin Peilikaupunkia juuri eilen illalla.

Söin eilen iltapalaksi vanhaksi menevät Kokkikartanon aterian joka sisälsi lihapullia ja muusia. Oli ihan kotitekoisen makuista ja oikein hyvää!

Herkuttelin eilen syömällä Pandan lakumixejä.

Ostin tuon mainitsemani Lakumix pussin.

Tapasin ystäväni Idan viime viikolla. Kuvasimme blogiin ja kävimme syömässä FriendsBrgrs.

Päätin, että deittailen ja tutustun ihmisiin hyvillä mielin. Kyllä sieltä sopiva tulee vastaan jossain vaiheessa.

Inspiroiduin tästä Ainon samanlaisesta postauksesta josta innostuneena itsekin tein tämän!

♡ SEURAA MINUA ♡

Instagramissa Bloglovinissa / Facebookissa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *