Hae
Queen of Eve

Tinder ja pari sanaa deittailusta

Tinder pyörii taustalla

Pakkohan siellä on olla vaikkei se varsinaisesti ole ihan mun paikka, mutta näin ”SoMe-ammattilaisena” jon loogista, että joku päivä se munkin prinssini karauttaa paikalle bittiavaruudesta jollain mahtavalla onelinerilla. Tinder, kaikista huonoista puolistaan huolimatta on selkeästi osa mun tulevaisuutta enkä voi tätä faktaa pakoilla. Tinder on se pakollinen paha mitä ilman mulla ei ole mjuurikaan mahdollisuuksia muodostaa parisuhdetta, sillä enhän mä käy missään jossa voisin ketään tavata.

Tilanteen ollessa se mikä on, kun en käy baareissa enkä yökerhoissa enkä koskaan ole oikein ymmärtänyt sitä sian säkissä ostamista (eli tuntemattoman ihmisen kanssa deittailua ilman alkukartoitusta, pelkän ulkonäön ohjatessa kiinnostusta) on mun kertakaikkiaan pakko alistua. Siellä mä olen nytkin vaikken kovin aktiivisena. Mulla on muutamia matcheja keiden kanssa olen jutellut rauhalliseen tahtiin, mutta siinäpä kaikki. Ei siis mitään ihmeellistä.

Mä vaan olen ja odotan että ehkä joku päivä jotain tapahtuu. Asiat sujuvat varmaan sielläkin osittain luonnostaan, kunhan muistan välillä sitä selailla ja hieman jutella.

Ulkonäkökeskeistä seksisuhteiden hakua

Sitähän se suurimmalla osalla on, ainakin profiilikuvien ja hyvin lyhyiden kuvausten perusteella. ”En etsi mitään vakavaa”, ”Seikkailuseura hakusessa”, ”En halua suhdetta” ovat asioita jotka kertovat karua todellisuutta, mutta toisaalta arvostan näiden tekstien kirjoittaneista jokaista: He eivät yritä hämätä ketään eivätkä huijaa naisia kuvittelemaan mitään kummoisia. Pelin säännöt ovat selvät, ja minun on helpompi skipata. Kasvottomat anonyymit kuvat, kuvakaappaukset jostain sadomaso-taidekuvista ja täysin kuvattomat profiilit kertovat myös jotain. Not my cup of tea.

Myöskään yksikäämn mies joka ei ole viitsinyt kirjoittaa itsestään sanaakaan, saati millään tavoin avannut taustojaan ja motiivejaan olostaan Tinderissä ei kosketa mua laisinkaan. Sellaiset mä skippaan, oli ulkokuori kuinka miellyttävä tahansa. En halua alkaa käymään läpi ihan kaikkia perusasioita, ja mun mielestä miehen tulee jaksaa nähdä vaivaa sen verran että käyttää sen pari minuuttia oman profiilinsa luomiseen. Ei ole kauhean iso vaiva kertoa itsestään jotain olennaista joka vaikuttaa parisuhteen (tai minkä tahansa suhteen) muodostamiseen.

Omassa profiilissani kerron aika paljon, juuri sen mitä merkkimäärä antaa periksi. Yritin tiivistää tarinan mahdollisimman lyhyeksi mutta samalla informatiiviseksi, ja valitsin itsestäni kaikista tärkeimpiä asioita mahdollista parinmuodostusta varten, jotta kiinnostus heräisi perustuen aitoon ja rehelliseen minään.

Epätäydellisenä ja aitona olemisessa on omat haasteensa

Kerron kuinka kauan olen ollut yksin ja mitä siitä ajattelen, sekä kerron etten ole halukas irto/seksisuhteisiin (joskin samalla mainitsen olevani seksuaalisesti aktiivinen ihminen, mutta hurjastelen vain parisuhteessa). Tämän ohella olen kertonut itselleni tärkeimmät asiat omista mielenkiinnoistani ja elämästäni, jotta toinen osapuoli näkisi jo etukäteen sopivatko ne hänen maailmaansa ja saako niitä yhdistettyä. Ainoa toiveeni vastakkaiselle sukupuolelle on yhdessä lauseessa: Pidän hauskoista, miehekkäistä, isoista miehistä.

Mikäli profiilini lukee, saa varmasti jokseenkin kattavan kuvan siitä miten elän, millainen olen ja mitkä asiat minulle merkitsee. Olen myös linkittänyt Instagram-tilini (jonka kautta pääsee tänne blogiin), joten lisätietoakin on stalkkereille saatavana.

Ehkä joku päivä tärppää. Yrittänyttä ei laiteta. Kiire ei ole koska ei varsinaisesti kiinnosta, mutta hyvähän se on muistutella itselleen olevansa elossa. Sen mitä olen huomannut on jännä asia: Mitä rehellisempi ja aidompi olen kuvauksessani ja mitä enemmän kerron itsestäni, sitä vähemmän tulee matcheja. Pelkillä kuvilla saisi paljon enemmän, mutta tämä vain vahvistaa päätelmiäni: Nainen joka on ollut jo kauemmin yksin, elää selibaatissa, ei etsi irtosuhteita vaan parisuhdetta eikä pidä kiirettä tutustumisen kanssa, ei ole kaikista halutuinpaa kastia, puhumattakaan ylipainosta. Täytyy kuitenkin ajatella positiivisesti, sillä ne keiden kanssa se match tulee, ovatkin sitten varmasti huomattavasti enemmän potentiaalisia!

PÄÄSIÄISEN KUNNIAKSI SAIN EKSKLUSIIVISEN ALENNUSKOODIN TEILLE JAETTAVAKSI, JOLLA BETTE BOXISTA SAA ALENNUSTA NORMAALIA ENEMMÄN!

Alekoodilla EASTERQUEENsaa 4 euron alennuksen kaikista tilauksista (jatkuva, 3 kk ja 6 kk määräaikainen sekä Miesten box ja Green box). Esim. perinteisen Bette Boxin hinta on alennuksen jälkeen vain 12,90e (normaalisti 16,90e). Koskee myös lahjatilauksia. Voimassa 17.4.2017 asti joten kannattaa toimia pikaisesti!

Bette Box on hyvä idea vaikka äitienpäivälahjaksi! Tilaamaan pääset tästä*!

Queen Of Everything Instagramissa / Bloglovinissa / Facebookissa
Snapchatissa käyttäjätunnus queenofeve1808

6 kommenttia

 1. Ossi K kirjoitti:

  Kylläpä on ankeaa textiä.. kevät kutittelee jo pikkuhiljaa ihan normaaleita hormooneja esille. Unohtakaa tuollainen.. ihmisiä kai täs viel ollaan vaikka niin kovin moni elää puhelimensa kautta. Tuijottavat luuria, ihan niinkuin se olisi kaiken keskipiste. Nii, se tinderissä oleminen ja sen satukirjan prinssin odottaminen maksaa.. meinasin testata, jää väliin. Hyvä mainos tuo ankea kirjoitus. Vielä jotain alennusta tyrkyttää. Liekkö koko ihmistä olemassa, paitsi mainoksena.. eikai kukaan voi oikeasti noin elää. Huh huh.. itkisikö vai nauraisiko? No nauran huutonaurua!!

  • Eve / Queen Of Everything kirjoitti:

   Onpas sulla Ossi hassu kommentti, en oikein osaa tähän edes vastata kun niin hämmästyttää. Ankeaksi en kirjoitustani itse koe, enemmänkin pohdiskelevaksi ja realistiseksi. Mutta hyvää kevättä kuitenkin sinullekin, oikeaksi ihmiseksi itseni vielä luen, ellen sitten olekin vain joku alien avaruudesta tai robotti jota en vain itse ymmärrä :)

 2. Siiri / Pilkettä-blogi kirjoitti:

  Minä katsoin Tinderissä kuvat ja kuvauksen, ja svaippasin juu tai ei noiden molempien perusteella. Ei kuvausta – ei jatkoon, ja muita hälytysmerkkejä olivat muun muassa paidattomat peiliselfiet ja tärähtäneet kuvat kaljatuoppikädessä. :D Pyyhin surutta pois suurimman osan, olisiko joku 10 % tai alle päässyt jatkoon… Kyllä niitä miehiä silti siellä riittää (ainakin täällä Turussa). Ne jotka päädyin näkemään livenä, olivat kaikki ihan fiksuja, tavallisia ihmisiä. Ja kyllä sitä kautta poikaystäväkin löytyi. ;)

  http://blogit.kauneusjaterveys.fi/pilketta

 3. JK kirjoitti:

  Mitä tulee Ossi K:n kommenttiin, niin ei luurin tuijottaminen sulje pois sitä ns. oikeaa elämää. Pitää osata taiteilla sopivasti kahden välillä. Mä itse suosin ”eläviä” kohtaamisia eli en todellakaan jaksaisi istua koneen ääressä naputtelemassa ns. kasvottomille ihmisille. Enkä teekään sitä liikaa (kun teen, tällä hetkellä ei lainkaan). Ongelma elävässä elämässä on se, että kun on valtavirrasta hieman poikkeava mielipiteineen yms. niin sen samanhenkisen löytäminen kasvokkain vaikka harrastuksista on hankalaa. Lisäksi vastaan panevat suuret kuviot eli se, ettei halua enää lisääntyä eli potentiaalisten kumppaneiden määrä vähenee.

  Tässä netti on aivan loistava paikka ”markkinoida” itseään ja näkemyksiään eli samalla aaltopituudella olevat voivat ottaa yhteyttä. Oma tarkoitukseni ei todellakaan ole kirjoittaa päiväkausia saati viikkotolkulla sen toisen kanssa vaan suosin sitä, että jos profiili tuntuu mukavalta, sovitaan treffit HETI eikä sen kummempia kirjoitella netissä. Ei ole itselläni siihen halua, koneen ääressä saa istua muutenkin ihan riittävästi.

  Ja aina tähän päivään asti on monet istuneet kotona ja tuijottaneet telkkaria tuntikausia iltaisin, vaan yksi esimerkki siitä, että aina on jotain mikä on jokun mielestä omituista. Miksi huutonauraa toisen tekemisille, eihän se omaa persettä liikauta? Mutta monet suomalaiset ovat aina kytänneet mitä joku toinen tekee neljän seinän sisällä ja olleet tai ei olleet kateellisia/kiukkuisia siitä. Hoitaisivat vain oman elämän. En ole itse Tinderissä, mutta jos joku siellä on ja viihtyy, niin hieno homma. Omaa toimintaansa kannattaa miettiä vasta sitten, jos on Tinderissä, mutta ei tykkkää siitä. Silloin se ei mielestäni kannata vaan pitäisi suunnata tarmo johonkin mistä tykkää.

  Musta toi, että kertoo aidosti ja laajaltikin profiilissa sen mitä on, on plussaa. Jos nainen, varsinkin nätti, laittaa vain kuvan ja pari sanaa, niitä viestejä tulee ihan hirveästi. Suurin osa kuitenkin täysin sopimattomia siihen, mitä itse hakee jos on vakavalla mielellä. Ei itselläni ainakaan ole halua vastailla kymmeniin viesteihin iltaisin ja kun niistä kehkeytyy vielä lukuisia keskusteluja, ja pitäisi höpötellä niitä näitä niiden kymmenien kanssa. Kun en itse siellä ruudun takana viihdy tuollaisessa tilanteessa -> on tosiaan sitä oikeaa elämääkin elettävä. Siksi on hyvä, että vastauksia tulee mahdollisimman vähän ja mahdollisimman potentiaalisilta kumppaniehdokkailta :)

 4. in real life kirjoitti:

  Saatiin match, ja juteltiin mukavia jne, mutta kahville et ikinä uskaltanut lähteä vaikka monesti pyysin.. ;)

  • Eve / Queen Of Everything kirjoitti:

   Siihen oli varmaan joku syy miksi en lähtenyt? Veikkaan ettei juteltu tarpeeksi mukavia :D (Siis, emme varmaan tunteneet vielä kovinkaan hyvin tai jotain yhteyttä ollut syntynyt), tämä tosin ihan villi veikkaus.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *