Hae
Queen of Eve

Fat FitFashionilla – Sori siitä

FITFASHION = FATFASHION

Mä oon ajat sitten tehnyt päätöksen etten googlaile omaa blogiani tai nimeäni, mutta tänään bongasin kollegoiden kirjoituksia täältä FitFashionilta (mm. täältä ja täältä) ja selvisi että surullisenkuuluisalla vauvapalstalla on puitu tiettyjen blogien ”oikeutta” kuulua tänne blogiportaaliin.

En aio pahoitella tai surkutella sitä etten ole fit vaan fat, ja musta ei koskaan varmaan tulekaan täysin fit koska se ei ole se mitä mä haen. Mun tarkoitus on olla healthy. Mun tarkoitus on olla energetic ja erityisesti bodypositive. Mä oon ja tuun varmasti aina pysymään jossain määrin plussakokoisena, mutta se ei tarkoita etteikö mua kiinnosta ravinto, liikunta ja ennen kaikkea hyvinvointi.

Mun syy olla FitFashionilla on muutamia kertoja kyseenalaistettu joidenkin yksittäisten lukijoiden kohdalla, keiden on ollut vaikea ymmärtää tämän blogiportaalin ideaa. Ei se idea koskaan ole ollut mikään vain fittien ja fitness-ihmisten yksinomainen oikeus, vaan ihmisten keillä on samanlaisia mielenkiintoja. Osa lukijakunnasta hakee täältä fitnesskisaajien juttuja ja fittien ihmisten elämänohjeita, mutta suurin osa lukijoistakin on kuitenkin ihan taviksia.

Niin lukijoita kuin meitä bloggaajiakin on monenlaisia, ja tätä sivustoa eivät lue vain kiinteät ja nuoret sporttimimmit, vaan kaiken ikäiset ja kokoiset naiset, erilaisin tavoittein ja elämäntilantein varustettuna. Lukijat kaipaa muutakin kuin sitä salitreenien ja ruoka-ohjeiden lukemista, ja moni hakee samaistumista, vertaistukea, ja yhteenkuuluvuutta, siitä todisteena lienee muidenkin kuin fitness-blogien suuret lukijamäärät. Moni haluaa lukea juuri meidän ”haukuttujen” bloggaajien juttuja, sillä me ollaan niitä ketkä kertoo että meillä bloggaajillakin on elämässä haasteita ja vastoinkäymisiä, harva meistä on mikään supernainen muutenkaan.

”SORI SIITÄ”

Mä tiedän että mä oon lihava, eikä mua loukkaa se että joku muu toteaa sen jossain. Musta se on vaan tarpeetonta, ja tiedän että jollekin toiselle se voi olla kova pala ja aiheuttaa mielipahaa. Oon kaikkea tuollaista nettikiusaamista ja negatiivisuutta vastaan, ja jätän vauvapalstojen itse niin täydelliset ja virheettömät arvostelijat omaan arvoonsa. Heillä on vamarsti hyvä olla ja nukkuvat yönsä hyvin :) Toivon että ihmisillä olisi parempi olla ja parempaa tekemistä kuin kirjoitella jollekin vauvapalstoille bloggaajien läskeistä. Toivoahan tosin aina saa, ja tää toive tuskin koskaan toteutuu joten kannattaa asennoitua sen mukaan.

Paras asenne onkin se että ymmärtää koirien haukkuvan ja karavaanin kulkevan. Tuollaiset jutut valuu mun päältä kuin vesi hanhen selästä. Meidän blogit on täällä siksi koska niille on paras lukijakunta juuri täällä, ja siksi homma jatkuu kun lukijoita riittää. Se että joku nillittää jossain palstalla siitä kuinka suuri vääryys tää on ei oikeastaan haittaa, itseasiassa se blogeista ketjujen tekeminen tekee blogeista vaan suositumpia ja lukijamäärät kasvaa entisestään. Ainoa mikä harmittaa on se ettei vauvapalstalla ollut urlia suoraan blogiin, kaikki kun ei jaksa googlata.

Tein teille tällaisen osuvan muokkauksen omilla sanoituksillani Elastisen Sori-biisistä jonka Paula Vesala veti uusiksi. Kannattaa pistää vaikka youtubesta soimaan ja laulaa mun sanoittamana versiona, muutkin ”läskit FF:lle kuulumattomat bloggaajat” varmaan allekirjoittaa tän sanoman.

Että ei mulla muuta. Täällä mä fattina FitFashionilla jatkan bloggaamista. Sori siitä.

Sori, et ollaan tehty tätä vuosii
Viimeistelty postaukset aina tarpeeks hyvää kuosii
Ei pahemmin piitattu mitä muut on mieltä
Sori, monet raivattiin pois tieltä

Ku fitnesspostaukset ei aina loppupeleis riitä
Vietiin juttu pidemmälle, niin siis anteeks siitä
Mitä mä tein, mitä mä hain, eurojako vain
Oon kehunu itteeni, naamassa glitterii, huomiota mä sain

Sori, me ollaa pahoillamme kaikest
Ymmärretää, et jengi suuttuu iha aiheest
Sori jutuist ja linkeist ja tägeist
Sanoist ja posteist ja snäpeist

Sori, oikeesti pahoillamme kaikest
Anteeks, et tajuttiin tää vast täs vaihees
Pakko päästä purkaa sydänt täst aiheest
Me ollaan pahoillamme täst kaikest

Ei me olla vastuus siit et päästii tähän näi
Blogiportaalin tädit ne käski tehä näin
Sori jos en vielkää osaa yhtää käyttäytyy
Lukijat loi roolin, en vaa osaa eläytyy
Kyl se täytyis vissii käydä pikkuhiljaa ripittäytyy
Ku tein shittii FitFashinolle ja menin läskiin näyttäytyy
Ai että helpottaa, saada tää sydämmeltä
oli tarkotus antaa, ei ottaa mitää yhtää keltää

Sori, me ollaa pahoillamme kaikest
Ymmärretää, et jengi suuttuu iha aiheest
Sori jutuist ja linkeist ja tägeist
Sanoist ja posteist ja snäpeist

Sori, oikeesti pahoillamme kaikest
Anteeks, et tajuttiin tää vast täs vaihees
Pakko päästä purkaa sydänt täst aiheest
Me ollaan pahoillamme täst kaikest

Joo en saa yöllä nukuttuu niin paljon mua kaduttaa
Ei ollu tarkotus ketään suututtaa
Nyt on pakko ottaa skidii etäisyyttä
Ehkä tää kaikki ei ollukaa tyhmyyttä
Nöyrät pahottelut siihen vielä lisään
mä otan vastuun kaikest mut en muuta siitä mitää

Sori, leikisti pahoillamme kaikest
Ymmärretää, et jengi suuttuu iha aiheest
Sori jutuist ja linkeist ja tägeist
Sanoist ja posteist ja snäpeist 

Sori, leikisti pahoillamme kaikest
Anteeks, et tajuttiin tää vast täs vaihees
Pakko päästä purkaa sydänt täst aiheest
Et oltais muka pahoillamme kaikest

 

Queen Of Everything Instagramissa / Bloglovinissa / Facebookissa
Snapchatissa käyttäjätunnus queenofeve1808

8 kommenttia

 1. Hanna kirjoitti:

  Hahhaa, ihan parasta :D kiitos tästä. Ja onneksi oot täällä kirjoittamassa!

 2. Saaara kirjoitti:

  Tunnustan, jäin blogin lukijaksi ravintoterapeutti helvetistä-tekstin jälkeen ja nykyään enemmän luettuani oikeestaan fanitan sua. Mites tässä nyt tälleen…

  Mutta piti sanomani että toi vauvapalsta on ihan hirveetä myrkkyä! Se pitäis sulkee koko roska. Äiti kun olen niin eksyin sinne viime syksynä ja kävin n. kuukauden ajan, ensin vain lukemassa mutta pikkuhiljaa myös ”keskustelemassa”. No eihän siitä mitään tullut, siellä on ihan umpihulluja trolleja ja riidanhaastajia ja auta armias jos yritit puhua järkeä niin metsään menee. Käy siellä fiksujakin mutta ne hiljennetään aika tehokkaasti. Hyvä kun et lue niitä juttuja, mäkin koukutuin vähäksi aikaa mutta lopetin kertaheitolla kun rupes yöunet menemään. Surullista porukkaahan tuo on, syrjäytyneitä luusereita enimmäkseen nämä haukkujat luulen ma.

  • Eve / Queen Of Everything kirjoitti:

   Heh, okei. Itsekin olen aika moneenkin blogiin koukuttunut jonkun yksittäisen jutun perusteella, ja vaikka aina kaikki jutut ei niin kiinnosta niin monia oon jäänyt seuraamaan. Lifestyle-bloggaamisessa kun noi jutut vaihtelee aika usein eikä ole vain tiettyä aihealuetta niin löytyy sitten monipuolisempaa lueskeltavaa. Mäkin kirjoitan joskus asiaa, joskus ihan höpönlöpöä, ja aiheet vaihtelee. On kiva jos mahdollisimman moni löytää niistä itselleen mielenkiintoisia juttuja.

   Noi vauvapalstat ym on kyllä netin syöpä, mutta toisaalta onhan niistä tullut hyviäkin juttuja, kuten panohanskat, telakoituminen ja käteen kakkaaminen. Jos et tiedä niin googlaa :D Haha! Niin ja oli siellä joskus hauska ketju, sellainen että oudoimmat jutut tms mitä on nähnyt uimahallissa tapahtuvan tms. Nauroin pissat housuissa sitä lukiessa.

   Semmoiset yleisellä tasolla liikkuvat jutut ja hassut ketjut on ok, mutta en ole koskaan ymmärtänyt miksi sinne tehdään niitä bloggaajia/julkkiksia ym tiettyjä henkilöitä ivaavia ketjuja. Miksi olla negatiivinen? Ennemmin hauskoja juttuja, niitä on kaikkien mukava lukea :)

 3. Netta kirjoitti:

  BOOOOM! Mahtava tekstitys!

 4. Elviira kirjoitti:

  Se, että sä oot täällä ja ne kirjottelee jollekin vauvapalstalle, on vaan todiste siitä, että sulla on paremmat jutut ;)

 5. Outi Karita kirjoitti:

  Ihan loistavaa Eve ja tuo loppu, tuo sanoitus ?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *