Hae
Queen of Eve

Mielipiteeni on mun eikä sun

Jos kysyt mielipiteeni niin kerron sen

Ja joskus kerron kysymättäkin, sillä mä oon aina ollut sellainen tyyppi, että kerron mielipiteeni rehellisesti. Se ei kuitenkaan tarkoita sitä, että olisin kovin tahditon tyyppi ja suorapuheisuuteen verhoutuen olisin joku veemäinen totuuden torvi. Pyrin kunnioittamaan muidenkin mielipiteitä ja kuulen ihan mielelläni myös hieman erilaisia tai jopa täysin vastakkaisia mielipiteitä. Usein niistä voi oppia jotain ja vaikkei mieli muuttuisikaan niin ainakin on ollut mielenkiintoista keskustella.

Mun mielestä joka asiasta ei myöskään tarvi olla jotain mielipidettä ja voin myös pitää mielipiteeni ihan omanani. Kuitenkin sosiaalisena ihmisenä mä tykkään keskustella, vähän väitelläkin, haastaa ja kyseenalaistaa. Pidän avoimesta keskustelusta ja mielipiteiden vaihdosta. Mun mielipiteeni on mun, joku ihan erilainen voi olla sun. Ja hei, se on ihan fine!

Tällä viikolla mä olen antanut mielipiteeni julki aika moneen otteeseen niin blogikirjoitusten kuin IG-stoorien muodossa. Ihan huvin vuoksi ajattelinkin viihdyttää teitä näin viikonlopun alla ja kerätä tähän alle kymmenen erilaista voimakkaita mielipiteitäni sisältäviä postauksia. Kaikesta ei tarvi olla samaa mieltä, mutta jos haluat kuulla mielipiteeni kyseisistä asioista niin tässä joitain parhaita paloja!

Facebookin myyntiryhmät ARGH!

Oudot miehet Tinderissä

Miksi suomalaiset lottovoittajat jatkaa työntekoa?

Töitä välttelevät työttömät

Näitä elokuvia ei olis kannattanut katsoa

Edesvastuuttomilta ihmisiltä koirat pois!

Sara Sieppi ja Maria Veitola – Oh no mikä show!

Lapsien hankinta pitäisi olla luvanvaraista

Tärkein ekoteko on tabu josta ei saa puhua

Lentäminen saastuttaa mutta en aio lopettaa

Lupaan että oon oikeesti ihan hyvä tyyppi, hauska, muita huomioiva ja mukava enkä yhtään niin raskas mitä voisi joskus kuvitella. Mutta jos et tykkää mun mielipiteistä niin ei haittaa, ei me kaikesta voida samaa mieltä ollakkaan. Ihanaa perjantaita just sulle, mielipiteistä viis!

♡ SEURAA MINUA ♡

Instagramissa Bloglovinissa / Facebookissa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *