Hae
Queen of Eve

Kuukaudeksi ulkomaille

Mä päätin repäistä ja niinpä mä olenkin lähdössä kuukaudeksi ulkomaille!

Matkustamista rakastavana lähtö kuukaudeksi ulkomaille on parasta mitä mulle on hetkeen tapahtunut. Lähtöpäiväni ei ole vielä ihan 100% varmasti lyöty lukkoon eikä sen puoleen paluukaan, mutta reissuni toteutuu siis myöhemmin keväällä. Tarkoituksenani on pakata matkalaukku huhtikuun puolen välin jälkeen ja suunnata etelän aurinkoon ja lämpöön aina sinne toukokuun puoleen väliin asti: Juuri niin sopivasti, että takaisin Suomeen palatessa on täälläkin maisemat muuttuneet vihreäksi ja ehkä jonkinlainen ”kesä” alkamassa.

Majoitus on jo hoidettu kuntoon joustavalla aikataululla ja lentoja kärkyn parhaillaan. Välillä ne nousevat ja välillä laskevat, yritän löytää parhaimpia tarjouksia jotta en tuhlaisi siihen pakolliseen kuin välttämättömän pahan verran. Onneksi matkan toteutumisessa onkin ihan hyvin muutamien päivien joustovaraa suuntaansa, nyt ei olla liikkeellä liian tiukalla aikataululla.

Kaipaan lämpöä ja aurinkoa

Viime kesä Suomessa oli poikkeuksellisen huono ja valitinkin säästä useaan otteeseen. Lupasin myös matkustella tänä vuonna niin paljon kuin mahdollista ja nyt kun se mahdollisuus tuli on tilaisuus hyödynnettävä. Ei ole mitään järkeä palella kylmässä ja toivoa kuumeisesti lämpimimpiä säitä ja aurinkoisempia päiviä ja sitten olla tekemättä mitään niiden eteen. Mulle matkailu on aina ollut todella tärkeä asia, mutta pieneksi rajoittimeksi muodostuu usein seura: Yksin en halua matkustaa.

Raha ei mun mielestä ole juuri koskaan este matkustamiselle ja itse olen tehnyt monenlaisia reissuja. Joskus sitä ollaan 4-5 tähden hotellissa All Inclusivella ja nautiskellaan kunnolla, joskus mennään perinteisemmällä puolihoidolla kolmen tähden paikassa ja joskus on oltu ihan vaan huoneistohotellissa. Viime kesän Italian matkan ihana B&B hotelli oli aika luksus omalla tavallaan, mutta sekin mahtui budjettiin hyvin kun kärkyin matkasivustoilla parhaita tarjouksia. Fiiliksen mukaan ja mitä milloinkin, niin tulee tapahtumaan tälläkin kertaa.

Pelkkää lomaa ei matkani tule kuitenkaan olemaan

Vaan oikeastaan ihan tavallista arkea, ainoastaan toisessa maassa. Ideana on tehdä töitä suht normaaliin tapaan ja kone kulkee mukana. Näissä sosiaalisen median hommissa ja blogin parissa onneksi pääsee tekemään töitä oikeastaan missä tahansa. Ainoa mitä siihen vaaditaan on toimiva nettiyhteys ja tarpeeksi akkua.

Omia akkujani toki on tarkoitus ladata siinä samalla. Uskon, että kesän aiempi aloittaminen, lämpö ja aurinko tuo myös mulle hyvää fiilistä, energiaa ja varmuudella myös aimoannoksen D-vitamiinia. Niitä kaikkia tarvitaan pitkän talven, harmauden ja pimeyden jälkeen.

Ihanaa kun on taas jotain mitä odottaa ja ainakin yksi reissuista tälle vuodella on varmistunut. Kuukaudeksi ulkomaille, I can’t wait!

Tsekkaa myös postaus Jos suinkin voit niin matkusta!

Pssst! House of Brandon tarjoaa tällä hetkellä 20% alennuksen KAIKISTA TUOTTEISTA! Kantsii siis käydä tsekkaamassa olisko jotain mitä kannattaisi shoppailla :) Shoppailemaan pääset suoraan tästä!

♡ SEURAA MINUA ♡

Queen of Everything Instagramissa Bloglovinissa / Facebookissa

11 kommenttia

 1. Heli kirjoitti:

  Mä suosittelen joskus kokeilemaan sitä yksin matkustamista. Mahtavaa olla kenestäkään riippumaton ja mennä, minne nokka näyttää.

  Jotkut yksin asuvat ihmisetkin ovat toisinaan pitkiä aikoja ilman sosiaalisia kontakteja (tarkoitan naamatusten tapahtuvia), joten miten joku yksin ulkomailla olo poikkeaisi tilanteesta? Yhteyttä voi mitää somen avulla.

  Toki silloin puuttuu ihminen, jonka kanssa jakaa kokemukset, mutta muuten aika rentoa puuhaa.

  • Eve / Queen Of Everything kirjoitti:

   Mähän en asu yksin juuri siksi etten halua erakkoitua, mulla on siihen taipumusta. En enää koskaan muuttaisi yksin asumaankaan nyt kun paremmasta on tietoa. Kesällä tulee 3v tätä ystävän kanssa yhdessä asumista ja meillä on usein vieraita, pidän siitä että mulla on seuraa niin halutessani. Siksipä tiedän ettei yksin matkustaminen mun kohdalla ole hyvä vaihtoehto. Pärjäisin kyllä, mutta kaipaan myös seuraa joten en halua yksin matkustella.

   • Eve / Queen Of Everything kirjoitti:

    Pakko sanoa vielä se, että mun ystävien kanssa matkustaminen on sujunut ihan täydellisesti aina. Ollaan saatu tehdä myös omia juttuja ihan vapaasti jos ei samat hommat aina miellytä, joten mitään muuta siinä ei omalla kohdallani ole kuin pelkkää plussaa :)

 2. Olivia kirjoitti:

  Milloin paljastat minne päin lähdet? Onko reissu yhteistyössä jonkun reissufirman kanssa? ?

 3. paula kirjoitti:

  Hei!

  Kohde kiinnostaa myös! Ootko koskaan lukenut matkaopasvapauteen.com? Jos sulla ei ole ollenkaan paikkaan sidottua työtä, sunhan on mahdollista olla vaikka missä maailmalla :) aika huikeeta!

 4. Johanna kirjoitti:

  Mihin sinun tytöt menee matkan ajaksi? :)

 5. Outi Karita kirjoitti:

  Waude, tulee varmasti olemaan hieno kuukausi ?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *